Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más emberek! Hát próbálok rávenni még egy cbf 600-at meg egy cbr 125-öt mivel nem kanyarvadász túra lesz! De szólok még egy gixer 750-es donor ruhás haveromnak illetve egy két formát még megpróbálok elcsábítani! De én utassal akarok jönni!
Ja ja..
Én is amondó vayok, hogy legalább januárig várjon...
Akkor ugyanis nem fogy moci - és a kereskedő örül ha valaki betéved egy szalonba....mindent megad....

Hiszen november-február közt csak ott állnak a boltba (rezsi, fizetések...stb)....de bevétel semmi

Tényleg! aki újat vett - mit kapot hozzá???
ÉN...

2004-es GS500.....
- átírva
- 1 hónap biztosítás
- 1 motortakaró ponyva
- izókészlet
- eücsomag
- féktárcsazár
- 1 Grex bukósisak
- 1 üveg repi bor (a mai napig mgvan, hiszen nem iszok:-)))
Belefér egy is húzatás??? 6000 fölött??
Persze:-)))) Azt majd jönneka gondok....

Hidd el nem hülyeséget beszélek.....Én lcsesztem a bejáratást, mert a motor átvetele után 2 órával már az M3-ason mentünk - és biza az 5000 helyet volt hogy 6200-öt mutatott az óra....eredmény......bő 1L-er többet zabált.....

De a legföbb gond!
Az 1000res szervízik valami gépolajszerű van benne, nem rendes motorolaj.....ez elősegíti hogy az alakrészek finomabban kopjanak össze......
Ezért kell visszavinni 1000-re......
Bud!

Ja.... ott bejösz és jössz egyenesen....azt jobra lesz a benzinkút egy lejtő közepén (talán TOTÁL??)

Más moci?
Hát ha jönnek emberkék akkor igaz hogy a legnagyobb lesz, de nem sokkal......és amugy is....AKMT szemlélet: " Neked is csak 2 kereked van?"
Amp!

Mindennek eljön az ideje.....
Örülj hogy te már motorozol.....Én 25 évesen tudtam csak elkezdeni, mert előtte nem volt lé.....8 év meló után vettem csak gépet
Ok igyekszem figyelni rá, de mégis h. járassam azt mondták a kereskedésben h. 6000 alatt nyugodtan 6000 felett tartósan ne menjen de néha belefér egy kis kihúzatás h. nehogy ellustuljon. Helyes ez így?
Szia! Hát igy,hogy legtöbbet alkudni..... Elég macera! Viszont mivel szezon vége van lassan ajánlom,h várjon tavaszig és akkor vegyen egy még idei (2006-os) GS-t! Ilyenkor télen ilyen listaáron tudja megvenni esetleg 60-100 ezer huf értékben kap vmit vagy egyes helyeken bevállalják a névreírást esetleg a reg adót (Ha suzukinál van mert ugye magyar a suzuki RT)! De én tapasztalatból azt mondom jól nézzen körbe és érdeklődjön mindenhol,mert üzlet és üzletkötő függő! Sok sikert!
Sziasztok!

Munkatársam akar GS-t venni, szerintetek hol lehet legtöbbet alkudni egy GS árából? Hol mit lehet belealkudni.

Üdv,
Gazza
Ja és szóltam egy - két arcnak akiknek ugyan nem 500-as a motorjuk,de szívvel lélekkel motorosok! Például az uncsitesóm akinek egy 1400-as GSX van de mikor meghallotta ,hogy 500-as túra fét ,hogy ki fogják utálni! DE én bátorkodtam azt mondani,hogy nem!
Blue ,ha megszakadok is ott leszek biatorbágyon,csak azt áruld el ,hogy hol van ott viadukt! Mert nem igazán mentem még be biára,csak az 1-esen mellette! A Lindabos kőrforgalomnál be kell menni Biára és ott? Mert sajna nem vágom! De felőlem 5 kor is indulhatunk! Csak ne essen és legyen pénzem 1 tank benyára!!!!
amugy elég sok akmt túrát elolvastam non teccik a morálja ahogy igy irod de nincs mivel mennem egyelőre:)
a robeszom egy részt ful tuningos és ez most véletlen jött ösze d most épp gazdasági totalkarban vok telo számla, uj hátsó telo kellene , szilentek , szimeringek előre és hát még tanulo vok nincs fix keresetem szoval csak néha jutok pénzhez
Dani!

