Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1800 v. 1900 Ft/L volt az ára castrol actevonak szállítással amit én utoljára vettem....
1875,-/liter a szekszárdiaknál... van különbség. Nos, legközelebb szervezel erre túrát, oszt megejted a szervizt is!
A szekszárdi Full-Gasban ugyan az a hordós olaj 1700, vagy 1900 mindjárt megnézem a számlát. Úgy emlékszem, hogy az olajnagykerben 2200 körül mérik literjét, de neked ugye, már megéri majdnem a 4 literes kiszerelést megvenni, az meg biztos olcsóbb.
OK!

Ha jól emlékszem Goliát is valami hasonlót tud szerezni......

Megkérdeztem..... vihetek olajat, de csak CASTROLT!
Ők most hordós ActEvot- tettek bele.....és 3170ft/L.....

No ugye ahol lehet azért spórolás van.....
és PL a Kelonál már csak 2490ft
Az Unas-nál 2450ft
Megnézem neked a lelőhelyen... ahonnan a Durablend is származik.
Nem sikerült az 1000-ret összehozni:-)))))
de megvan a szervíz......

NO! akkor kit kell keresnem Castrol Actevo olaj ügyben? Valaki nagyon ajánlgatta itt pár hete, hónapja:-)))
Hiszed!
NINCS! és nem is volt....
minket is próbáltak lebeszélni öcsivel, aztán öcsi gyakrabban töri össze mint olajat cserél, szal a blokkok bírják, pedig megnézheted a vidijeim, nem kíméljük. csak bemelegítésre kell figyelni, olaj bele, és nem mehet tönkre. sőt, megkockáztatom végletekig sportos stílus mellett többet is bír mint egy gs, vagy hasonló nyugisabb blokk.
És hogy beszéltek le róla? Amúgy nem rossz motor.. Pláne a blokk, ami ugye FZR 250 ből való...

Egyébként ez "94-es és motorikusan tökéletes volt. Persze gyengébb, mint a GS, de a futóműve, fékjei szerintem van olyan. Ezen szörnyedelmes Kenda gumi volt, azthittem nem érek haza vele esőbe egerszegről, mikor műszakira vittem
nekem tapad.
Köszöm, az anya gondja... Egyébként a kép jó régi, azóta el is adta haver a motort....
Üdv!
Nézze már meg nekem légyszi valaki a mociján hogy a jobb oldali karbin ahol a vákumcsőnek van a helye ott van-e zárókupak?
Köszönöm
Aztán a leandert bevinni
Emil ment és köszi!
Képzeld el......

Oda kell menni a motorhoz és leszedni:-))))))

Amugy nekem bevállt a tankra ragasztott kis hülye matricánál hogy hajszárító (hőlégfuvó)....és óvatosan lehúz......
DRZ400SM
Jó reggelt mindenkinek!

Gondoltam jelentkezem. Még élek :)
Csak nagyon sok a melóm. :(

Remélem mindenki jól van, főleg Erik komám.
Gyógyulgassanak azok a sebek serényen!
lüke...
Yamaha Zeal? Ilyen típusú gépbe (csak újabb volt talán) szerettem bele másfél éve! Aztán lebeszéltek róla, és lett Zümi az eredmény...

Jól levezetted a prémegazdi megoldást!

Jöhetsz ám túrázni velünk, ha ilyen lelkesen takarítod a gépeket.
FLEX!

Amúgy jó reggelt!
hüm és arra van vkinek ötlete h az ilyen olyan matricákat vagy felnicsíkot hogy lehet eltávolítani?
Jóóó reggelt Ceretembanda!
Jóóóó reggelt a Népeknek!

Nekem már lassan este van... 4-kor keltem ma. Alig látok ki a búrámból.

Akkor a ma reggeli ferde közmondásom:

"Korán keltem! Hol az arany?"

Legyen penge napotok! Már csak egyet kell aludni és hétvééééége!
mit vett? amugy nekem frézivel is kényelmes.. és kb ugyanazt megy mint egy gs, scak kellemesebben..