Blue! Sajna nem megy ,mert Hétfőtől - Péntekig iga húzás!
Szombaton ,meg oskola! De egy vasárnapi túrátok lenne vagy szombaton délután akkor szivesen mennék én is! Fúúú most hétvégén szabiztam egyet és beleraktam kb 500 km-t a vasba! Jól viselkedik,csak 3-8 kicsit hangos a blokk de más bajom most nincs! Megérte megcsináltatni!
Szóval egy vasárnap?
Nyuszi.... Ha gondolod:-)))) Fő a kávé...megisszuk, azt elmegyünk kolbászolni egyet Csepelen:-)))
A viccet félretéve....
A.,------mentem Katasztrófaelhárítási gyakorlatra.....
a kis TZR pörögött (az első motorom)......előttem 2 kamion és egy kis Boxer......
Akkor előzzünk.....szembe sehol senki......
Már majdnem a boxer sarkánál voltam mikor az kivágot elém, de nem gyorsult - én fékeztem ahogy tudtam..........Ő ugye olyan 70-80-al mehetett......óra: márcsak 130-al megyek....
Villanás......árok - vagy irány a kamion és a boxer közti 1,5m-es csik???
Az árok ugye Sinatelepnél kb 3-4m mély......130-al repülve??? tuti ottmaradok......
irány be a csikba.....
No a turbolencia itt érezhető igazán.....mert ossze vissza rángatott a szél.....
Már majdnem kiértem - mikor az első kamionos meg Sinateepnél be akart fordulni balra - vagys pont elém..........óra....már csak 110......
Szerencsémre a két kamios észrevett így az első gyorsitott...a hátsó satuzott........de mivel ezt már nem vártam meg, így kitoltam a vasat magam alól - és szem becsuk......valahogy nem akartam láttni ahogy felkenödök a kamion fenekére.....
Éreztem haogy csúszok, pörgök....ahogy a buksisak forog velem együtt......totál az volt az érzésem, hogy most törik el a nyakam.....most törik el a nyakam....most............azt csend...............valakik kiabálnak...... automatikusan bal kézel felhajtottam volna a plexit - igen ám, csak a bal kéz nem jön....... jobb kézel felhajt, azt az anyázást kellett volna hallni......
Önellenörzés.....ok minden.... jobb képl "letéptem" a sisakot.... azt a 2 kamionos (mert ŐK megálltak....a boxer meg elhúzta a gázt.....) felsegítetettek...........
Azt rohammntő jött - mert valaki kihivta......4 rendőrkocsi......stb...stb....stb.....
ÉS??
engem büntettek meg 2000ft-ra........
Ha az orvosnak sikerül bent fognia, akkor az már önveszélyztetés - és bezony több......ráadásul pápá jogsi......
A motor? A rendőrők nem akarták elhinni.....
Letört a tükör, meg a plexiből egy darab.....illetve szétkarcolodott a fényezés......se egy horpadás, se egy törés......
Második???
Moci 12.000 szervíze.....
Jövök haza Vácról.....
Bekanyarodok az utcába.....gyorsás 3-ról 33-ra.... a szomszéd kutyája meg nekemront......
Fék, kikanyarodás, de a murván megcsúszik az első kerék.......a motor eldölt és meg ugy ahogy vagyok paffanok az aszfalton......
A gáz?
Egy PIYA crdura kabátom van...és a benne lévő könyökproterot a könyökömet védte.....igen ám, de a krom beszorult a melkasomhoz - így a 28km/ó-val csatanó pille súlyom ráeset erre a protira......
eredmény? A kiérkező orvos sorozatos bordatörést regisztrált........De mailyen mákos vagyok:-)))
CSAK zúzodások voltak......
Azóta van protektor ingem....aminek van mellvértje is..... Hisz az az egész melkasomat megnyomja nem csak egy 20cm-es darabon.....
Eredmény? Okultam belőle.... ha kijön egy kutya....ne fékez, ne kanyarodj..... Üsd el a francba...........amugy a rendőr is ezt mondta.......
Egy rohadt kis dög élete vagy magadnak 400.000ft kár......
Ennyi a mese.......
Ja igen!
Azt remélem tudjátok, hogy baleset esetén mindenre igényt tarthatsz!!
