Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Lükemacs!
Pénteken nem jársz "otthon". Megyek egyet arra felé... Esetleg mehetnénk együtt arrafelé!
Én is tudok ilyet!
- Meddig szalad a Nyuszi befele az erdőbe?
- A közepéig, mert onnan már kifele szalad!
feljössz msn-re? elvileg felvettelek..
Máshol. és holnap.
Sztem keresd meg az utódját!
(segíthetek?)
A Redbaronnál vettem a motort februárban, azóta oda viszem - volt két garanciás szervíz, és most ez, 24 000 fele... Még semmi bajom nem volt velük. Bírom a srácokat .
Köszi, nem is olyan rég még volt...
Szia.
Te hol voltál szervizbe?
Milyen volt a kiszolgállás?(Oda figyelés)?
És munkadij?
Meg voltáll elégedve?
Csak lesz aki megmutatja, hate is akarod Hozzáállás kérdése az egész.
Egyébként Talmának is van szerelője- attól még jó motoros
Mekkora az esély arra, hogy a medve benéz a pécsi tv-torony ablakán?
...
50% ... Vagy benéz, vagy nem.
mindenféle rosszmájúság, káröröm, és önfényezés nélkül mondom h a megoldás 1 technikai beállítottságú pasi. Nembiztos h olcsóbb, de...
Hát, én asszem nem vagyok kellően képzett a témában . Majd úgy húsz év múlva esetleg ...
Jóestét neked/nektek is!
Én mindezeket kb 2 hete itthon csinltam meg, miután a nagyvastól megrendeltel a zalkatrészeket. Persze ebben nem volt karbiszinkron, és egyéb már ellenőrzés.
Nincsenek szentendrei rokonaid?
Szépjóestéket !
Voltam a kicsikével ma szervízben, és csak a gyertyát kellett cserélni az olajon és a szűrőn kívül . Egészséges, mint a makk :
Kompetens

Egyébként az FZR 250-600 FZX 250 meg ez a széria tök kompatibilis futóművel rendelkezik. (márha 38 mm-es a belsőcső. Ugyan az a rugó, és a krómszár, és a bele, csak az alsó papucsok mások, és a legfontosabb, fenn a rugóelőfeszítő henger. Ha érdekell, papucsom van egy pár, és a feszítőhenger FZR 600 hoz, egy jó állapotú rugó, és a sallang bele, még szerelőszerszámot is készítettem a telóhoz, azt is szívesen kölcsönadom, ha valami helyet meg tudung beszélni... Hja ha esetleg a csúszóperselyek kellenek, azok is vannak teljesen jó állapotban. (az alkatrészekből meg ha kell valami, kérdezz csak bátran!)
Sőrben is drágább a hordós nem?
A medve is fut Mert ha nem ,akkor minek fut az egyik
ja kisköcsögnek zxr van, kivül belül állítható fordított villával.. itt ő nincs felnőve a feladathoz..
ez a 3ln, a legutolsó szériás, külső olajszűrős. most épp 5leteket várok futóműtuning ügyben! te viszonylag kompetens vagy ez ügyben!
+t, +n

És már egész jó lesz a helyesírásom!
"Keten jönek ki az erdöböl. Az egyik futva, a másik Medve..."

itt elsősorban a futómű nem volt eléggé felnőtt a motohoz És ugye azért 250-es...

Egyébként a tiedbe elyik blokkfajta van? Mert ugye a szembetűnő különbség, olajcserénél, hogy egy fedél alatt van a szűrő, belúl, elöl a kipuffok mögött, vagy a blokk alatt, olyan "autós" stílusú külső szűrő... No ebbe ez utóbbi volt, azthiszem, a motorkód 3YK
Hápit is megkérdezheted, ő is spíííler Castrolban, sőt még Zs is segíthet, hiszen ha lácsprayt tud occcóóón, akkor olajat is szerválhat!