zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... és egyszer csak itt a tavasz!
Én is vhogy így, csak nem lepedő, hanem erősebb anyagú szövet, és teljesen tiszta marad a mocc. Persze ez nem mérvadó, mert zárt garázsban zümmög, amikor egyedül hagyom!
Tényleg, a takaró! Majdnem elfelejtettem. Szerintem a ponyva csak egy-egy napra jó. Ahogy Blue is írta megmarad alatta a pára és folyamatosan nevesen tartja a motort. Én egy nagy méretű lepedővel oldom meg a téli takarást. Ez majdnem leér a földig. Tökkkéletes! Szellőzik, fogja a port, ha tető van a moci fölött, akkor ez is elegendő.
Hát akkor jó mellé fognak - mint általában (de igaz amit leirtál, mert tényleg azt hiszik hogy akinek motorja van az tele van lével)
Pedig ha tudnák:-))))))))
"hmm.. ha van pénz iylennel mászkálni, nyílván hobbibol teszi, tehát tuti van neki otthon oylan autó vagy lakás , péz hogy ihaj"
Lakás van: 6 milka kölcsönnel a hátamon 20 évig
Motor lesz (remélem): 100 hónap kölcsönnel a hátamon
Kocsim nincs - mivel erre már nem futja
Pénz is van - hisz dolgozok, csak épp fizetem a lakást, meg a motort:-)
A cucc?
Én megterveztem a képet, megcsináltam kartonból hogy milyen formát akarok és elvittem a www.tankpad.hu boltba (akkor még volt Százhalombattán is)
kb 2-3 hét volt és 6500ft
Most is nézegettem, hogy milen tankpadot vegyek a Banditára - de nem találtam olyat ami tetszett volna, szóal szépen megtarvezem és megint legyártatom majd.......hiszen ugyan annyiba kerül, mintha vennék egy olyat ami nem tetszik
Ha csak a motorom iránt érdeklődik akkor már le van sajnálva!
Persze, hogy kell egy szimpi macska, a nélkül nem érdemes... Hiszen párosan szép a zzzélet!
Karácsonyra kérek is a Jézuskától egyet! Vagy ez nem olyan enyémjáték?! Húúúúúú-ha, akkor rá kell gyúrnom erősen a kérdésre! Marad a hagyományos "magad uram, ha szolgád nincsen" megoldás. (Ezt a csajozásra értettem... )
Tankap!
A hír igaz, lgalábbis ÉN "elkúrtuk, nem kicsit - nagyon"
és biza nekem sok időmbe telett mire regenerálva lett a 6-6,5L-es fogyasztás az átlag 4L-rel szemben
Szóval ahogy Teddy írta!
Nagyon figyelj oda rá!
Amugy érdekes:-) Mindenkinek 2 hét? Ha megkapod a mocit feltétlenül szólj, mert akkor ugy tudok Én is kalkulálni:-)))))
Hiszen így Te okt. 5-8 közt kellene hogy megkapd - akkor Én meg 8-9 környékén:-)
Ponyva!
Mivel nyitott a garázs így LÉGÁTERESZTŐST vegyél!
Miért?
Mert ugye az alap PCV nem engedi át.
Télen is van - főleg télen PÁRA.....a motornál is képződik, hiszen kint van a friss levegőn....
No a PVC nem engedi elpárologni- így megtámadja a fém alaktérszeket, és tavasszal már tiszta rozsda lesz minden
A bukó kérdésed pedig NAGYON RELATÍV!
olyat vegyél ami:
1., pénzben megfelel
2., kellemes (amikor felveszed szorítson! mert ugyis kitágul)
ÉN olyan dolgokat tudok mondani amit tapasztaltam:
TORNÁDÓ - GAGYI SZAR......de elsőre erre volt pénzem:-)
BT - NAGYON jó! de ugye nem épp carbonszálas
Grex G10 - régi verziós.....a felhajtó mechanika elsáll benne, és néha alig lehetett kinyitni
Airoh matthise - SZAR! 3 hónap alatt kitágult
Grex 06 - A mai napig megvan! és elég türhető az ára is
Streetfighter 05 - közel 3 évet lenyomtam benne és a mai napig használom (ez fent van a boncteremben is)
És jelenleg egy Streetfighter SFK06-ot nyomok, ami nagyon jó, csak a felnyithatós bukók átka hogy sipol a felhajtó melett ha olyan a fejtartásod.......(ez is fent van a boncteremben)
Én a "nedvesedési" együttható elé helyezem a "kedvesedési" együtthatót... mint mondtam válogatok. Így, aki azonnal nagyon és határozottan "támadja" a motorom, az annyira nem piszkálja fel a fantáziám!
