Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A kedvedért az általad adott linken is kértem ajánlatot.
A Netrisk rendszerében 2db Allianz is szerepel, egy, ha újrakötöm, a másik pedig, ha folytatom a jelenlegi szerződéssel.

Egyébként, amikor kötöttem az Allianz szerződést, tudtam, hogy nem a legolcsóbb, de gondoltam, hogy ez elég jó biztosító.
Azóta nem így gondolom, mert minden negyedévben be kellett fáradnom reklamálni, utolsó negyedévre pedig nem is küldtek csekket.
És amikor megkötöttem a szerződést, kaptam egy levelet, hogy A0-ban kedvezményesen 19900 Ft lesz a biztosításom. Aztán 4 hónapon keresztül havonta kaptam új kötvényt, jelenleg B4-ben 25000Ft körül van a biztosításom. Az utolsó negyedévre 9346Ft-ot fizettem, mert előzőleg nem voltam hajlandó befizetni az emelt díjat, csak azt ami a márciusi szerződésben volt(4389Ft).
Kaptam ám fenyegető levelet is, hogy azonnal igazoljam az előző biztosításom bonus-malusát.
Ezt már korábban megtettem, de gondolom, hogy kurva nagy fáradtság lett volna a saját rendszerükben utánanézni, mert az is Allianz volt. Ez a szerződésben is benne volt.

Így tehát mindenféleképpen váltottam volna. Akár drágábbra is.
Egyébként a K&H-t választottam.

A kedvedért:
Szia!

A doboz? ha nem sürgős, akkor kicsit várj. Mert ha úgy fogják el vinni a mocit, hogy nem kell a leendő tulajnak a doboz, akkor természetesen külön is eladó lesz!
Amit tud: 46 literes Givi, gyári tartóval, konzollal, plusz háttámlával.
https://www.allianzdirect.hu/

mielőtt nekiesünnk amúgy érdemes több helyen számoltatni...pl. ez az allianz a netriskes rendszerben nincs benne...
a doboz nem eladó külön?
Szia,

van egy jó állapotú GS500-am, eladó! Idén áprilisban vettem, tehát még 1,5 év gyári garis, jó állapotú, mert gondosan (előírás szerint) bejáratott, illetve mert abszólut sérülés- és karcmentes. Igény esetén adok hozzá egy 2 sisakos Givi hátsó dobozt.
És hogy milyen árfekvésben gondolkodjatok? Több variáció is felmerül, részletre akarod vagy kp, illetve kell-e a doboz, vagy nem? Annyit elöljáróban elárulok, hogy (sajnos) nem én fogok jól járni.....
Ha felkeltette(m) az érdeklődésedet, írj vagy hívj, és megbeszéljük a pontos részleteket.

major.balazs@chello.hu
20/361-3865
elég szűk így a kérdésed, hiszen semmi egyébb nem szerepel benne, mint hogy GS500

Mit szeretne?
Régi stilus, új?
Szerelni vagy csak menni vele?

Azért mondom, mert ha szerelni is akar, akkor lehet venni egy 3-400.000as árban, ha meg csak menni akkor 700 környékén nézelödjön.........ha meg még garit is akar akkor 1.100.000 az új
Ja ja.....vagyis már el is intézték...........(gyorsan ment.... főleg azért mert tegnaptól lehet ugye - és tegnap nem dolgozott senki)
Elindítottam én is a biztosítóváltás folymatát.
Már csak a levelet kell várnom, amiben a szerződés és a felmondó levél van, ezeket visszaküldöm, és viszlát Allianz.

A rám érvényes tarifák:
Szevsztok!
Egy kérdésem lenne:- JÓ állapotú gs500 érdekelné a braderomat!
KB. milyen árfekvésben gondolkodhat?
Előre is KÖSZÖNÖM! D.
ennyi volt az üzenetben:

Tájékoztatjuk, hogy a(z) XXX123 frszú. gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződésének, biztosítóváltásához kapcsolódó kártörténeti igazolást megkaptuk, rendszerünkben iktattuk.