- Motor
- ruha
- kieset jövedelem
...sőt..... ha teszem azt van 2 jegyed HAWAII-ba és ugye nem tudsz elmenni - annak az árára is......
ÉS...SŐŐŐŐŐŐT
Van olyan hogy fájdalomdíj!!!! És ez nincs meghatározva összegben.....
A legfontosabb!!! a károkozó írásos elismerő nyilatkozata!!!! 2 tanú aláírásával!!!!!
Akkor ezt gyorsan be kell pótolni:-)))
Ugorj fel a vasra és gyere el szombaton......
Legalább gs500 is lesz pár darab....
Én tuti....(Adony)
Bex (Dunakeszi)
Ádám (Gyöngyös)
Esély Nulla (Debrecen)
Kesuti (Veszprém)
Mint láttható nem a szomszédból megyünk:-)))
Gödöllönél tali és 9:00-kor indulás..... Elmegyünk Egerbe, majd át a Mátrán.....
Mint írom LIGHTOS tempóba, mert nem vagyok kanyarvadász.... aki akar előre mehet......
Érkezés vissza Gödöllőre kb 4-5-kor onnan meg otthon vagy max 6-7-re.......
Persze ez nem csak neked szól.......Minden Gs500-as jöjjön már......
Sem a táv, sem a költség nem nagy (relatíve)......
Nekem ez a kör 400,3km.....már megcsináltam 3x...... az egy kerek tank benzin......ellenben egy jó kis nap!
De számokkal:
benzin: 16-20 L = max 6000ft
Kaja (Mátraszentimrén a Szlovák csárdában) = max 2000ft...attól függ mit akarsz enni és mit rendelsz....
Tehát 8000ft..........
Akik eddig jelentkeztek:
CCM alapján feltüntetve.....
4.,Nénynye (250 CBF)
1.,Blue (gs500)
8.,Szami + bex (Gs500)
10.,Kesuti+ Timi (Gs500)
11.,Esély Nulla (gs500)
15., Ispán (650 DL)
14.,Hawk (750 GSXF)
13.,Emi + Izolda (800 Marauder)
3.,Gyöngyhalász (850 Moto guzi Breva)
2.,Nanó (900 Hornet)
18., Gergoe+Gergoe jr. ( Fazer 1000)
6.,Pyerre + Nita ( 1200 Bandit)
17., Cila+Rita ( 1300 Pan Europe)
Én sem értem, hogy az előző tulaj miért nem cserélte le a gumit, hisz nála votl 5 (!) évig a gép. Motorszerelő barátra hivatkozva, aki ezt az egész bizniszt intézte nekem, mondta a gumi láttán, hogy ez még idén jó lesz nekem. Biztos nem gondolta, hogy tényleg sokat fogok menni vele. Most viszem 6,000-res szervízre a héten.
Megmondom őszintén, hogy nem néztem a márkáját a guminak, de tuti, hogy gyári.
Nem is savazom tovább magam ezügyben, köszi az infókat!
Gumi: megtanultam az oskolában, hogy 1,6 mm.... Ezen bőven felül van a gumim, csak már több, mint 5 éves. Gondolom nem a legjobb kor ez neki.
Nem lehettek semmi a baleseteid. 140-nél mi volt? Gondolom protektoros ruha volt rajtad. Megvédett rendesen? Másodiknál mi volt a szitu?
Na jó nem én estem szombaton, de azért átélni se volt jobb, meg látni mindent... Meg azt hinni, hogy gerinctörése van! De visszaültem Zümire, pedig jött olyan személy, aki hazavitte volna a motort, engem pedig kocsival vittek volna. Aztán a kórházból is hazavezettem. De ma nem fűlt a fogam felülni rá. Pedig tökéletes motoros idő van.
Mellesleg ha a gyári Bridgestone van rajta akkor ne csodálozz.......az nekem is csúszkált......hiszen az esővíz lehűti a gumit.....
De mit olvasok??? 5 éves gumi???
Te jóóóóóóóóóóóóóóó ég:-((((
Olyanról, hogy oxidáció még nem halottál??(ez most nem leszolás)....
Nem repedezik a gumi oldalfala, vagy a büttykök környéke???
örülj hogy nem durdefektet kaptál eddig......vagy nem volt egy durva baleseted eddig....
A bukósisakokat a gyártók 3 évre adják.....
