Hello!
Mint már jeleztem én is banditra váltottam a gs-t. Szóval ,ha van még hely?
Ha minden jól megy a héten vehetem át.
Addig is sok sikert a jogsihoz, és örülök, hogy te is a bandit választottad
Gumi:
Heidenau- Jó és óccsó
Breidgestone-gyári guma... esőben kiváló, amúgy kicsit csúszós
Continental-Nyuszi ezt használja, és nagyon bejött neki
Pirelli-Ratesz rettentő sportosan ezzel hajtja a GS-t
...
Nagyjából ennyit tudok a gumikról. Majdhogynem azt mondom, hogy a GS-re mindegy milyen gumit veszel... ehhez a teljesítményhez nem kell varázslat. Erik is leteszi lábtartóig a pacit a Heidenau gumijával.
Szűkszavúan ennyit kívántam mondani. Ám, megoldhatod magadi is Tüskéshátú barátom.
Uram bocsá" éppen a barátunk motorválasztása előrébb való volt, mint a te gumid, amit már kiválasztottál. Ezt a legutóbbi hozzászólásod miatt írom. Délután még kibékültem volna türelmetlenségeddel...
Ám ez az esti kirohanás értelmetlen. Kissé pökhendi és kioktató. Mindenki elkezdett itt valahogy, és láss csodát nem úgy ahogy Te. És itt is van a csapat jó része azóta is. Ezen illene elgondolkozni, aztán azt csinálsz, amit akarsz, és azzal állsz szóba akivel akarsz. (vagy aki veled akar ilyen durrogás után).
Különösebb lelki törést nem okozol azzal, ha megmondod a tutit... hiszen írtad, tudsz te egyedül is problémát megoldani...
Ettől függetlenül lehetsz te jó gyerek, és igazi márkatárs a való világban, de nem így kellett volna kezdened. PONT.
Holnap már lehet, hogy jött volna a válasz. Hiszen Blue "ügye" lezárult. Így tudunk másra is figyelni.
Tényleg nem lett volna más dolgod, csak várni egy kicsit... esetleg még egyszer rákérdezni.
Tud -e valaki (vagy esetleg van-e ? ) német - magyar és magyar - német forditóprogramot ?
Letöltési hely is jó igaz én is töltöttem le párat de nem az igazi.Nekem olyan kellene amivel lehet egész mondatot is lefordítani.Igazából a lányomnak szeretném segítségként az iskolai tanyulmányaihoz.
Köszi mindenkinak aki tud segíteni ebben.
Jó éjszakát mindenkinek !
Teddi ( bocs ha rosszul irtam ) neked jobbulást kívánok ! Merem ajánlani a jól bevált ősi kúrát ..... tudod forralt bor legalább két liter és kiűződ a gonoszt magadból
Na látod mások is ugy gondolkodnak mint Te:annak válaszolnak akiknek akarnak
Akkor Te ezek szerint ha bemész vlahova, nem köszönsz, nem mondod el ki vagy, mi járatba vagy- ma már ez is lehetséges- pl a Tescoban
Köszönöm a hozzászólásod, ez így teljesen normális.
Blue, OldPiet !
OK !
Adott a problémám, egyszerű mint a szög. Hátra új gumi kell ! Kinéztem egy gumit, gondoltam megkérdezek egy olyan kört, akinek lehet ilyesmiben tapasztalata.
Miért kéne bemutatkoznom?! Anonymként nem kaphatok ilyen információt?
Egyébként nincs titkolni valóm, csak még nem láttam elérkezettnek az időt a részletes fényképes bemutatkozásra.
Blue ! Ugye nem gondolod komolyan, hogy vissza kéne olvasnom 600 + oldalt, hogy megismerhessem azon tulajdonságodat, hogy nem válaszolsz ISMERETLEN, KÉP nélküli márkatársnak !
Tulajdonképpen nem is tudom, hogy miért is tépem itt a számat, hiszen csak egy egyszerű vélemény nyilvánításra lettem volna kíváncsi - de mostmár arra sem - , ez helyett az kapom a pofámba, hogy bunkó vagyok, mert nem mutatkozom be, meg különben is annak vagyok hajlandó válaszolni akinek csak akarok, Neked meg nem.
Másodszor a hozzászólásodat szeretném kiegészíteni annyival,hogy abban neked lehet igazad,hogy vez.mü lánc feszítőből maradt ki valami,deee (ahogy te szoktad mondani ) az enyém K5-ös volt annak a vezérmű tengely szívó oldali végén a hézagoló alátétet hagyták ki és ezért volt a kopogó hang.Ezt úgy emlékszem,hogy már régebben ide írtam is.
Megkövetlek Én is, és csatlakozom az előttem szólókhoz......
Nézd el nekem, DE most a bandit körül forog az agyam és átsiklok néha dolgokon.....
de ha visszaolvasol, akor olvashatod több hozzászólásomban is, hogy specc nekem nem mindig van kedvem ISMERETLEN, KÉPNÉLKÜLI embernek válaszolni.
Nem itt, hanem sehol.
