Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most Black Devil leszel . . ... .
32- röl 85 paci azé csak ovatossan
OK, de ugye alattam!

És azt se felejtsük el hogy 25Kw-s! ennek eleve 160 a vége
130 a vége kétszeméllyel? 500as 4t?kezdek félni yzfkétől még meg se jelent már temetjük
azéé néha megkapja majd a fordulatot
3 éves.....70.000km.......és ugye "kicsi" lett......

a., amikor megvettem már akkor mondtam hogy kb fél időben - mikor megéri akkor cserélek
b., 70.000km....és ugye ha nem is most, de lassan jönnek elő a szervízigényes dolgok......(pl gyürüzés, dugó, tömitések, csapágy.....stb....ezt olyan 100-120.000km-re gondolom......
c., csomagokkal, 2 személy alatt már nem volt benne erő.....130 volt a vége a pályán! Vagyis ott már ne akarj előzni:-((((
Vagyis ha lehetne se lenne sok értelme felmennem a pályára, hiszen 100-120-al a sima úton is "lehet" menni
ugyanúgy persze
NEM NEM

GS500 FOREVER!

A Bandita csak fosztogat:-)
Azért mert a moci vége 230 - még ugyan ugy fogok menni - ezért volt a tegnapi észosztásom.......
JOOOO választás én is ezt választottam volna
ésmi az oka a cserének?
esSO!

fogalmam sincs hogy hol látta........

Én is a neten adtam fel 3-4-5 helyre, meg ugye csináltam neki egy weboldalt
http://blue-devil.uw.hu/eladog...

Azt viszont Ő is mondta hogy sokat nyomott a latba hogy látta a weben a "szervíznaplót" - vagyis hogy mindent feljegyeztem.......
Előttem állítólag egy F-est nézett meg, de az "gyanús" lett neki (amugy az is 700 lett volna)

De ha kell segítek szívesen, hiszen Bex motorját eladtam 3 hét alatt.....a sajátomat kb 3-4 hét alatt.....
A topic uj neve lassan: VOLT EGY GS500-om.
Na nem igazán láttom hogy "eldöntöttem" volna a kérdést.....

Szóval akkor eldöntöm:-)
4 óra kemény agycsavarás után a végeredmény:

amugy:
1., mivel 100.000ft-om maradt így csak egy hely jöhet szóba: HOLLÓS, ahol 99.000-ért már elhozhatod
2., A BUDIÁSnál tanultam és most is oda megyek - így valami extra is jár a motorhoz (remélem egy kis árcsökkenés)
3., A Bandit olyan mint egy nagyra nőt GS....vagyis nem kell "átszoknom"....és ugye a DL-lel ez a bajom
4., a Bandit is régi álom:-)

Szóval HA! a bank is újra kegyelmet ad nekem és támogat, akkor 650 Bandit S - és FEKETE színű
Ujabb bizonyiték a rendőrviccek létjogusága mellett
Főni!

Hol volt a Tiéd hirdetve, hogy ilyen seperc alatt elvitték? Az enyémet is feldobhatnád oda!
Nyuszi!

Nem számítattam be!
Egy rendőr vette meg SZOB-ról
No igen, nekem sem nyílik. Meg kéne már tanulni!
Ez mindenféle Suzukira vonatkozik, ha a DL-t kérded:1 848000 helyett 1 620 000 Ft. De banditra is van engedmény, nem is kevés. Ha jól emlékszem a nagybandi 1 770 000.
Lehet is büszkélkedni azzal a cépséggel!
Nyúlláb mindig van nálam, azzal nem lehet gond!

Á, az engem nem zavar, ha laknak benne! Csak pár darab kell, fel sem tűnne a háziaknak! (dörzsi)
esSO ez mi ez?
Nekem nem nyílik.
Csak nem DL?
Ja, a címeres tégla nem divat faluhelyen....
De ígértem, amikor itt jártatok, hogy ha találkozom eggyel, nem feledkezem meg Rólatok!

Ismerek éppen egy szép házat Egerben! De nem örülnének neki, ha megbontanám. Még laknak benne...
Remélem, még a kemény szibériai tél előtt meggyógyul! Aszongyák nyúl-lábat kell az embernek magánál tartani, az szerencsét hoz!
Komolyra véve: szerintem csak pihentetéssel jöhet rendbe.

Csodájára, mer szép! Itt a cégnél nem sok van. Egy GSX-R 1000 és egy YZF R6. A laikusoknak mind szép! A nem laikusoknak is azért!

http://www.hasznaltmotor.hu/ha..." target="_blank">ezt neked, Blue
Jaja, Banditkát!

Ja, utas voltam, azon a kemény 2 km-en.... Elmehetünk gurulni, nincs ellenemre egy őszi gurulás, amennyiben meggyógyul a mancsom! Úgyis tartozom én is valamivel! Felétek divat a címeres tégla?

Csodájára járnak a népek?