3 év alatt (normál körülmények közt - ami számomra évi 10.000km-ert jelent) lágyul szét az UV sugárzás miatt.......
Ha balesetes vagy, akkor a biztosító is 3 évre számol....
PL: veszel egy bukót 60.000-ért.....mondjuk 2002-ben
Baleset van..........
adott évben - 2002-ben ad kb 50-et
2003-ban 30-at
2004-ben 10-et
2005-ben semmit.......
Ha a bukóban csak "100"km van - az őket nem érdekli, hiszen egyik oldalról sem lehet bizonyítni ennek valóságát.......
Gumi esetében múltkor találtam egy cikket.....talán a Totalbikeon???
hogy 2 évente érdemes cseréni.....illetve ne is vegyél tavalyi gumit....
Miért?
Mert az a fránya oxidáció minden esetben lejátszódik, hisz a levegő 21% OXIGÉN (O2)......
Innen pedig már csak kémia......
Szóval meleg, baráti szívvel ajánlom, hogy ha nincs pénzed egy márkás gumira, akkor legalább egy olyat tegyél fel, mint ami nekem van...... Heidenau......
A Pásztoy 15 ropiért beszerzi és fel is rakja......(hátsót.... az első olcsóbb....)
És ugye nálam már bizonyitott.....igaz nem járok kanyarvadászatra
Drága? részben....attól függ hogy melyik motorozási kategóriát választod.......de ugye a motorzás sosem volt olcsó....
Pl egy pályázást Én se bírnik kifizetni......napidíj, pályagumi......
Veszélyes?
Nekem mondod???
1-es baleset 140-el a 6-oson......
2-es meg ugye 28-al az utcánkban.......(és ez durvább volt......)
egyik se az ÉN hibám miatt.......!!!!!!!! (na jó nem kelett volna 140-el mennem.....ellenben a kistehrautó akkor is szabálytalanul előzőtt.....se index, se gyorsulás, se megnézése annaka ténynek, hogy Én már megkezdtem az előzést....
de ugye aki motorra ül nem hogy számol vele - hanem elfogadja!
És azt is tudja, hogy olyan NINCS, hogy baleset nélkül motorozik egész életében....
A másuk fele???
A "tűzkeresztség"......
Az első baleseted után dől el, hogy ennyi volt.....vagy nem bírod nélküle........
Ha leszálsz róla - parányi az esély - de inkább zéró hogy Te valaha is motorra ülsz.......ha pedig már motoroztál? Már utasként se........
Ha visszaülsz? max okosabb lettél - és ha ez megmarad, akkor visszacsavarod a gázt....
Engem sok helyen már megszóltak, kiröhöhtek - mikor egy nyilt szakaon 70-el vettem be a kanyart......mig a többiek megelőztek 140-el......
És???
Én haza is szeretnék érni......lehetőleg MINDIG!!!
A gumiról??
Keresd meg a gumi közepét....megvan? REMEK:-)))
Keresd meg a középső vályatot..... ha kettő van akkor figyeld mindketöt......
Lassan tekerd a kereket....
A vályatban lesz egy kis "gát"....na ez a kopásjelző.....
Ennek a magassága 1,6-1,8mm
No... ha a gumit már ezt is koptatja, akkor ugye a jogszabály szerint GUMICSERÉS a moci.....hisz a gumi 1,6mm fölött használható....eddig nincs akkora Aqvaplaning (vízenfutás....vagyis itt még kitudja szoritani a gumi alól a vízet a vályat.....
Ha már Gát sincs??? Akkorát lehet vele esni mint a fene.....
Ismerem arra járok,de szerencsére még nem volt semmi gebasz! Pedig minden héten megyek arra ,ha tehetem! Neked pedig csak annyit tudok mondani,h hallgass a jó öreg Blue bácsira és abba ne hagyd! Bár még Blue-val csak fórumokon ,meg mailon váltottunk néhány szót ,de maximális "riszpekt" a GS-t átölelő munkásságának!
Jóvanna, nagy a szám, mert most meg én nem érek rá... kiállít a cégünk, meg amikor tudok, megyek beteget boldogítani.