A következőkben új biztosítójánál intézkedünk a B/M fokozat átvezetéséről.

Üdvözlettel,
Na de azt meg kellett adnod hová akarsz átmenni?
Sehova!

Idén már mindent nekik kell intézni - ezért irták hogy INTÉZIK
Kaptam a netrisktől 1 mailt, miszerint új besorolásba tartozom.

A következőkben új biztosítójánál intézkedünk a B/M fokozat átvezetéséről. ----akkor most hova?

imet.hu -n akció van, rendeltem is egy sityakot.
Ilyet:
Melegen ajánlom a thermooverlt , nekem nagyon bejött és akár normál utcai ruhára is fel lehet venni. Nekem max a kezem lábam tud fázni.
Üdv innen délről mindenkinek!
Hát szó mi szó szépen sütött a nap ma, de egyáltalán nem volt melegem 200 kilóméteren keresztül. Sőt! És ráadásul semmi nem maradt meg a nyári melegből a kordurában, hiába tettem bele a teljes bélésgarnitúrát.
Akinek áll a garázsban egy QUAD, vagy van egy ismerősének!

Bexi sajnos rossz fütést hozott......QUADRA való........
Szóval 1:1-ben eladnám vagy elcsrélném egy MOTORRA valóra......

Ha eladás akkor 24.95 euró, vagy 6250ft az ára.............

Akinek kell siessen:-) mert az ünnepek után Bexi megpróbálja majd nekem becserélni valamelyik bótba.....
Láttod Baby.-)

Jó a szövegem:-))) A sátram is száraz...mi kell még? Jővőre ismét velem alszol?

Akár viszlek is:-)))
Ez igen! Gyönyörű a megfogalmazás! Ezen röhögök 20perce!

Ne száguldozz öcsike! Nem azért van az a sok paci alattad
(visszatérva az előzőhöz: te is írtad hogy kell az elismerő nyilatkozat, csak éppen a srác nem mondta hogy van ilyenje )
állj!

A NEM VAGY felelős nem az hogy Ő a felelős!

Neked csak akkor jó ha feketén fehéren kint van hogy ŐŐŐ a felelős! És a rendőrség határozatban is ez áll!

Amugy kösz:-)
kurvulok rendesen:-)) De ugye imádom a gyorsulását:-))))
Amugy ez is csal....... 176 az órán az még csak 160 GPS-el.........
Igen van róla határozatom kint volt a rendőrség és a papíron az áll hogy a baleset bekövetkezéséért nem vagyok felelős.
Ez egy kereszteződés előtt volt kb 10 m-re,járdáról hajtott elém.
Reméljük meg lehet a csávóval egyezni,de hanem akkor az lesz amit tan
ácsoltál.Ügyvéd és per.
Köszönöm szépen a segítséged.
Gratula az új paripádhoz!
Szióka
jó reggelt PIet:-)))

Én mintha ezt írtam volna neki - vagy nem?
Rajtad van a szemüveg Obi Van?
Ja csak most az a kérdés hogy van-e ilyen papirja Lajtinak vagy nincs? Mert ha nincs akkor most utolag söprögetheti a válát az illető, rendört meg ugye már nincs hová hivni.
Amugy a nyilatkozat ügyben ne gondolj (és senki akinek kellene) nagy dologra..............

"ÉN........Béna Görcs elismerem hogy XXXX.XX.XX-én.....XX.XX órakor a üveghegyen túl a 3. sörösrekesz és a 4. pezsgős sor sarkán szabálytalanul tettem meg bénaságomat, ezért Király Biker úr balesetett szenvedett

Óperencián túl, XXXX.XX.XX

-----------------------
Béna Görcs sk.
Ja hogy biciklis....... (valamiért gyalogos ugrott be)

Na rá is vonatkozik a kressz! Csak ugye nem ismerik.........

De ugye a van egy olyan törvény hogy:

" A törvény nem ismerése nem mentesit a büntetés alól"....(vagy valami ilyesmi a szöveg)