Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon töröm rajta a fajem!

Képzeld :

A barátnőmmel megterveztük hogy elmegyünk motorozni most szombaton debrecenbe-tiszaszőlősről.
elindultunk amióta megvan a motorom 3500 km-t mentem vele mert dunakeszin dolgozok és a motorom Tiszaszőlősön van a szüleimnél!
Elértünk ebesig amikor egyszer csak elkezdett megtorpanni (100km/h utazó nál!) és morgó hangot adott ki a blokkból.Lassult aztán megállt a semmi közepén és utánfutóval kellett haza vinni a diagnózis 3000 km alatt kiette az olajat magábó 1 hóapja még szinten volt!

És nemtudom milyen károk keletkeztek még nem voltam a szerelőnél de biztos zsebbe nyúlós lesz!

Pedig én nem is szoktam nagyon cibálni neki elkövettem egy nagy hibát nem ellenőríztem indulás előtt a szintet de szerencsére nem állt be!

Vajon mi lehet vele?????
Laci!

létezhet ez???
20Kw 25 Le?????
Mert rákerestem a neten és ezt dobta ki egy 87-es modellnél

Meglepődtem.......
Mi érdekell! Blue oldalán minden fent van! De ha vmi tapasztalati kérdés lenne én is itt vagyok!
Szia Laci!

Leírni?
Ezt érezni kell:-))))
ha nézed az oldalam, akkor sokat már nem kell beszélni róla.......
Egy igazi kis őszvér.....

2 év alatt most nyomom bele az 53000. km-ert......és semmi gondom vele....
Tartsd be a szervízelést.....figyelj oda rá.....néha simogasd meg:-) és elvisz mindenhova......

Eddig tényleg csak olyan dolgok miatt főt a fejem ami természetes:
- lánccsere
- gumicsere
- szelephézag mérés /lapkacsere
- karbiszinkron

Meg extraként volt egy aksicserém is - mert Én állat bekapcsolva hagytam a markolatfütést......
másnap már át is kötöttem a lámpához....így ha nincs gyújtás alatt akkor nincs fütés sem.....

A többi "kütyü" már a saját igényem.....
Neoncsővek, ködfényszóró, szivargyújtóaljzat:-))))
De mint mondtam 1db van......(ha minden igaz:-)
a kell - ugorj le érte..... 50km Budapestől a 6-os úton...... az nincs 1000ft benzin ha nem cibálod a gázt:-))
Hali!

Mostanában egyre jobban érdekelnek a GS-ek sajnos az én mocim már elég öreg és most rossz is lényegében majdnem ugyan az mint a GS. nézegetam itt a topicotokat és Blue Devil oldalát is és gyüjtöm az infókat,Úgyhogy sokmindent írjatok ám le nekem oké!

Üdv. mindenkinek!
MINDENHOL lehet kapni......

Sőőőőt:-) jobbnál jobbat:-)))
Nekem most egy kisebb, kúp alakú, carbonos van fent.....

Persze 3000-től indul (az a bóvli.....)
A miénk már olyan 8000-ret üt......

www.nagyvas.hu
Alkatrész - kormánytájék - kormányvég....
Szega!

Ha van kedved motorozni egyet, akkor ingyen odaadom az egyémet.......mert Én meg elhagytam az egyik oldalt.......így újat kellett szereznem......
Amugy olyan 3000-től lehet kapni.......
Szia! Sajnálatos tényleg! Reméljük letörik neki mikor a garázsban feldől!!!

De amúgy a moto-line -nál talán van! Vagy a Shox műszaki ,esetleg a full gas! Keress rá a neten!
sziasztok

Elég szomorú eset, de a ringen az alpok adria versenyen, motorosok közt, vki lelopta a kormányvégsúlyt a bal oldalról...vkinek pont az kellett

kérdés: hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül

gondolom nem egy vészes összeg, de sztem márkaboltban azért ott is elkérik az árát

köszi
4L azért biztosabb.......mármint 90-100-nál.....
Persze csak ha minden beállítás jó.....

Mert ha elszállt a karbiszinkron akkor volt rá példa, hogy 90-nél evet nekem 6,4-et:-)))
passz.....Hasonló szitu nekem is volt.....

Nekem 20L-es a tank - ez tuti.....
Adonybál kifogyot a nafta (15 liternél van ez....) felmentem Battára.....30km....és 14,6L-ert tankoltam bele.......