Amikor bukót vettem, majdnem minden márkát végigpróbáltam. És gyakorlatilag megállapitottam, hogy a nagy fejemre (XL) kettő jöhet számitásba.
1. SHOEI nagyon kényelmes komfortos, de az ára
2. HJC szintén nagyon jó kényelmes (mint tudjuk a HJC gyakorlatilag SHOEI cég leányvállalata) és az ára is elfogadható.
persze, a nedvesedési együtható egy motor látványára megközelítheti egy komolyabb nagykategóriás autó értékét.. aki ért hozzá persze első ránézésree megmondja pl enyémről is hogy kis fos, de még egy-egy hobbimotoros is csak csodálkozik mikor kiderül hogy miylen kicsi. a lányok meg mit látnak? egy fasza sportmotort, vagy crusiert pl, és ebből mit gondlnak? hmm.. ha van pénz iylennel mászkálni, nyílván hobbibol teszi, tehát tuti van neki otthon oylan autó vagy lakás , péz hogy ihaj.. most azt hogy férfiasabb dolog motorozni mint lányként autózni hagyjuk mert manapság a nők bevállalnak bárkit ha úgy áll, nem az számít hogy férfias vagy sem.. szal egy motorra igenis gerjednek a nők, és imádják rajta illegetni magukat..
Én még nem vettem észre semmi ilyesmit.... lehet, hogy azért, mert legtöbbször mögöttem ül a menyecske? De van egy 2 éves G-rex bukóm használaton kívül!
ŐŐŐŐŐ, izzzzééééé... én hiszek a bban, hogy megfordulnak a motor hangja után. De már nem látom!
Viszont az tény, hogy "jelentőségteljesen" átnézve a pirosnál álló autóban ülő macsekra, sok érdekes pillantást lehet látni... csak, hát ugye a lámpa zöldre vált aztán hali! Apa meg örül otthon, hogy anya milyen "más" ma, mint tegnap. De erről már megint nem tudhatok!
A legjobb a kávézó. Leparkolsz, bemész, és biztosan egy telefonszámmal jössz ki! Aztán a többi alakul... csak ne lennék olyan válogatós!
Tényleg... érdekelne, hogy ti szoktátok-e figyelni, h a csajok megfordulnak-e a gép hangjára, vagy megnéznek-e titeket a mocin, vagy megnézik-e a gépet. Tapasztalat?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... és egyszer csak itt a tavasz!
Pedig ha tudnák:-))))))))
"hmm.. ha van pénz iylennel mászkálni, nyílván hobbibol teszi, tehát tuti van neki otthon oylan autó vagy lakás , péz hogy ihaj"
Lakás van: 6 milka kölcsönnel a hátamon 20 évig
Motor lesz (remélem): 100 hónap kölcsönnel a hátamon
Kocsim nincs - mivel erre már nem futja
Pénz is van - hisz dolgozok, csak épp fizetem a lakást, meg a motort:-)
Bár igaz, hogy a moci METÁL fekete, a bukóm meg matt fekete......
De ugye Én nem vagyok az aki egy fekete motorra, csak fekete ruhába ül fel..........
Én megterveztem a képet, megcsináltam kartonból hogy milyen formát akarok és elvittem a www.tankpad.hu boltba (akkor még volt Százhalombattán is)
kb 2-3 hét volt és 6500ft
Most is nézegettem, hogy milen tankpadot vegyek a Banditára - de nem találtam olyat ami tetszett volna, szóal szépen megtarvezem és megint legyártatom majd.......hiszen ugyan annyiba kerül, mintha vennék egy olyat ami nem tetszik
Persze, hogy kell egy szimpi macska, a nélkül nem érdemes... Hiszen párosan szép a zzzélet!