De majd összehozzuk! olyan kávét főzök, hogy csak na... (múltkor elég rosszul is voltam tőle )
Tuti gumicsere lesz szezon után, mivel az előző tulaj nem cseréltette le, így a már 5 éves gumival fut még a paci. Igazából most pénteken, az esőben csúszott nagyon, és nem is satuféknél, hanem csak egy sima fékezésnél! Vagy én csináltam rosszul? Általában kézi és lábféket egyaránt szoktam használni.
Köszi, meg fog gyógyulni! meg a pacija is, csak nem tudjuk mennyibe fog kerülni. Állítólag 300,000ből meglesz, szóval erre alapozva az 500,000 tűnik biztosabbnak. Pont most akarta eladni....
Ja igen. Bucka volt a tettes. Laza jobbos kanyar, semmi előjelző tábla, hogy kanyar volna, vagy huppanó, vagy sebesség-korlátozás. Pedig egy szemmel láthatatlan bukkanó volt a kanyarban, és amikor elkezdett dönteni, akkor még nem volt lent teljesen a gumi az aszfalton, így egyenesen kisodródott a szántóföldre. Szerencsére nem jött szembő autó.
Úgyhogy vigyázzatok a 11-es úton, ha Esztergomtól pest felé jöttök, kb 10 km-re. De észre lehet venni a fekete vaskeresztet az út szélén is.... no comment.
Drágaságom:-)))
Most megvagy:-))) A héten itthon vagyok szinte végig:-))))
csüt-pént van 1-1 éjszakám....szombaton meg túrázunk ugyebár.....
Szóval van rengeteg időm:-))))
Elöször is jobbulást a cimbidnek! Nem szabad ezt abba hagyni! Én is megkapom a családtól a magamét minden túra elött,de tudni kell a határokat és ésszel bánni a vassal! Sajnos vannak olyan dolgok amik kikerülhetetlenek... De ezt neked nem kell magyarázni! Ilyen a bucka / kátyú / kavics / őzike / Győzike!
CSAK AZT AKARTAM MONDANI,HOGY NE HAGYD ABBA!
A gumit a futófelület alapján tudod megállapítani,hogy meddig jó, mert ugye,ha sokat használod akkor fel sem merül ,h mi egy gumi kora ,mert egy-két szezon alatt elkopik!
Remélem nem ment el a kedved a motorozástól és továbra is hajtod a GS-t!
Nem megunható sport ez, csak DRÁGA, és VESZÉLYES! meg amit most majd a család művelni fog.... eddig sem tetszett nekik az, h motorozom. Na de ezután? nomindegy, majd meglátjuk.
gumi: meddig szoktátok használni? hány km, vagy hány év?
Naná..... utánozni a legyeszerűbb dolog másokat......bár kiváncsi lennék, hogyhogy mi??? Red_devil??? Yellow_devil??? De ugye sokaknak még annyi eszük sincs hogy egyedivé tegyék magukat.....mennek a divat után....
Elgondolkodtató???
Mi van mesélj........
Baleset, anyagi rész, vagy ............................egyszerűen beleuntál
Mellesleg
szombaton gurulás!!! Amolyan ösznépi Évadzáró - hisz ki tudja milyen időjárás jön - és ki mikor teszi le a vasat.....
részletek: szeptember 16...... túra....
Szombaton ,meg oskola! De egy vasárnapi túrátok lenne vagy szombaton délután akkor szivesen mennék én is! Fúúú most hétvégén szabiztam egyet és beleraktam kb 500 km-t a vasba! Jól viselkedik,csak 3-8 kicsit hangos a blokk de más bajom most nincs! Megérte megcsináltatni!
Szóval egy vasárnap?
A viccet félretéve....
A.,------mentem Katasztrófaelhárítási gyakorlatra.....
a kis TZR pörögött (az első motorom)......előttem 2 kamion és egy kis Boxer......
Akkor előzzünk.....szembe sehol senki......
Már majdnem a boxer sarkánál voltam mikor az kivágot elém, de nem gyorsult - én fékeztem ahogy tudtam..........Ő ugye olyan 70-80-al mehetett......óra: márcsak 130-al megyek....
Villanás......árok - vagy irány a kamion és a boxer közti 1,5m-es csik???
Az árok ugye Sinatelepnél kb 3-4m mély......130-al repülve??? tuti ottmaradok......
irány be a csikba.....