Voltál Te már Budapesten csúcsidőben???
A 20-30-as pizzafutá, postás, ugrancs emberkék ugy vágnak át előtted ahogy baromira nem kellene....
A lélekjelenlétnek hála, hogy eddig egyikből se csináltam palacsintát.......

Egyszerűen nem tudják felfogni hogy a méretük miatt nem látszódnak egy kocsitól.....ellenben a fordulékonyságuk miatt baromi gyorsak......

Nézd meg - ha tudod....egy Budapesti Motoros baleseti statisztikát......
KB 85% robogós......pedig azért a nagyfaluban van a legtöbb motoros is.......
Amp

Azért egy gyartyapipa nem összeg.........elsőre a mocid legyen tettrekész és csak utána a tank!
Úgy gondolom, hogy itt azokra a robogósokra gondoltunk (bocsi a királyi többesért) akik állatkodnak a forgalomba. Az a 10en éves korosztály. Bár lehet h Te is úgy "vandálkodsz" mint egy 10en éves

Mi az igazság???
Én mindkettő vagyok robogos is meg van nagymotorom is minnél nagyobb a forgalom a városban, annál inkább élvezem robogoval, nagymotorral kevésbé az inkább országuton jobb!
Múltkor én motorral álltam meg autósnak. Utánunk kb 5 autó jött és egy se állt meg. NA mind1 autósokról is megvan a véleményem. Mindenhol van rendes meg van paraszt.
Azért az nem semmi h x5ös bmwvel megálltak segíteni

occseb: Robogósokkal én se szimpatizálok. Nem tetszik amit és ahogy csinálják. NEm a csúcsforgalomba kell vagánykodni. Erről ennyit.

A következő választásra csináljunk egy motoros pártot
én még a korom és anyagi helyzetem miat nem járok komolyabb túrákra meg a mocim se épp megfelelő
de egy leonardoval kacérkodok hátha összejön,ami még teccik az a mito evo , gs500,cb600 hornet,de azért ha lehet megyek nem csak a faluban inkább kint az utakon mocizok csak napi 200km is kinzás már egy ien kis liba kergetőn
nekem multkor iccaka egy x5ös bmw-vel áltak meg eltört a gertya pipában a rugo és mindig le eset és orvosi szalaggal csináltuk meg azota 300km-et menetm és no problem de meg csinálom ha lecc zsém,jah amug 3mocis ment el és integetem nekik és eg se állt meg de az első autos igen
8 vagy 9..... ez tuti.... Én korán szeretek indulni és mivel az időjárás már nem kegyes hozzánk - korán hazaérni....
Szia Blue !

A szavazást talán hagyjuk (egy véleményen vagyok veled ), ez csak kérdés volt .
Ha az időpontban változás lesz jelezd lécci !
Hello!

