Jó persze....nincs sok különbség......
de azt vedd figyelmbe hogy eddig 34Le volt a seggem alatt most meg 80 környéke lesz, vagyis kb. a 3x-a.....
De MINDEGY is, hiszen írtam már:
1., nekem nem változik meg az életem mert Banditát vettem (vennék)
2., nem fogok gyorsabban menni.....már csak azért se mert a cimbik ott vannak mögöttem
3., lábtartó? az általában mindig gyári a gumin lévő 1-2cm-es majrécsikkal együtt:-)
nem vagyok kanyarvadász
A másik fele meg nem szokásom a számból segget csinálni, hogy itt gyalázom az 1000-res gépeket azt Én is azt veszek:-)
A harmadik meg : Nekem ez is IPPEN belefér a kölcségvetésbe......hiszen egy ucsó kis melós vagyok.....
Nem szokásom - az előbb írtam:-)
Veled is csak az a bajom hogy istenited a lóerőket, és ugye Te is mondod hogy nem használod ki.-)
És mindenki mással igy vagyok aki 1000ccm vagy nagyobb motort vesz
De ha 5 év múlva megkérdezed akkor is ezt fogom mondani.
Mivel magyar útakon rójuk a kilométereket (legalábbis a 98%-át) - igy idehaza elég egy 500-as, és bőven elég egy 650, 750, 900-as motor............
Ez ugyan olyan mint a kocsiknál....
Minek egy 2000-res motor bele? Egy kis twingóval is ellehet járkálni.....
De felmegy a paraszt a nagyfeluba és mit látt?
Böszme nagy dögök pöffögnek a dugóba.......miért? mert egzisztenciális kérdés hogy milyen autód van
Hiszen hogy néz ki egy milliomos vállalkozó egy 94-es swiftbe
Na de a Moci
Jó persze!
Természetesen ha tele vagyok pénzzel mert egy lopos, hazug, köcsög vállalkozó vagyok aki több milliót keres, de szegény csak a minimáébért vallja be - akkor Én is mehetnék évente 3x nyaralni, meg minden hónapban ausztriába, svájcba, franciába....stb
Na, és akkor mostmár megüthetünk valami normális hangot?!
A képemet- motoromat már láttad, a telefonszámomat meg ki kell érdemelni.
Az nem kis dolog, ha valaki egyben tud tartani egy csapatot, ebben bizton rengeteg munka, önfeláldozás van, amit csak tisztelni lehet. ( Ha hagyják )
Más. Én is kinőttem a motoromat, a képek is erről árulkodnak. Meg arról hogy 100 ló alatt nem tudok elképzelni továbblépést. Ha megfogadsz egy tanácsot. Bigbandit. Az való Neked, és használtba is lehet kapni jót,m mert nem kell pörgetni, hogy menjen.
A kicsit próbáltam a Ringen is, nincs annyi különbség a GS és a kisbandi között, ami megéri váltani- második kanyarban már karcoltam a lábtartót, a teljesítménye meg enyhén szólva harmatos. Fél év és kinövöd ezt is.
Amikor először ültem nagyvasra (KTM SuperDuke, BMW R1200R, GSXR 750, Honda CB 1300 ) ra, féltem mi lesz. 3 millás moci, ráadásul nem az enyém, meg az a 120-150 paci, meg tengernyi nyomaték. ÁÁÁÁÁ Csuklód dönti el, mennyire menjen ez a gép. Kisbandira költeni kidopott pénz. Ha most nem is érzed így de fél év múlva már fogadni mernék rá.
Ja Blue bocs Black, ezután hogy lesz én az Acémmal nem álhattam a motorod mellé, mert rontottam az összképet a foton, most már a Gs-esek se állhatnak melléd . . . . . . . . . .
Na most tesség NEM megsértödni
Későn érő tipus vagyok, tehát még egy szösszenet:-))))
AZ Én lelki világom? Sajna olyan nincs.......szóval nem lehet belemászni:-)
Ja de!