No a turbolencia itt érezhető igazán.....mert ossze vissza rángatott a szél.....
Már majdnem kiértem - mikor az első kamionos meg Sinateepnél be akart fordulni balra - vagys pont elém..........óra....már csak 110......
Szerencsémre a két kamios észrevett így az első gyorsitott...a hátsó satuzott........de mivel ezt már nem vártam meg, így kitoltam a vasat magam alól - és szem becsuk......valahogy nem akartam láttni ahogy felkenödök a kamion fenekére.....
Éreztem haogy csúszok, pörgök....ahogy a buksisak forog velem együtt......totál az volt az érzésem, hogy most törik el a nyakam.....most törik el a nyakam....most............azt csend...............valakik kiabálnak...... automatikusan bal kézel felhajtottam volna a plexit - igen ám, csak a bal kéz nem jön....... jobb kézel felhajt, azt az anyázást kellett volna hallni......
Önellenörzés.....ok minden.... jobb képl "letéptem" a sisakot.... azt a 2 kamionos (mert ŐK megálltak....a boxer meg elhúzta a gázt.....) felsegítetettek...........
Azt rohammntő jött - mert valaki kihivta......4 rendőrkocsi......stb...stb....stb.....
ÉS??
engem büntettek meg 2000ft-ra........
Ha az orvosnak sikerül bent fognia, akkor az már önveszélyztetés - és bezony több......ráadásul pápá jogsi......
A motor? A rendőrők nem akarták elhinni.....
Letört a tükör, meg a plexiből egy darab.....illetve szétkarcolodott a fényezés......se egy horpadás, se egy törés......
Második???
Moci 12.000 szervíze.....
Jövök haza Vácról.....
Bekanyarodok az utcába.....gyorsás 3-ról 33-ra.... a szomszéd kutyája meg nekemront......
Fék, kikanyarodás, de a murván megcsúszik az első kerék.......a motor eldölt és meg ugy ahogy vagyok paffanok az aszfalton......
A gáz?
Egy PIYA crdura kabátom van...és a benne lévő könyökproterot a könyökömet védte.....igen ám, de a krom beszorult a melkasomhoz - így a 28km/ó-val csatanó pille súlyom ráeset erre a protira......
eredmény? A kiérkező orvos sorozatos bordatörést regisztrált........De mailyen mákos vagyok:-)))
CSAK zúzodások voltak......
Azóta van protektor ingem....aminek van mellvértje is..... Hisz az az egész melkasomat megnyomja nem csak egy 20cm-es darabon.....
Eredmény? Okultam belőle.... ha kijön egy kutya....ne fékez, ne kanyarodj..... Üsd el a francba...........amugy a rendőr is ezt mondta.......
Egy rohadt kis dög élete vagy magadnak 400.000ft kár......
Ennyi a mese.......
Ja igen!
Azt remélem tudjátok, hogy baleset esetén mindenre igényt tarthatsz!!
- Motor
- ruha
- kieset jövedelem
...sőt..... ha teszem azt van 2 jegyed HAWAII-ba és ugye nem tudsz elmenni - annak az árára is......
ÉS...SŐŐŐŐŐŐT
Van olyan hogy fájdalomdíj!!!! És ez nincs meghatározva összegben.....
A legfontosabb!!! a károkozó írásos elismerő nyilatkozata!!!! 2 tanú aláírásával!!!!!
Akkor ezt gyorsan be kell pótolni:-)))
Ugorj fel a vasra és gyere el szombaton......
Legalább gs500 is lesz pár darab....
Én tuti....(Adony)
Bex (Dunakeszi)
Ádám (Gyöngyös)
Esély Nulla (Debrecen)
Kesuti (Veszprém)
Mint láttható nem a szomszédból megyünk:-)))
Gödöllönél tali és 9:00-kor indulás..... Elmegyünk Egerbe, majd át a Mátrán.....
Mint írom LIGHTOS tempóba, mert nem vagyok kanyarvadász.... aki akar előre mehet......
Érkezés vissza Gödöllőre kb 4-5-kor onnan meg otthon vagy max 6-7-re.......
Persze ez nem csak neked szól.......Minden Gs500-as jöjjön már......
Sem a táv, sem a költség nem nagy (relatíve)......
Nekem ez a kör 400,3km.....már megcsináltam 3x...... az egy kerek tank benzin......ellenben egy jó kis nap!
