Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy mondjuk 10 e km-rre
Remélem sokan kint voltatok ma este a Demon.....

Baromi sok Gs-t láttam....régit-újat.....fickósan, nőisen:-))

20 óra környékén jött egy olyan infó hogy 12.000 motor van jelen...
Ja.... és egy moci szétkapása nem 1-2 óra..... a szervízek meg 6-10 ezres óradíjban dolgoznak!!!
Lordom:-)

Ja ja.... aki nem engedi - ott már bibi van......
Ellenben.....
A szervízmeló a te sarad....és ahoz hogy totál átnézék szarrá kell kapni.......Ott viszont a saját tapasztalatom, hogy már nem tudják jól összerakni.....az enyémet is részben galyravágták majdnem....

A legegyszerűbb?
1., egy motoros ismerős......
2., mindenféleképpen egy robaút.....minimum 100km-rel.....
- Itt kijön a hangból sokminden hidegen-melegen......
- fogyasztás......
- menetstabilitás.....
és még sorolhatnám......

Én legalábbis az előző mocimnál megtanultam, hogy a probaút nem 2km.....
Köszönöm! És a sok segítséget is .
Gabi!

Már fent is vagy......a dicső 41. hely:-)))
Ilyenkor érdemes magaddal vinni olyan ismerőst akinek van mocija és ért hozzá. Egyébként a mociszervizek biztos hogy elvállalják at állapotfelmérést, az eladók pedig bele szoktak menni az ilyesmibe. Ha valaki nem engedi meg inkább keress másik eladó gépet. Kínálat akad bőven.
Sziasztok,

jovore valoszinuleg veszek egy GS500-ast, hasznaltan. Az olvasott tesztek es leirasok alapjan ezt talaltam az egyik legjobb kezdomotornak (abszolut kezdo vagyok, meg jogsim sincs).

A problemam: nem ertek igazan a motorokhoz, nem tudom felmerni, hogy a kinalt motor muszaki allapota milyen.

A kerdesem: hogyan erdemes hasznalt GS500-ast venni? Hol csinalnak esetleg allapotfelmerest, miket kell megvizsgalni/megvizsgaltatni stb? Az eladok bele szoktak menni ilyenbe?

Koszi:
Andrew
Bexié már az én ízlésemnek kicsit magas . Egyébként mit lát a tükrökben ?
Egyébként van az oldalon a csávónak elérhetősége tel,mail.
Elég sok minden van neki GS-hez érdemes megnézni a motorinfon
szokott hirdetni én is ott találtam rá.
Hát ennyiért megéri!

az előbb lemaradt a kép???
A tartón meg a dobozon még gondolkodom, egyenlőre eléggé kiköltekeztem 35-40 ropiért bizti nem veszek tartót.
Mint írtam nem tudom.....

NYUSZIKUSZKA.... vélemény??? Hisz neked van.....

De ugye minél magasabb annál jobb.
Nekem is eltartott egy idig mig sikerült belönöm...... most 150-nél sincs semmi gondom.....pedig ugye a szarvacskákat rendesen tudja cibálnia szél:-))))

No Bexinek meg ekkora plexi van fent
Ez talán ugyan az.Csak olcsóbb .Köszi, lehet ,hogy meg is rendelem.
Náluk is ugyanaz az ár mint Bécsben? Már megy a mail ,hogy 41. lehessek.Csak lassú a feltöltésem.
Hali Rider és Blue !

Van itt egy link (www.motostyling.hu/a3/naked-pl... itt is van plexi gss 500 -ra 6900 ft.
A srác ( valamilyen Norbi ) postán is elküldi.Anno én is rendeltem nála csak motorcsere miatt visszamondtam.
Nézd meg szerintem ennyit megér és nem is rossz.
Sok sikert és gratula a géphez sok balesetmentes km-ert kívánok.
De ha már itt tartunk:-)))

Nehogy vegyél tartót!!!
A cimbim megvette....valami 35-40 ropi.....+ a doboz.....30

Azt nyár elején vette észre a matricát..... MAX 5kg.....

Persze a Te dolgod, de Én a saját tartomat töredék áron megcsináltam......
A dobozokat meg 40 euróért vettem......
Szóval cakk-pakk a jelenlegi túrafelszerelésem kb. 40.000ft-ba van.... (tartó és a 3 doboz)
Bocs!
Tévedtem....azok fejidomok voltak:-)))

De itt van pár cucc.....ezzeket a Héjjamotor-tól is megtudod rendelni, nem kell kimened Bécsbe....

1. kép = 50 euro
2. kép = CSAK MOST 5 euró
3. kép = 40 euró
4. kép (nyuszikuszé) = 19-29 euró - a szín válogatja az árat
Akkor jól sejtettem, hogy nem túl sokat számít. Egyik internetes boltban 11900-ért láttam olyat mint nyuszikusz-é.Az talán kicsit magasabb mint az eredeti tartozék.
JA!

De nézd meg hogy hol veszed, mert a cimbit 20.000-re akarták lenyúlni.......
Az elfogadható ár az valami 8-10.000ft
KIRÁLY:-)!!!!
Szívesen láttunk a GS FANOKNÁL.....lehetnél a 41.:-)

Plexi?
Nem volt - így nincs saját tapasztalatom, de akinek van mindenki azt nyilatkozta felém, hogy egy dísz.....
Hiszen nézd meg....nem nyúlik tulságosan az órák föllé....

Ami Bex barátomnak van, az már azért valami.....illetve nézd vissza a topicot.... anno nyomtam fel egy csomó képet.......
De megkönnyitem a dolgod, mert ráérek:-) Megkeresem neked:-)))

Amugy tudtommal ez a régi fajta.....
Az új fajta egy kicsit dögösebb, de ugyan úgy nincs érelme...
ime egy kép róla:
link
Üdv mindenkinek!

14 napja vagyok egy gs500 boldog tulajdonosa. Úgy vettem észre, hogy szükségem lesz egy plexire.
Segíthetnétek abban ,hogy milyet érdemes venni. Nyuszikusz mociján lévő tetszik, szeretném tudni mennyire hatásos. Ha valakinek van tapasztalata kérem segítsen!
frászt....csak mint GSfanvezír, AKMT vezír kihasználom a reklámlehetőséget:-))))

Az meg csak hab a tortán hogy égre PROFI (jó mínőségű) képek lesznem magamról:-)))) hisz ilyen képeket egy túrán nem tudunk csinálni.....
Király vagy Blue!
Na hol voltam ma???? Hadd dicsekedjek mááá:-))))

A drbike.hu-s "kollegák" felkerestek egy GS500 "teszt" ügyben.......mint FANvezírt:-)))

Volt egy kis összehasonlitás, riport....... is - de addig - míg Ádám (Lövey Ádám) poénosan kicsikarta belőlem hogy a CBF500 jobb:-)))) Azt végig"nyálazták " a motorom, és dőltek a röhögsétől:-)))) főleg a dupla kipuff tetszet nekik:-)))) 2:1-0-ában:-)))

Azt fényképezés, kamerázás (a kameraman pl a Kis Talma volt:-)))

Fent voltunk a velencei kilátónál......

Vazze.....amekkorát tudtam akkorát döntöttem......néha még a zab se fért volna fel:-))))

Remélem hamar felkerül majd az oldalukra a képállomány meg a videjó:-))))

A videózásnál pl egy 1400-es ÚÚÚJJJJ Kawasakival felváltva nyomtuk a kanyarokat......