Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue!

Gratulálok! (Akkor meg majd rendesen, ha hazatoltad!)
Vigyelek egy kört majd BABY?

A következő szógenerátor hogy még idén bele kell csapolnom 1000km-ert hogy ne a hig rlöttyel álljon le télre....... szóval lesz 2-3 nagy guriga még idén:-)
Attól még el lehet hozni a gépet, mert nincs rá jogsid! Mondjuk szólsz nekem!

Amúgy GRATULÁLOK, nagyon korrekt kis gép! Valahonnan olyan ismerős!

Figyeljétek meg, lesz itt különcködés!
Kedves Ted!
Ne máááá! Már úgy rákészültünk. De Te ismered a helyzeted.
Hívj már fel kérlek estefelé! Vagy én kereslek. Megdumáljuk.

Egybe válaszolgatva

Bigmen

Kösz! A vesémbe látsz:-)
Az tény hogy az eémúlt 3 évben ugye nem voltam ugy hogy nem tudok valahova elmenni csak úgy hisz beröffent a gép és START

Trakee
Pedig FEKETE lesz:-)

Teddy!
A gari nem 1 múlva - hanem 1 éve lejárt!
A GS-re és mindenre alapesetben CSAK 2 év van!
Amugy a MAX futamidő csak 100 hó:-((( mindenhol

Na de a végeredményre kiváncsi midenki ugye?:-)))))

Szóval MOST jöttem meg a HOLLÓSTÓL!
Elbandit szinte a haját tépte:-))) (VICCESEN!)

Szóval!
1., induló: a motor 10%+ az átíratás
Ez 179800ft + müszaki, vizsgák...stb 34000ft

ebből a HOLLÓS átvállal 80.000-ret és a papirmunkákat...
Nekem kellett volna fizetnem 99.000-ret+34000-ret

Ekkor jeleztem hogy Én a Budiásnál tanultam és ugye MA jelentkeztem a bővitésre is.....

OK, akkor a 99.000 lemegy 70-re+a 34-et ki kell fizetnem (törvény)

Szóval a kiválasztott FEKETE BANDIT 650S nekem 105.000-be van CAKK-PAKK

2., Zsolti kérdezte HOGY JELENLEG milyen van készleten lent náluk....
2 ABS-es és egy sima FEKETE:-))))
Szóval ha a bank nem szórakozik akkor talán a jövő héten már mehetek is érte.......

3., A BANK MÁR fel is hivott engem - és gondolom a fönökömet is hogy minden egyezik e amit bemondtam (persze beszéltem a Fönökömmel már előtte:-)

Tehát még a végén ott fogok szopni, hogy le lesz zárva 98db lánc, lakat, riasztóval a gép, én meg nem motorozhatok, mert nincs jogsim:-((((((

Amugy a számok?

105.000ft KP
KB 120.000ft "ajándék" - vagyis ennyit a HOLLÓS fizet helyetem
100havi részlet
100*25000ft - ha nem változik a frank.....
Attól még ebédhez kellene valami étvágyfélének is maradnia!
Kedves !

Bajom van. Nem biztos, hogy össze tudom vakarni magam a hétvégére. Lehet-e arról szó, hogy csúsztassuk az eseményt, ami a hétvégére meg volt beszélve? Nyomnom kell a melót, és nem tudom kifeküdni a kórságot. Kedevtlenül meg nem mutatkoznék szívesen nálatok.
Nálatok akkor a "langyos" csapat is kiszűrhető lenne ezzel a módszerrel! Most úgyis divatos nyílatn kiállni, még akkor is, ha valóban nem is az a delikvens...
Dzsoki!
Így aki meztelenül rohan sör nélkül nálatok, azzal nem feltétlenül muszáj egy zuhanyzóban tusolni egy céges rendezvényen, vagy képzésen!
Természetesen nem minden muzulmán vallású terrorista... ahogy nem minden rovar bogár...
Az első fele nálunk ki..szás lenne!
Mai nap mondása nincs.
Viszont intelmeim vannak, hiszen a szívemen viselem a társadalom sorsát!

FELHÍVÁS!

"Az USA elnöke kérte tőlünk azt, hogy fogjunk össze a terrorizmus
ellen.

Köztudott, hogy a muzulmánok az alkoholfogyasztás ellen vannak,
illetve az, hogy a feleségükön kívül más meztelen nőre nézni bűn.

Ezért, kérünk minden nőt, hogy holnap 09:00 órakor, vetkőzzön le, és
az irodában szaladgálva a férfiak kövessék őket egy sörrel a kezükben,
ezáltal ki tudjuk szúrni a köztünk levő terroristákat!"
"Én is voltam kicsi, de törpe soha."

Nincs mai nap mondása?
Informatika óra?
Vagy most épp a fórumozást taníccsák?
No, ez az. Csak a pézike lesz majd később szeretemmenyiségű! Addig meg marad a megfelelés... ugyanannyijéééé! Én mindig nagyon jól alkuszom, ha nem az enyémről van szó! No, de majd megön, ami késik!
Szegény Koma! Kit is neveztek mostanában ki?
Enyémjáték a számokkal!

Csak az a baj, hogy a saját büdzsém nem növelem egyenesen arányos ütemben!
Engem emiatt szívattak jobbra-balra az átiratáskor, mert a tulaj nem adta oda a bank levelét, és emiatt be kellett mennem a központi fiókba és xezerért kikérni a papírt. (szal vagy 3x tuti voltam emiatt okmányirodában) Egy tapasztalattal több.
Nem olyan nagy pech, hisz törzskönyv nélkül ugysem adható el a moci.
Asszem a hivatalos feljegyzések című oldalon volt/van egy olyan, hogy: J.MKP.opciós*. Mikor letelt a hitel, a bank küldte a törzskönyvet, +1 igazolást, hogy kifizetve. Ezzel kellett bemenni az okmányirodába, ahol 1800-ért odaírták: opció törölve.
Hja, a kereskedői tapasztalataid, és vérvonalad!
Nos, éppen ezért kérdeztem, amit kérdeztem. Hiszen esSO bemásolt hirdetései mind-mind törzskönyvről is szólnak a "bőrülés" mellett.
Tisztában vagyok a fogalmakkal, ezért hívtam fel a figyelmet, hogy két mondat a motoreladós oldalon általában legalább 30 sornyi apróbetűs résznek felel meg...

Jól körbe kell járni ezt! Többször is...

Hiszen, ahogy esSO is mondani szokta vala. Ne higyjünk a mesében! Ha valaminek megvan az "elfogadott" ára, akkor azt a vezérképviselet nem fogja lejjebb engedni. És jól az orrára koppint az ügyeskedőknek... persze, ameddig valaki profitálni (vevő) tud ebből, addig oké a buli. Szóval nézni-nézni-nézni! Mert amit adnak az egyik oldalon, azt vastagon beszedik a másikon...

(Én is ezt csinálom...? )