A kedvedért az általad adott linken is kértem ajánlatot.
A Netrisk rendszerében 2db Allianz is szerepel, egy, ha újrakötöm, a másik pedig, ha folytatom a jelenlegi szerződéssel.
Egyébként, amikor kötöttem az Allianz szerződést, tudtam, hogy nem a legolcsóbb, de gondoltam, hogy ez elég jó biztosító.
Azóta nem így gondolom, mert minden negyedévben be kellett fáradnom reklamálni, utolsó negyedévre pedig nem is küldtek csekket.
És amikor megkötöttem a szerződést, kaptam egy levelet, hogy A0-ban kedvezményesen 19900 Ft lesz a biztosításom. Aztán 4 hónapon keresztül havonta kaptam új kötvényt, jelenleg B4-ben 25000Ft körül van a biztosításom. Az utolsó negyedévre 9346Ft-ot fizettem, mert előzőleg nem voltam hajlandó befizetni az emelt díjat, csak azt ami a márciusi szerződésben volt(4389Ft).
Kaptam ám fenyegető levelet is, hogy azonnal igazoljam az előző biztosításom bonus-malusát.
Ezt már korábban megtettem, de gondolom, hogy kurva nagy fáradtság lett volna a saját rendszerükben utánanézni, mert az is Allianz volt. Ez a szerződésben is benne volt.
Így tehát mindenféleképpen váltottam volna. Akár drágábbra is.
Egyébként a K&H-t választottam.
A doboz? ha nem sürgős, akkor kicsit várj. Mert ha úgy fogják el vinni a mocit, hogy nem kell a leendő tulajnak a doboz, akkor természetesen külön is eladó lesz!
Amit tud: 46 literes Givi, gyári tartóval, konzollal, plusz háttámlával.
van egy jó állapotú GS500-am, eladó! Idén áprilisban vettem, tehát még 1,5 év gyári garis, jó állapotú, mert gondosan (előírás szerint) bejáratott, illetve mert abszólut sérülés- és karcmentes. Igény esetén adok hozzá egy 2 sisakos Givi hátsó dobozt.
És hogy milyen árfekvésben gondolkodjatok? Több variáció is felmerül, részletre akarod vagy kp, illetve kell-e a doboz, vagy nem? Annyit elöljáróban elárulok, hogy (sajnos) nem én fogok jól járni.....
Ha felkeltette(m) az érdeklődésedet, írj vagy hívj, és megbeszéljük a pontos részleteket.
elég szűk így a kérdésed, hiszen semmi egyébb nem szerepel benne, mint hogy GS500
Mit szeretne?
Régi stilus, új?
Szerelni vagy csak menni vele?
Azért mondom, mert ha szerelni is akar, akkor lehet venni egy 3-400.000as árban, ha meg csak menni akkor 700 környékén nézelödjön.........ha meg még garit is akar akkor 1.100.000 az új
Elindítottam én is a biztosítóváltás folymatát.
Már csak a levelet kell várnom, amiben a szerződés és a felmondó levél van, ezeket visszaküldöm, és viszlát Allianz.
Üdv innen délről mindenkinek!
Hát szó mi szó szépen sütött a nap ma, de egyáltalán nem volt melegem 200 kilóméteren keresztül. Sőt! És ráadásul semmi nem maradt meg a nyári melegből a kordurában, hiába tettem bele a teljes bélésgarnitúrát.
Ne száguldozz öcsike! Nem azért van az a sok paci alattad
(visszatérva az előzőhöz: te is írtad hogy kell az elismerő nyilatkozat, csak éppen a srác nem mondta hogy van ilyenje )
Igen van róla határozatom kint volt a rendőrség és a papíron az áll hogy a baleset bekövetkezéséért nem vagyok felelős.
Ez egy kereszteződés előtt volt kb 10 m-re,járdáról hajtott elém.
Reméljük meg lehet a csávóval egyezni,de hanem akkor az lesz amit tan
ácsoltál.Ügyvéd és per.
Köszönöm szépen a segítséged.
Gratula az új paripádhoz!
Szióka
Ja csak most az a kérdés hogy van-e ilyen papirja Lajtinak vagy nincs? Mert ha nincs akkor most utolag söprögetheti a válát az illető, rendört meg ugye már nincs hová hivni.
Amugy a nyilatkozat ügyben ne gondolj (és senki akinek kellene) nagy dologra..............
"ÉN........Béna Görcs elismerem hogy XXXX.XX.XX-én.....XX.XX órakor a üveghegyen túl a 3. sörösrekesz és a 4. pezsgős sor sarkán szabálytalanul tettem meg bénaságomat, ezért Király Biker úr balesetett szenvedett
A kedvedért az általad adott linken is kértem ajánlatot.
A Netrisk rendszerében 2db Allianz is szerepel, egy, ha újrakötöm, a másik pedig, ha folytatom a jelenlegi szerződéssel.
Egyébként, amikor kötöttem az Allianz szerződést, tudtam, hogy nem a legolcsóbb, de gondoltam, hogy ez elég jó biztosító.
Azóta nem így gondolom, mert minden negyedévben be kellett fáradnom reklamálni, utolsó negyedévre pedig nem is küldtek csekket.
És amikor megkötöttem a szerződést, kaptam egy levelet, hogy A0-ban kedvezményesen 19900 Ft lesz a biztosításom. Aztán 4 hónapon keresztül havonta kaptam új kötvényt, jelenleg B4-ben 25000Ft körül van a biztosításom. Az utolsó negyedévre 9346Ft-ot fizettem, mert előzőleg nem voltam hajlandó befizetni az emelt díjat, csak azt ami a márciusi szerződésben volt(4389Ft).
Kaptam ám fenyegető levelet is, hogy azonnal igazoljam az előző biztosításom bonus-malusát.
Ezt már korábban megtettem, de gondolom, hogy kurva nagy fáradtság lett volna a saját rendszerükben utánanézni, mert az is Allianz volt. Ez a szerződésben is benne volt.
Így tehát mindenféleképpen váltottam volna. Akár drágábbra is.
Egyébként a K&H-t választottam.
A kedvedért: