Pénteken hazafelé a haverom 2-3 hüónapos banditája elszállt:-)
Rátette a gyújtást és ahogy intitózni akart elszállt minden feszkó.....
Ülés lekap, biztositék megnéz (ami a tank előtt van a saruk k9özt egy kis müanyag bizbaszba)...semmi baja.......
Visszatettük, próba és minden tökéletes
Ez mitől lehetet? Ráadásul előfordul sűrűn?
Amugy ha tényleg a Bandita lesz meg, akkor készülj fel a cseszegetésemre:-) hiszen nem sokat tudok róla.........így nem lehetek észosztó:-))))
Ott csak látógató leszek ha majd valami gondom támad:-) Hiszen ez a topic is a SPORTDOB kérdésemmel indult nálam.......(még az első oldalak valamelyikén (talán a 13. Oldal? vagy a 13-as hozzászólás? a fene se tudja igy irás közben:-)
Jó választás volt gratula hozzá ( a még meg nerm lévő géphez). Sok sok örömöt és km-ert hozzá !
Esso ! a te motorod sem fekete legalább is az adatlapodból ez derül ki,egyébként igazad van.Csak egy a baj a fekete színnel,mégpedig az hogy hamar meglátszik rajta minden kosz ( tudom tisztán kell tartani ) de akkor is.
Ettől függetlenűl jó választás volt Blue-nak.
Valami ilyesmi kütyüt vett a haverom is a GSXR-re,de inkább a fokozatkijelző miatt és mellesleg a tiltást is kiveszi, bár nem szokott 300 környékén menni
Egyébként ez a kütyü tényleg jó, mert magadhoz idomíthatod a motort, és sokkal egyenletesebb lesz a teljesítményleadása... Persze az emisszió más tészta....
Nemár.. ne szivass! Az a pici kis kütyü, amit beteszel az ülés alá, rákötsz pár csatlakozást,aztán aztán szépen beállítod a befecskendezést, meg a motorelektronikát, hogy ne "csak" 150 LE legyen, hanem 156 Nomeg persze egyenletesebb teljesítményleadás....
De ha kell segítek szívesen, hiszen Bex motorját eladtam 3 hét alatt.....a sajátomat kb 3-4 hét alatt.....
Nosza főnök, állj neki segíteni akkor!
Egyébként!
Ne kapdoss, bukhatsz akár 100k-t is. Az a baj, hogy nem tudok linket készítni, tehát nem tom ide másolni a dolgokat, de! Nézz szét a HasználtMotorok.hu-n például. Én a DL-es hirdetések végén mindig találok újakat is. PL:Esztergom:gyere hozzánk, a legtöbbet nálunk alkudhatsz, egy másik: a kezdő részletel mi fizetjük helyetted, stb-stb. Nézd meg őket, mielőtt döntesz! Egy emilt sztem megér!
Egy röpke kérdés ha már itt vagy:-)
Pénteken hazafelé a haverom 2-3 hüónapos banditája elszállt:-)
Rátette a gyújtást és ahogy intitózni akart elszállt minden feszkó.....
Ülés lekap, biztositék megnéz (ami a tank előtt van a saruk k9özt egy kis müanyag bizbaszba)...semmi baja.......
Visszatettük, próba és minden tökéletes
Ez mitől lehetet? Ráadásul előfordul sűrűn?
Amugy ha tényleg a Bandita lesz meg, akkor készülj fel a cseszegetésemre:-) hiszen nem sokat tudok róla.........így nem lehetek észosztó:-))))