Mikor beszólnak a túravideókba hogy milyen zenéket tettem bele:-)
Azzal kizsigernelnek:-)))))))
De azért azt is vedd alapban hogy ez egy irás......és nem mindent kell úgy olvasni ahogy írva van!
Én elküldhetem esSOt a jó édes...............-ba és mégse sértődik meg.
Ennek pedig az az oka hogy ismer!
Vagy ez lehet Nyuszi, teddy, Erik, Goliat, Ntibi, Ratesz, Hawk.....és a társaság 100%-a.......
Szóval ne mérgezd magad azzal hogy szószerint értelmezed a leírtakat!
A más csapatokba való beilleszkedésem akadálya:
Ahogy elnéztem nem az ÉN stilusom - és ez nem emberileg hanem vezetésügyileg.....Ők tudnak Én nem....
Ők megborulnak - Én nem......
Letolttam már FÖNÖKKÉNT egy keveset az elmúlt 4-5 évben - és mögöttem SOHA nem történt balesett......
1db túrán voltam hol nem Én voltam a Fönök és 20km múlva már meg is volt a baleset......
Csupán ezért.
Én azt a társaságot szeretem, akikkel nem csak az észt osztjuk ismeretlenül, arctalanul és sajnos a társaságok nagy százaléka nem csinál mást mint dumál, de motorozni nem nagyon hallom őket.
Ez a baázs is ilyen volt..... és addig baszogattam mindenkit mig végül rájöttek hogy mindenki milyen az életben és milyen jó fej......és érdekes - azóta összejárnak
Na figyu kisfiam :-) mert a habitusodból talán kitünik hogy picit idősebb vagyok:-)
(persze ez poén, de szerintem igaz:-))"
Bizonyára beletapostam a lelkivilágodba, hogy ilyen hangot ütsz meg velem szemben, bizton érdemes vagy rá, hiszen felsőbbrendű fajhoz tartozol, ahol kedvenc talpnyalók FŐNÖKNEK szólítanak.
Ugye milyen jó érzést ezt hallani, FŐNÖK! Máshol ezt nem kapod meg csak itt...úgyhogy élvezd ki a helyzeted, és lehetőleg, sőt szeretném kérni, hogy kisfiamnak szólíts ! Én szólíthatlak apukának?!
Kis barátom, Nekem "89 -ben "A" jogsim volt, és igen... megengedem hogy tegezz!A kis poénod ( lásd fent) pedig szánalmas. Jut eszembe mikortól vezethetsz NAGY MOTORT?
Köszönöm kedves figyelmességed, hogy megkérdezted, igen ma megvettem a gumit, és ha akarok akkor visszaolvasok és pár hetet rászánok arra, amire csak két napom volt.
"A sértődötségnek szerintem nem itt van a helye - főleg nem ismeretlenül!"
A sértődöttségnek akkor van helye, amikor megsértik az embert - lásd fent, okkal voltam sértett.
"Nekem ugymond már nem szívügyem a GS - hisz áruló lettem - s mégis itt vagyok.......
Miért?
Mert specc beleolvastam 1-2 banditos helyre és Köszi......abból inkább nem kérnék......."
Igazán sajnálom, hogy az átlag pógár, olyan szinten társalog amilyenen, és így már te is láthatod, saját bőrödön érezheted, milyen egy már meglévő , összeszokott társaságba beilleszkedni. Ja, hogy ott nem lehetsz Főnök ?! És le se sz*rnak, hát azt biz ki kell érdemelni, ezek fényében nem csodálom, hogy visszakívánkozol a dicsfénybe.
"És a visszaolvasás?
Az IDEGRÉM:-)))"
Mi a büdös francnak akarsz vezető lenni egy ilyen társaságban, amikor nem különbözöl attól akit kifigurálsz, kigúnyolsz, sorolhatnám.
