Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fölhívtam még a Barinkát is régebben tőlük vásároltam csak ők nem sokmindent tudtak be szerezni!

De tényleg sokminden sokkal olcsóbb lesz fédául itt újpesten mellettünk van egy hely ahol a régi fékbetétet újra ferrodorozzák és nem sokkal rosszabb mint az új.

Eg másik helyen van egy lánc keresketés kilóra adják a láncokat de én már nem igazán szeretnék pénz ölni ebbe a masinába, nem rossz gép de hosszú távon nem kifizetődő még most kellene kiszálni belőle!

Szerintem!
Miért csodálkozol, a márkakereskedők drágák. De vannak joval olcsobb kereskedök, RMC, Louis ahol feléért megkapod azokat az alkatrészeket.
Ja de ez egy öreg japán belpiacos honda!!! Azthittem egy gs!!!! De próbáld be itt vagy van egy nagyon komoly szerelő aki olcsóért megoldja és lehet,h még be is számítja mert kereskedik is motorokkal! Ha gondolod megadom a számát!!!!
Miért kerül ennyibe? Egy két dolog drasztikusan drága!!! Hívd fel a King-road-ot! Az elsőfék a fele,a lánc is vagy 3 ronggyal ólcsóbb volt! Nekem mindent utángyártottból szereztek be és sokkal drasztikusabb alkatrészek kellettek és megállt 152.000.-ből + Gumi!

King road: 06-1 253-50-50 Vagy a Jászberényi számuk (én oda vittem): 06/57- 412-755

www.kingroad.hu
Szerintem hívd fel őket!!!!!
Az a 341 e Ft mit takar? Motorfelujitást? És utánna nem tudod eladni 300 eFt-ért
Hail srácok!

utánna érdeklődtem az áraknak!

Olajszűrő,1040 ft
Levegő szűrő5940 ft
Akku.13000
Első fékbetét15000 ft
Hátsó fékpofa 15000ft
Lánc22 000
Teló szimering8500
Első fék tárcsa 67000/db
Első,hátsó lánckerék.6000/db

A Hosubával beszéltem és 341.712 ft

Úgyhogy csak annyit költök rá hogy guruljon és megpróbálom minél hamarabb eladni!!!!

Szerintetek külföldről megérné motort hozni?
Én a Repsol moto 4T-t használom és eddig bevált! 6200.- Ft /4 L így marad bőven ha esetleg utánna kell tölteni! De nem kellett még! Amit a Blue mutatott oldalt asszem nagyvas.hu ott is lehet ezt venni! Kicsit "sűrűbb" mint az act evo,de ugyebár az inkább a vízhűtéses motoroknak kedvez ,mert finomabb! Nálunk (GS ) a léghűtéseseknél nagyobbak a "hézagok" ezáltal egy kicsit sűrűbb olaj nem árt! De a motor oázisnál is adnak 4 L-es kiszerelésben! A cserét meg mindenki el tudja végezni otthon és szűrvel együtt is megálltam 7500.- Ft alatt!
Amugy nekem hozhatnál egy pár litert:-) Nálam nem csak állna:-))))) hiszen fogy rendesen a szervízintervallum -mint a gumi:-))))
Halihó!

Nekem málnaszörpöt szoktak beleönteni
Castrol ActEvo 10W40.
Én ezt használom már egy jóóóó ideje:
Illetve a sima ásványi MOTORCYCLE olaját......

Ez félszintis olaj...1650ft/L....

A szervízek álalában MOTUL 5100-et raknak bele
vagyis ilyet:
Motul 5100........2900ft/L
Sziasztok

Milyen olajat vegyek a gs-hez. Nem mintha most kellen, csak szeretném ha lenne otthon, ha esetleg kellene :)
Egyébb helyenek? (ez lamaradt)

Pl lábtartó?? sajnos ugye mindenki tudja mekkorát szól a plexin egy bogár......
Most ezt gondoljátok el kavicsnak..... ha nekipattan a pici kavics, bezony karcolja, megsérti a felületeket.....

