A barátnőmmel megterveztük hogy elmegyünk motorozni most szombaton debrecenbe-tiszaszőlősről.
elindultunk amióta megvan a motorom 3500 km-t mentem vele mert dunakeszin dolgozok és a motorom Tiszaszőlősön van a szüleimnél!
Elértünk ebesig amikor egyszer csak elkezdett megtorpanni (100km/h utazó nál!) és morgó hangot adott ki a blokkból.Lassult aztán megállt a semmi közepén és utánfutóval kellett haza vinni a diagnózis 3000 km alatt kiette az olajat magábó 1 hóapja még szinten volt!
És nemtudom milyen károk keletkeztek még nem voltam a szerelőnél de biztos zsebbe nyúlós lesz!
Pedig én nem is szoktam nagyon cibálni neki elkövettem egy nagy hibát nem ellenőríztem indulás előtt a szintet de szerencsére nem állt be!
Leírni?
Ezt érezni kell:-))))
ha nézed az oldalam, akkor sokat már nem kell beszélni róla.......
Egy igazi kis őszvér.....
2 év alatt most nyomom bele az 53000. km-ert......és semmi gondom vele....
Tartsd be a szervízelést.....figyelj oda rá.....néha simogasd meg:-) és elvisz mindenhova......
Eddig tényleg csak olyan dolgok miatt főt a fejem ami természetes:
- lánccsere
- gumicsere
- szelephézag mérés /lapkacsere
- karbiszinkron
Meg extraként volt egy aksicserém is - mert Én állat bekapcsolva hagytam a markolatfütést......
másnap már át is kötöttem a lámpához....így ha nincs gyújtás alatt akkor nincs fütés sem.....
A többi "kütyü" már a saját igényem.....
Neoncsővek, ködfényszóró, szivargyújtóaljzat:-))))
De mint mondtam 1db van......(ha minden igaz:-)
a kell - ugorj le érte..... 50km Budapestől a 6-os úton...... az nincs 1000ft benzin ha nem cibálod a gázt:-))
Mostanában egyre jobban érdekelnek a GS-ek sajnos az én mocim már elég öreg és most rossz is lényegében majdnem ugyan az mint a GS. nézegetam itt a topicotokat és Blue Devil oldalát is és gyüjtöm az infókat,Úgyhogy sokmindent írjatok ám le nekem oké!
Ha van kedved motorozni egyet, akkor ingyen odaadom az egyémet.......mert Én meg elhagytam az egyik oldalt.......így újat kellett szereznem......
Amugy olyan 3000-től lehet kapni.......
Nekem 20L-es a tank - ez tuti.....
Adonybál kifogyot a nafta (15 liternél van ez....) felmentem Battára.....30km....és 14,6L-ert tankoltam bele.......
Szerintem itt a benzinkútak vannak elállítva.....ez volt 2-3 hete a tv-ben is.....
Volt hegy ahol az 5L-es kannába belement 6L /+20%/
És volt ahol csak 4L-ert mutatot az óra /-20%/
Én például épp ezért MINDIG ugyanott tankolok és ugyan azon a kútfejen:-)))
Az igazság az ,h 580-ra taksálom! De ez függ tőled is! Jelenleg van benne 34820km de 29 ezernél pusztán gondoskodásból kicsit (teljesen) fel lett újítva a blokk! Magyarán a váltót leszámítva van egy 6ezrer kilóméteres blokkja! A motor lila színű fehér kerekekkel! Tudom nem a leg szebb,de ezt tudtam venni! Most kapott 2 új nagyon komoly gumit! Ami a hibája,hogy egyszer felborult jobra és a szimetria kedvéért balra is!(Álló helyzetben) Ennek következtében pici karcok keletkeztek! Tipikus naked bike sérülés! Amúgy hibátlan túramotor! a 7 végén mentem vele 500 km-t és semmi nem jött és nem is jöhetett elő! Extra: 25 literes doboz + tartókonzol! Ha gondolod írj ide vagy a budmyke@freemail.hu -ra
Köszi a gyors reakciót!
Ha jól saccolom, akkor 90 km/h körül max. 3,5 liter lehet... Ha valaki szokott ennyivel "totyogni" az erősítsen meg...
Üdv:
CsA
Szia!
Fogyasztás normál tempónál max 120 km/h Utas+tanktáska+doboz 4,3 lityó körül!
Tépjed ,mert sietsz haza és még van 200 km hátra 140-170 km/h Utas+tanktáska+doboz 6,3 lityó!
Legmagasabb sebességfokozatban analóg órával 120km/h 6000rpm, 100km/h kb 5000rpm 90km/h 4500rpm felhasználói adatok!
Mellesleg ha ilyet akarsz az enyém 96-os éppen eladó volt / van (tudod hezitálok,mert szeretem és nincs pénzem újra)
Sajna......
Én meg a műszakozás miatt főleg hétköznap érek rá.....
Példa?? most?
11 - hétfő
12 - kedd
13 - szerda
14 é
15 é
16 - szombat
17 r
18 - hétfő
19 d
20 é
21 - csütörtök
22 - péntek
23 r
24 d
25 é
26 - kedd
27 - szerda
28 r
29 d
30 é
Képzeld :
A barátnőmmel megterveztük hogy elmegyünk motorozni most szombaton debrecenbe-tiszaszőlősről.
elindultunk amióta megvan a motorom 3500 km-t mentem vele mert dunakeszin dolgozok és a motorom Tiszaszőlősön van a szüleimnél!
Elértünk ebesig amikor egyszer csak elkezdett megtorpanni (100km/h utazó nál!) és morgó hangot adott ki a blokkból.Lassult aztán megállt a semmi közepén és utánfutóval kellett haza vinni a diagnózis 3000 km alatt kiette az olajat magábó 1 hóapja még szinten volt!
És nemtudom milyen károk keletkeztek még nem voltam a szerelőnél de biztos zsebbe nyúlós lesz!
Pedig én nem is szoktam nagyon cibálni neki elkövettem egy nagy hibát nem ellenőríztem indulás előtt a szintet de szerencsére nem állt be!
Vajon mi lehet vele?????