De számokkal:
benzin: 16-20 L = max 6000ft
Kaja (Mátraszentimrén a Szlovák csárdában) = max 2000ft...attól függ mit akarsz enni és mit rendelsz....
Tehát 8000ft..........
Akik eddig jelentkeztek:
CCM alapján feltüntetve.....
4.,Nénynye (250 CBF)
1.,Blue (gs500)
8.,Szami + bex (Gs500)
10.,Kesuti+ Timi (Gs500)
11.,Esély Nulla (gs500)
15., Ispán (650 DL)
14.,Hawk (750 GSXF)
13.,Emi + Izolda (800 Marauder)
3.,Gyöngyhalász (850 Moto guzi Breva)
2.,Nanó (900 Hornet)
18., Gergoe+Gergoe jr. ( Fazer 1000)
6.,Pyerre + Nita ( 1200 Bandit)
17., Cila+Rita ( 1300 Pan Europe)
Megmondom őszintén, hogy nem néztem a márkáját a guminak, de tuti, hogy gyári.
Nem is savazom tovább magam ezügyben, köszi az infókat!
Nem lehettek semmi a baleseteid. 140-nél mi volt? Gondolom protektoros ruha volt rajtad. Megvédett rendesen? Másodiknál mi volt a szitu?
Na jó nem én estem szombaton, de azért átélni se volt jobb, meg látni mindent... Meg azt hinni, hogy gerinctörése van! De visszaültem Zümire, pedig jött olyan személy, aki hazavitte volna a motort, engem pedig kocsival vittek volna. Aztán a kórházból is hazavezettem. De ma nem fűlt a fogam felülni rá. Pedig tökéletes motoros idő van.
De mit olvasok??? 5 éves gumi???
Te jóóóóóóóóóóóóóóó ég:-((((
Olyanról, hogy oxidáció még nem halottál??(ez most nem leszolás)....
Nem repedezik a gumi oldalfala, vagy a büttykök környéke???
örülj hogy nem durdefektet kaptál eddig......vagy nem volt egy durva baleseted eddig....
A bukósisakokat a gyártók 3 évre adják.....
3 év alatt (normál körülmények közt - ami számomra évi 10.000km-ert jelent) lágyul szét az UV sugárzás miatt.......
Ha balesetes vagy, akkor a biztosító is 3 évre számol....
PL: veszel egy bukót 60.000-ért.....mondjuk 2002-ben
Baleset van..........
adott évben - 2002-ben ad kb 50-et
2003-ban 30-at
2004-ben 10-et
2005-ben semmit.......
Ha a bukóban csak "100"km van - az őket nem érdekli, hiszen egyik oldalról sem lehet bizonyítni ennek valóságát.......
Gumi esetében múltkor találtam egy cikket.....talán a Totalbikeon???
hogy 2 évente érdemes cseréni.....illetve ne is vegyél tavalyi gumit....
Miért?
Mert az a fránya oxidáció minden esetben lejátszódik, hisz a levegő 21% OXIGÉN (O2)......
Innen pedig már csak kémia......
Szóval meleg, baráti szívvel ajánlom, hogy ha nincs pénzed egy márkás gumira, akkor legalább egy olyat tegyél fel, mint ami nekem van...... Heidenau......
A Pásztoy 15 ropiért beszerzi és fel is rakja......(hátsót.... az első olcsóbb....)
És ugye nálam már bizonyitott.....igaz nem járok kanyarvadászatra
Ha ez megtörténik egy csokor virággal megyek
Pl egy pályázást Én se bírnik kifizetni......napidíj, pályagumi......
Veszélyes?
Nekem mondod???
1-es baleset 140-el a 6-oson......
2-es meg ugye 28-al az utcánkban.......(és ez durvább volt......)
egyik se az ÉN hibám miatt.......!!!!!!!! (na jó nem kelett volna 140-el mennem.....ellenben a kistehrautó akkor is szabálytalanul előzőtt.....se index, se gyorsulás, se megnézése annaka ténynek, hogy Én már megkezdtem az előzést....
de ugye aki motorra ül nem hogy számol vele - hanem elfogadja!
És azt is tudja, hogy olyan NINCS, hogy baleset nélkül motorozik egész életében....