"Ebből már volt itt egy nagy koccanás, mert szerintem Te is unnád, hogyha ugyan azt el kell mondanod havonta.......(és ez az elmondás 1 óra gépelést kíván)
Szóval ÉN nem bunkó vagyok, csak utálom ugyanazt leírni 123492737438x"
Ja ! Ha utálod leírni ?! Link, és nem kell gépelni, a korábban már leírtakat.
Hogy jót is mondjak. Tetszik az oldalad. Az, hogy a mocival összefüggő problémákat, még ha nem is mindegyiket Te oldottad meg, de egy helyre összeszedted, és HOZZÁFÉRHETŐVÉ tetted.
A stílusodat nem szeretem, arról meg van a véleményem, azonban ez a munka tetszik.
maradok tiszteletlenül
GS500z alias 111-es számú KTM tesztdriver
PS: Vasárnap megyek a Mátrába, nem jön vki? Lesz ott, Transalp Békésből, Nagybandi Tolnából, GSXR750 Balassagyarmatról, meg még pár barátom.
Az a nő aki a képen vezeti a motoromat, a feleségem. Idén második lett a kategóriájában a Drag Racing gyorsulási versenyen. Imádom.
Én most vettem bukót a Shox-nál!A márkája AGV-de nem ez a lényeg.84500Ft-ról le volt akciózva 64500Ft-ra,és bőven van választék is,szerintem találsz magadnak.Amúgy az enyém is felső-közép kategóriás,üvegszálas,páramentes plexi,karcmentes fényezés,kivehető mosható bélés,és általában a jobb minőségü sisakok nem gyorscsattosak!
Én igazat adok neked, de akkor a sima bolti cucc is megteszi ( és nem kell csináltatni ), de ő tudja ha tetszik valameik neki akkor csak örülök hogy segíthettem.
Egy motoron olyan kicsik a felületek hogy nem érvényesül rajta, messzebbről nem is igen lehet kivenni mi az csak valami krix krax vagy maszat. Szoval nekem nem tetszenek. Max egy pár csik ,vonal vagy valami egyszerü ábra, felirat
Eddig ugye a saját tapasztalatomból tudok meríteni....
A., KROMos tankpad (LOUISos).....NAgy.....
Baromi szar volt!, bár lehet hogy csak tipushiba.....
Könnyen szakadt a gél teteje, és a széei feljöttek......megporosodtak....és karcolták tovább a tankot
B., Egy karbon mintás.......
LOUISos....
Hasonló......
C., Ami a mi napig fent van (ez a kinai irásjeles LOUISOs......) semmi gond vele..
Lehetne mondani hogy rosszul tettem fel, de ugye 3ból 2-öt?
NO!
A lényeg hogy SImát nem szeretnék.........Szóval mindenféleképpen FEKETE alapú lesz (tehát relaítve ugyse látszik a fekete a feketén), ellenben ugye grafikailag igy jobban láttom......
Az tuti hogy tankpad kell, mert Én még nem találkoztam olyan emberrel aki bármennyire is vigyázott a tankra, akkor se sértette meg....vagyis eddig mindig akadt 1-2 karc......
Jó persze....nincs sok különbség......
de azt vedd figyelmbe hogy eddig 34Le volt a seggem alatt most meg 80 környéke lesz, vagyis kb. a 3x-a.....
De MINDEGY is, hiszen írtam már:
1., nekem nem változik meg az életem mert Banditát vettem (vennék)
2., nem fogok gyorsabban menni.....már csak azért se mert a cimbik ott vannak mögöttem
3., lábtartó? az általában mindig gyári a gumin lévő 1-2cm-es majrécsikkal együtt:-)
nem vagyok kanyarvadász
A másik fele meg nem szokásom a számból segget csinálni, hogy itt gyalázom az 1000-res gépeket azt Én is azt veszek:-)
A harmadik meg : Nekem ez is IPPEN belefér a kölcségvetésbe......hiszen egy ucsó kis melós vagyok.....