Ebből volt már bonyodalom, de Én tartom a harcot:-))))
ez nem az anonim club és ugye manapság ne mondja senki hogy nincs egy fényképezőgép, telefon a közelbe....az adatlap kitöltése pedig 1 perc.
A másik fele ennek, hogy miért?
Mert lehet hogy útközben futunk össze....és akkor már ISMERJÜK egymást.......
PL IRONED..... azt se tudom ki, csak azt hogy egy 1200-es Z-s Banditája van......
Szóval grat a géphez, de igy ismeretlenül még azt se tudom hogy mit vettél......
Annak a pasinak tényleg valami csodálatos a gépe! Én szivesen megvenném... De már "nagymotorban" gondolkodom itt a fösulin, mindenkitöl elzárva! Csak kínálgasd mindenkinek, hátha végre valami látásra képes emberrel is találkozol, akit érdekelnek a szép motrok!
Tény hogy ismeretlenül nehéz a beilleszkedés. Azért bemutatkozhatnál ki van a neved mögött, esetleg képet is rakhatsz fel. Igaz hogy többen évek óta ismerik egymást - én akkor vetem a GS-emet mikor Blue.- de én például csak ritkán- max évente 1-2 szer találkozom a többiekkel. Mégis van közös témánk ha van valakinek valami hasznos hozzáfüzni valója a témához megteszi. DE HA NEM AKAR senki MEGSZOLALNI akkor azon ne sértödj meg ,igazán nem kötelező. Ez egy ilyen műfaj
Tévedésben vagy, ami a csapatot illeti! Szeretettel fogadunk mindenkit, mégha "sértődős" is kissé.
Tudod legtöbbünk általában kutyafuttában (munka, család,stb) rálesünk a topikra, és ha van időnk, véleményünk hozzászólunk. Előfordulhat könnyen, hogy egyik-másik bejegyzésen vétlenül/véletlenül átlépünk, mert mire beírjuk a magunkét addigra fordul Föld (legalább is előrehalad a topik).
Mindenesetre megkövetlek a figyelmetlenségért mindannyiunk nevében. Természetesen segítünk ha tudunk!
Engedd meg, hogy én is gratuláljak ismeretlenül is az új gépedhez !
A nagy motorváltás kapcsán szegény újdonsült fórumozóról, aki a nagyérdeműtől kért segítséget itt, és akinek MÉG MEGVAN A GS-e, egyikőtök sem méltatta figyelemre.
Köszönöm szépen a hozzáállásotokat, eredeti tervemet megváltoztatni kényszerülök, - idáig azt hittem, hogy ez egy jó csapat, de látnom kell, hogy nem szívesen fogadtok idegent magatok közé - és már nem kívánok ilyen csapathoz csatlakozni (!), megoldom a problémámat magam.
Bár csak az F-eseknél volt tudtommal 2004-ben egy olyan, hogy a vezérműlánc feszitőből kimaradt valami alátét vagy mifene és ezért kerreget......meg kattogot.
Én ennyit tudok mint HIBA......
De ugye ezeket mindenki megcsináltatta, hiszen keményen hallatszot
Amugy hogy nyogodtak legyetek lesz egy babym:-))))
MEGALAKUL A BANDITOSZ FANKLUB is a Gs melett:-))))))
Mié?
vegyük csak a haverokat:-)
1., Földi Attila (kollega) - Bandit 600
2., Elbandit ( kollega) - Bandit 650
3., Pyerre - Bandit 1200
4-5., Talán eljönne végre Ironed is, Bigmen.....
6., No és ugye ÉN:-)
Vissza jőttem.
Nem az ővére pályázom csak az ővéröl olvastam a legtőb kilómétert, és gondoltam neki tőbb tapasztalata van a GS500-ban.
És hátha van ennek is valami gyengélye, gyári hibálya amire érdemes odafigyelni.
MINT MINDEN MOTORNAK!
És tudok is egy CSODASZÉP GS-t eladósorban......
Keresd ezt a csávót:
06 30 855-2312
Pöpec gép!
Nagyon vigyázz rá, így se kosz, se rozsda sehol......
Nyáron egy túra előtt cseréltük le a telóolajat is benne, szóval tényleg jó gép!
Ha csak hitel megy?
Olvas vissza egy 10 oldalt..... oda beirtam hogy egy 700.000-res hitel mennyi..... ehhez tegyél még egy kicsit hisz Ő drágábban árulja - ellenben
1., TÉNYLEG SZÉP ÁLLAPOTÚ
2., NEM 67000km van benne
Bexi csináltatta meg nekem és most taáltam meg a fiók mélyén........
Mivel Gs-em már nincs, így nekem már nem kell......de azért a pénz az pénz.....és ebben nem ismerek BARÁTSÁGOT
Nemrég értem haza a suliból, Orosházán 1 autó és egy motor (Cagiva Mito Rendszámos) ütközött. Még feküdt a motor amikor elmentünk mellette, nemtom mi lett vele. Mentő nem volt, sztem megúszta a motoros.
Mint már jeleztem én is banditra váltottam a gs-t. Szóval ,ha van még hely?
Ha minden jól megy a héten vehetem át.
Addig is sok sikert a jogsihoz, és örülök, hogy te is a bandit választottad