Szerintem itt a benzinkútak vannak elállítva.....ez volt 2-3 hete a tv-ben is.....
Volt hegy ahol az 5L-es kannába belement 6L /+20%/
És volt ahol csak 4L-ert mutatot az óra /-20%/

Én például épp ezért MINDIG ugyanott tankolok és ugyan azon a kútfejen:-)))
Nem kell számlával igazolnod.....
Én legalábbis csak azt írtam be, hogy hol vásároltam...
Ja 1996-os! Én vagyok a 2. tulaj!
Az igazság az ,h 580-ra taksálom! De ez függ tőled is! Jelenleg van benne 34820km de 29 ezernél pusztán gondoskodásból kicsit (teljesen) fel lett újítva a blokk! Magyarán a váltót leszámítva van egy 6ezrer kilóméteres blokkja! A motor lila színű fehér kerekekkel! Tudom nem a leg szebb,de ezt tudtam venni! Most kapott 2 új nagyon komoly gumit! Ami a hibája,hogy egyszer felborult jobra és a szimetria kedvéért balra is!(Álló helyzetben) Ennek következtében pici karcok keletkeztek! Tipikus naked bike sérülés! Amúgy hibátlan túramotor! a 7 végén mentem vele 500 km-t és semmi nem jött és nem is jöhetett elő! Extra: 25 literes doboz + tartókonzol! Ha gondolod írj ide vagy a budmyke@freemail.hu -ra
Mire taksálod? Mennyi van benne? Milyen színű?
Elsősorban újban gondolkodnék bár egy kihagyhatatlan ajánlat lehet, hogy levesz a lábamról...
Köszi a gyors reakciót!
Ha jól saccolom, akkor 90 km/h körül max. 3,5 liter lehet... Ha valaki szokott ennyivel "totyogni" az erősítsen meg...
Üdv:
CsA
50-et
bocsi
Viszont kis tankos verzióval(17 L) max 320-380 kilómétert mész el! Legalábbis én!

Tényleg Blue az létezhet ,h kissebb a tankom mint 17 litri? Tartalékra tekerés után még mentem egy 5-et és csak 13 lityó ment bele!
Szia!
Fogyasztás normál tempónál max 120 km/h Utas+tanktáska+doboz 4,3 lityó körül!
Tépjed ,mert sietsz haza és még van 200 km hátra 140-170 km/h Utas+tanktáska+doboz 6,3 lityó!
Legmagasabb sebességfokozatban analóg órával 120km/h 6000rpm, 100km/h kb 5000rpm 90km/h 4500rpm felhasználói adatok!

Mellesleg ha ilyet akarsz az enyém 96-os éppen eladó volt / van (tudod hezitálok,mert szeretem és nincs pénzem újra)
YBR 125 tulajdonosként továbblépve idővel egyik kiszemeltem a GS500 (ER-5 a másik...). Nem a sebesség vonz, inkább a tartósság és alacsony fogyasztás.

Tudnátok megadni néhány tapasztalati értéket?
Az alábbiak érdekelnének:

-fordulatszám legfelső fokozatban egy adott sebességnél (pl. 90 km/h),

-fogyasztás egy adott, közelítőleg konstans országúti tempónál (pl. 90 km/h),

-fogyasztás csak városban (ha valaki mért már ilyet), átlagos (nem digitális, tehát nem fullgáz és satufék) üzemmódban.

Előre is köszi.

Üdv:
CsA
Hűha! nem semmi!

Igényt tarthatsz, ha van számlád a cuccaidról, nem? És ha te voltál a bűnös? Akkor mi van?

Ha elütsz egy kutyát, akkor is felborulsz, nem?

oks a kv:D
Sajna......
Én meg a műszakozás miatt főleg hétköznap érek rá.....

Példa?? most?

11 - hétfő
12 - kedd
13 - szerda
14 é
15 é
16 - szombat
17 r
18 - hétfő
19 d
20 é
21 - csütörtök
22 - péntek
23 r
24 d
25 é
26 - kedd
27 - szerda
28 r
29 d
30 é
Akkor marad a jó öreg egyedül/asszonnyal motorozás ,meg a kis köbcentis cimborák iletve a Hülye DONOR haverom a gixer 750-el!
Vasárnap?
hmmmmmmmmmmmm
Nekem a következ szabad vasárnapom október 1.-én lesz......