A másuk fele???
A "tűzkeresztség"......
Az első baleseted után dől el, hogy ennyi volt.....vagy nem bírod nélküle........
Ha leszálsz róla - parányi az esély - de inkább zéró hogy Te valaha is motorra ülsz.......ha pedig már motoroztál? Már utasként se........
Ha visszaülsz? max okosabb lettél - és ha ez megmarad, akkor visszacsavarod a gázt....
Engem sok helyen már megszóltak, kiröhöhtek - mikor egy nyilt szakaon 70-el vettem be a kanyart......mig a többiek megelőztek 140-el......
És???
Én haza is szeretnék érni......lehetőleg MINDIG!!!
A gumiról??
Keresd meg a gumi közepét....megvan? REMEK:-)))
Keresd meg a középső vályatot..... ha kettő van akkor figyeld mindketöt......
Lassan tekerd a kereket....
A vályatban lesz egy kis "gát"....na ez a kopásjelző.....
Ennek a magassága 1,6-1,8mm
No... ha a gumit már ezt is koptatja, akkor ugye a jogszabály szerint GUMICSERÉS a moci.....hisz a gumi 1,6mm fölött használható....eddig nincs akkora Aqvaplaning (vízenfutás....vagyis itt még kitudja szoritani a gumi alól a vízet a vályat.....
Ha már Gát sincs??? Akkorát lehet vele esni mint a fene.....
De majd összehozzuk! olyan kávét főzök, hogy csak na... (múltkor elég rosszul is voltam tőle )
Köszi, meg fog gyógyulni! meg a pacija is, csak nem tudjuk mennyibe fog kerülni. Állítólag 300,000ből meglesz, szóval erre alapozva az 500,000 tűnik biztosabbnak. Pont most akarta eladni....
Ja igen. Bucka volt a tettes. Laza jobbos kanyar, semmi előjelző tábla, hogy kanyar volna, vagy huppanó, vagy sebesség-korlátozás. Pedig egy szemmel láthatatlan bukkanó volt a kanyarban, és amikor elkezdett dönteni, akkor még nem volt lent teljesen a gumi az aszfalton, így egyenesen kisodródott a szántóföldre. Szerencsére nem jött szembő autó.
Úgyhogy vigyázzatok a 11-es úton, ha Esztergomtól pest felé jöttök, kb 10 km-re. De észre lehet venni a fekete vaskeresztet az út szélén is.... no comment.
Most megvagy:-))) A héten itthon vagyok szinte végig:-))))
csüt-pént van 1-1 éjszakám....szombaton meg túrázunk ugyebár.....
Szóval van rengeteg időm:-))))
CSAK AZT AKARTAM MONDANI,HOGY NE HAGYD ABBA!
A gumit a futófelület alapján tudod megállapítani,hogy meddig jó, mert ugye,ha sokat használod akkor fel sem merül ,h mi egy gumi kora ,mert egy-két szezon alatt elkopik!
Remélem nem ment el a kedved a motorozástól és továbra is hajtod a GS-t!
gumi: meddig szoktátok használni? hány km, vagy hány év?
Főzzek kávét? Há"mikó, amikor folyamatosan melózol, ahogy itt olvasom!
Mellesleg ha "vélelenül" látni szeretnél főz egy jó kávét és felugrok:-)))) legalább eldumálhatunk:-))
Elgondolkodtató???
Mi van mesélj........
Baleset, anyagi rész, vagy ............................egyszerűen beleuntál
Óóóó, a szombat nem jó, meg most elgondolkodtató eset is történt, hogy biztos kell-e nekem a motorozás. passssssz
szép napot mindenkinek! aztán csak óvatosan!!!!
6:10-re voltam itthon a melóból..... De Battáról jöttem, szóval Pest környékén nem......
Amugy UUB
NO!
Tessék jönni szombaton motorozni.....
Akárki.....
Láthattalak ma reggel a Nagykőrösin befelé? UHP? Vagy csak a szemem káprázott?
Ilyen reklámok kellenének a TV-kbe......
Mellesleg
szombaton gurulás!!! Amolyan ösznépi Évadzáró - hisz ki tudja milyen időjárás jön - és ki mikor teszi le a vasat.....
részletek:
szeptember 16...... túra....
a jó link:
PÁR KÉP