A segítségnyújtás tényleg előkelő dolog, és nem árt ha az ember megkérdezi mi a szituáció. Velem is volt ilyen, nyaralásból jöttem haza, megálltam elővenni a napszemcsit, és egy régi cb-s gyerek (Kb. mint a Mad Max-ben) állt meg és kérdezte hogy segíthet-e valamit. De hát egyedül is ki tudtam venni a tanktáskából.:D
Amúgy tényleg nem motorfüggő hogy ki motoros, de azért vannak ellenvetéseim. Robogósoknak nem nagyon szoktam inteni, meg 50-eseknek sem. Nem azért mert lenézem őket mert kisebb a gépük. Csak egyszerűen sok a rossz tapasztalatom a robogósokkal. Pl. egyik túrám során (mentünk Kisújszállásra motorostalálkozóra) a városból kifelémenet ment előttem egy robogós füstölő gumival állt meg és én először azthittem elesik olyan pancser. Mikor megelőztük, és a forgalom miatt ráálltunk a 70-re a srác elkezdett jobbról előzni és mellettem jött. Lehet hogy májerkedni akart hogy menniyt megy a dijója de nekem marhára nem tetszett azok után hogy láttam mennyire kiszámíthatatlan. Ez csak egy eset. Nálunk elég sok robogós-szimós a vagánykodós fajtából való, azt meg nem szeretem, nagymotorosok barátaim között sem.
Mikor kis romettes voltam nekem is jól esett amúgy amikor a nagy Ktm supermoto-s srácok intettek mikor toltam a járdán a gépet. De ez csak egyszer fordult elő. :D

Bocs a litániáért, és ha valakit megbántottam.
Üdv. Ádám
Jaja én is így gondolom. Annyira meg soha nem rohanunk, hogy ne tudjunk megállni 1 percre. Szerintem.

Amúgy meg a majdnme bepisilős bácsiról. Ha megállna vki mellettem ördögszarvas sisakba akkor áén is megijednék
Dani!

Ht erről órákat tudnék mesélni.....
Én ha észreveszem hogy gáz van mindig megálok...legyen az simson vagy Hayabusa......
s tény!
Mindenki csodálkozik mikor kövér fékadagolással megállok és visszamegyek hozzá.......
Volt egy öreg hapi (kb. 70 éves egy pancsival) aki majd beszart a félelemtől hogy mi a rákot akarok:-))))
Rmeget keze lába...azt mikor megérdeztem hogy BÁCSI...gond van, segíthetek....akkor egy nagyott szívott a szivarkájába és mint aki becsurantott: Neeeeeeneen neee neeem....csak rágyújtottam.

Ez Sárospataknál volt a 37-esen.....a Bácsi SZEGEDRŐL JÖTT!!! EGY Panónniával!!!

Én azt mondom, hogy meg kell állni.....soha nem lehet tudni mi a gáz.....
Az az 1 perc nem fog senkinek hiányozni, de saját magadnak is tartozol ennyivel.....
Másrész jó érzés is tölt el.....

A főpoén?
A szalonna 2-es túrán jövünk ki a 2-esre.....
2 speeder ott dekol az út szélén.....a cspatot megállítom - én visszamegyek......
Az egyik srác elhagyot pár csavart így liffeget a sárvédője - nem tudtam segíteni de megköszönték....

eltelt 5 nap.....csináltuk a DrBike-osokkal a Gs tesztet....erre az egyik srác (Berán Gábor) odajött hogy "még egyszer köszi"...Én meg néztem hülyén......
Erre mondta hogy Ők voltak pár napja a 2-esen......

Mi van ha TE jársz igy (ezt mindenkire értem).......kint vagy a pusztán....sehol egy kút, se térerő...???
Szóval Én vallom hogy jötett helyébe jóra is számíthatsz az életben....
6-tól lehet szavazni.......vagy 7től??? mindegy, hisz nekem Bia 50km.....és a 8 óra csak egy hirtelen ötlet....lehet hogy 9-lesz belőle.....ez attól függ ki jön....

Amugy mivel kis kör igy 3-4re otthon van mindenki - utána is lehet szavazni......

Bár nem szívesen hisz a rossz közül melyik rosszra szavazak????
Ne hidd!!!

A használt sportgépek nem a garászban állnak a legtöbb esetben.....
1., a csávó megveszi
2., óra kiköt, spoiler lvesz.....
3., irány a ring és ami a csövön kifér......

Azt hajt bele pár km-ert...és eladja ALIG HASZNÁLTAN......