A szekszárdi Full-Gasban ugyan az a hordós olaj 1700, vagy 1900 mindjárt megnézem a számlát. Úgy emlékszem, hogy az olajnagykerben 2200 körül mérik literjét, de neked ugye, már megéri majdnem a 4 literes kiszerelést megvenni, az meg biztos olcsóbb.
minket is próbáltak lebeszélni öcsivel, aztán öcsi gyakrabban töri össze mint olajat cserél, szal a blokkok bírják, pedig megnézheted a vidijeim, nem kíméljük. csak bemelegítésre kell figyelni, olaj bele, és nem mehet tönkre. sőt, megkockáztatom végletekig sportos stílus mellett többet is bír mint egy gs, vagy hasonló nyugisabb blokk.
És hogy beszéltek le róla? Amúgy nem rossz motor.. Pláne a blokk, ami ugye FZR 250 ből való...
Egyébként ez "94-es és motorikusan tökéletes volt. Persze gyengébb, mint a GS, de a futóműve, fékjei szerintem van olyan. Ezen szörnyedelmes Kenda gumi volt, azthittem nem érek haza vele esőbe egerszegről, mikor műszakira vittem
Ha jól emlékszem Goliát is valami hasonlót tud szerezni......
Megkérdeztem..... vihetek olajat, de csak CASTROLT!
Ők most hordós ActEvot- tettek bele.....és 3170ft/L.....
No ugye ahol lehet azért spórolás van.....
és PL a Kelonál már csak 2490ft
Az Unas-nál 2450ft
de megvan a szervíz......
NO! akkor kit kell keresnem Castrol Actevo olaj ügyben? Valaki nagyon ajánlgatta itt pár hete, hónapja:-)))
Egyébként ez "94-es és motorikusan tökéletes volt. Persze gyengébb, mint a GS, de a futóműve, fékjei szerintem van olyan. Ezen szörnyedelmes Kenda gumi volt, azthittem nem érek haza vele esőbe egerszegről, mikor műszakira vittem
Nézze már meg nekem légyszi valaki a mociján hogy a jobb oldali karbin ahol a vákumcsőnek van a helye ott van-e zárókupak?
Köszönöm
Oda kell menni a motorhoz és leszedni:-))))))
Amugy nekem bevállt a tankra ragasztott kis hülye matricánál hogy hajszárító (hőlégfuvó)....és óvatosan lehúz......
Gondoltam jelentkezem. Még élek :)
Csak nagyon sok a melóm. :(
Remélem mindenki jól van, főleg Erik komám.
Gyógyulgassanak azok a sebek serényen!
Jól levezetted a prémegazdi megoldást!
Jöhetsz ám túrázni velünk, ha ilyen lelkesen takarítod a gépeket.
Amúgy jó reggelt!
Nekem már lassan este van... 4-kor keltem ma. Alig látok ki a búrámból.
Akkor a ma reggeli ferde közmondásom:
"Korán keltem! Hol az arany?"
Legyen penge napotok! Már csak egyet kell aludni és hétvééééége!