Erre a legjobb módszer....
Rozsdamarózd le a felületett, tisztisd meg...és fújd be sima lakkal.......
Mint írtam Én egyszerű fehérolajat (paraffinolajat) használok....
egy áttörlésre talán ha elmegy 1dl.....hiszen nem az a lényeg hogy tocsogjon az olajba......
És mikor törlöm át totálisan?? Eső után.....meg nagy forróságban....
Különbn mindek?? Azt az egy htet nagy vonalakban írtam, hisz mikor bent áll a garázsba akkor max a levegővl érintkezik....

De a cikkre.....pl a féktárcsa......
No azt ugye NEHOGY BEKEND olajjal:-))))
Sajnos finom por ül rá......de az nálam nem rozsda volt, hiszen a kezemmel letöröltem a tácsáról.....
Amugy erre van a féktárcsatisztitó.....vagy egyszerűen fújd be DENIM-el:-)))) az még a maradék olajat is leszedi róla:-)))és jó illata is lesz-))
A fényezett felületek sima egyszerű turtle wax-ot kapnak! Polír paszta néven! Lepergeti az esőt eltünteti a karcot és ÓCCÓ! Ja és két éve 1 flakonnal használok! minden mosás után kap egy polírt a picike MILKA! És szereti!
Azt elfekejtettem mondani,hogy amit ajándékba igérnek azt tényleg meg is kapod.
Pl.ezeket.
Tehát, ha megrendeli a WS Platinum lakkprotektort,
a következő szettet kapja:

1 db lakkprotektor
+1 db lakkprotektor
1 db mélyápoló
1 db esőtaszító folyadék
1 db keréktárcsa tisztító
1 db rovareltávolító
Sziasztok !

Blue és Okezsoke !

Itt egy link:(wsteleshop.hu/index2.php?oldal...
nézzétek meg én ezzel kenem a vasat k.....va jó taszítja a vizet a port és eltünteti a karcolásokat.
Nekem már van ilyen,igaz mintha a fogamat húzták volni ki az ára miatt de nem bántam meg.Nem tudom,hogy mennyire vagytok anyagilag elengedve de szerintem ennyit kibirtok(megéri) Én a tavasszal rendeltem meg és még az első dobozzal sem fogyott el,pedig a kocsit is átkentem vele.Nekem bevált.
Az olaj (nem tudom milyet használ Blue ) nem igazán jó a fénynek rátapad a por amit szemmel nem igazán látsz és elintézi a fényezést és ráadásul mattul is tőle.Persze amikor lekened szépen fénylig az igaz de csak ezután kezdődik a reakció. Ezt egy fényező barátom mondta,hogy az olaj nem jó a festésnek.Én is még régen kipróbáltam de nem jött be.
A Silikon az igazából elég jó de ahhoz,hogy mindenhol lekend vele egy egész flakonnal majdnem rámegy
és ennek az ára nem is olyan olcsó.
De ez csak az én véleményem,szerintem próbáljátok ki amit fent leírtam.
Mindent szilikonnal kensz át?
Mifélével? Mind1?

Már nagyon kéne egy átvizsgálás a gépnek...
Ilyen jellegű választ vártam...
Én is túl negatív hangvételűnek találtam a cikket, a valóságnál sötétebbnek...
A leírás totál olyan, mintha a vas kint állt volna......és a gazdija nagy ívben......rá....

Aki szereti a motorját az ugye ápolja.....
Én pl hetente áttörlöm olajjal az egészet.....váz, felni, tank....stb
A legjobb erre a szilikon....

Nekem egyedül a kipuff rozsásodik, mert az tényleg szar festésű és ahogy belefutsz egy esőben ott a hideg-forró kombináció nem egészséges.....és ledobja a festéket......

De ha át van kenve - akkor ugye mit tud mgtámadni a rozsda??? az olajat???
Az egri túrátokra is szívesen elmennék.....a jó meghatározás, hisz oda szombaton megyünk (ha minden igaz)
Hali!

Jó kis túra lehetett!Szépek a képek!
Az egri túrátokra én is szivesen elmentem volna!

Üdv.Laci
Blue devil
Ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben...?
Üdv:
CsA
A megnézése ahogy már leírtam.....

1., kattints rá
2., a cimsorban kattints a WMV után....
3., nyomj entert.....
4., mentsd le és nézd meg:-)
Állat volt......

Képek