Karácsonyra kérek is a Jézuskától egyet! Vagy ez nem olyan enyémjáték?! Húúúúúú-ha, akkor rá kell gyúrnom erősen a kérdésre! Marad a hagyományos "magad uram, ha szolgád nincsen" megoldás. (Ezt a csajozásra értettem... )
Tankap!
A hír igaz, lgalábbis ÉN "elkúrtuk, nem kicsit - nagyon"
és biza nekem sok időmbe telett mire regenerálva lett a 6-6,5L-es fogyasztás az átlag 4L-rel szemben
Szóval ahogy Teddy írta!
Nagyon figyelj oda rá!
Amugy érdekes:-) Mindenkinek 2 hét? Ha megkapod a mocit feltétlenül szólj, mert akkor ugy tudok Én is kalkulálni:-)))))
Hiszen így Te okt. 5-8 közt kellene hogy megkapd - akkor Én meg 8-9 környékén:-)
Ponyva!
Mivel nyitott a garázs így LÉGÁTERESZTŐST vegyél!
Miért?
Mert ugye az alap PCV nem engedi át.
Télen is van - főleg télen PÁRA.....a motornál is képződik, hiszen kint van a friss levegőn....
No a PVC nem engedi elpárologni- így megtámadja a fém alaktérszeket, és tavasszal már tiszta rozsda lesz minden
A bukó kérdésed pedig NAGYON RELATÍV!
olyat vegyél ami:
1., pénzben megfelel
2., kellemes (amikor felveszed szorítson! mert ugyis kitágul)
ÉN olyan dolgokat tudok mondani amit tapasztaltam:
TORNÁDÓ - GAGYI SZAR......de elsőre erre volt pénzem:-)
BT - NAGYON jó! de ugye nem épp carbonszálas
Grex G10 - régi verziós.....a felhajtó mechanika elsáll benne, és néha alig lehetett kinyitni
Airoh matthise - SZAR! 3 hónap alatt kitágult
Grex 06 - A mai napig megvan! és elég türhető az ára is
Streetfighter 05 - közel 3 évet lenyomtam benne és a mai napig használom (ez fent van a boncteremben is)
És jelenleg egy Streetfighter SFK06-ot nyomok, ami nagyon jó, csak a felnyithatós bukók átka hogy sipol a felhajtó melett ha olyan a fejtartásod.......(ez is fent van a boncteremben)
: wehehehee. Lehet, hogy a fijjjaid hasznát vennék annak a GREX-nek.... Tinik...
Adamfzr: "nedvesedéi együttható" ez jó.
Amikor bukót vettem, majdnem minden márkát végigpróbáltam. És gyakorlatilag megállapitottam, hogy a nagy fejemre (XL) kettő jöhet számitásba.
1. SHOEI nagyon kényelmes komfortos, de az ára
2. HJC szintén nagyon jó kényelmes (mint tudjuk a HJC gyakorlatilag SHOEI cég leányvállalata) és az ára is elfogadható.
Szóval nekem bejött és nem vagyok egyedül.
http://www.hjc.hu/hjc/termek_k...
Én már idős, megállapodott, aggastyán vagyok. Nem is érdekel az ilyen legényeknek való huncutság!
Viszont az tény, hogy "jelentőségteljesen" átnézve a pirosnál álló autóban ülő macsekra, sok érdekes pillantást lehet látni... csak, hát ugye a lámpa zöldre vált aztán hali! Apa meg örül otthon, hogy anya milyen "más" ma, mint tegnap. De erről már megint nem tudhatok!
A legjobb a kávézó. Leparkolsz, bemész, és biztosan egy telefonszámmal jössz ki! Aztán a többi alakul... csak ne lennék olyan válogatós!
Tényleg... érdekelne, hogy ti szoktátok-e figyelni, h a csajok megfordulnak-e a gép hangjára, vagy megnéznek-e titeket a mocin, vagy megnézik-e a gépet. Tapasztalat?