A következő szógenerátor hogy még idén bele kell csapolnom 1000km-ert hogy ne a hig rlöttyel álljon le télre....... szóval lesz 2-3 nagy guriga még idén:-)
Kösz! A vesémbe látsz:-)
Az tény hogy az eémúlt 3 évben ugye nem voltam ugy hogy nem tudok valahova elmenni csak úgy hisz beröffent a gép és START
Trakee
Pedig FEKETE lesz:-)
Teddy!
A gari nem 1 múlva - hanem 1 éve lejárt!
A GS-re és mindenre alapesetben CSAK 2 év van!
Amugy a MAX futamidő csak 100 hó:-((( mindenhol
Na de a végeredményre kiváncsi midenki ugye?:-)))))
Szóval MOST jöttem meg a HOLLÓSTÓL!
Elbandit szinte a haját tépte:-))) (VICCESEN!)
Szóval!
1., induló: a motor 10%+ az átíratás
Ez 179800ft + müszaki, vizsgák...stb 34000ft
ebből a HOLLÓS átvállal 80.000-ret és a papirmunkákat...
Nekem kellett volna fizetnem 99.000-ret+34000-ret
Ekkor jeleztem hogy Én a Budiásnál tanultam és ugye MA jelentkeztem a bővitésre is.....
OK, akkor a 99.000 lemegy 70-re+a 34-et ki kell fizetnem (törvény)
Szóval a kiválasztott FEKETE BANDIT 650S nekem 105.000-be van CAKK-PAKK
2., Zsolti kérdezte HOGY JELENLEG milyen van készleten lent náluk....
2 ABS-es és egy sima FEKETE:-))))
Szóval ha a bank nem szórakozik akkor talán a jövő héten már mehetek is érte.......
3., A BANK MÁR fel is hivott engem - és gondolom a fönökömet is hogy minden egyezik e amit bemondtam (persze beszéltem a Fönökömmel már előtte:-)
Tehát még a végén ott fogok szopni, hogy le lesz zárva 98db lánc, lakat, riasztóval a gép, én meg nem motorozhatok, mert nincs jogsim:-((((((
Amugy a számok?
105.000ft KP
KB 120.000ft "ajándék" - vagyis ennyit a HOLLÓS fizet helyetem
100havi részlet
100*25000ft - ha nem változik a frank.....
Bajom van. Nem biztos, hogy össze tudom vakarni magam a hétvégére. Lehet-e arról szó, hogy csúsztassuk az eseményt, ami a hétvégére meg volt beszélve? Nyomnom kell a melót, és nem tudom kifeküdni a kórságot. Kedevtlenül meg nem mutatkoznék szívesen nálatok.
Nálatok akkor a "langyos" csapat is kiszűrhető lenne ezzel a módszerrel! Most úgyis divatos nyílatn kiállni, még akkor is, ha valóban nem is az a delikvens...
Dzsoki!
Így aki meztelenül rohan sör nélkül nálatok, azzal nem feltétlenül muszáj egy zuhanyzóban tusolni egy céges rendezvényen, vagy képzésen!
Mai nap mondása nincs.
Viszont intelmeim vannak, hiszen a szívemen viselem a társadalom sorsát!
FELHÍVÁS!
"Az USA elnöke kérte tőlünk azt, hogy fogjunk össze a terrorizmus
ellen.
Köztudott, hogy a muzulmánok az alkoholfogyasztás ellen vannak,
illetve az, hogy a feleségükön kívül más meztelen nőre nézni bűn.
Ezért, kérünk minden nőt, hogy holnap 09:00 órakor, vetkőzzön le, és
az irodában szaladgálva a férfiak kövessék őket egy sörrel a kezükben,
ezáltal ki tudjuk szúrni a köztünk levő terroristákat!"
No, ez az. Csak a pézike lesz majd később szeretemmenyiségű! Addig meg marad a megfelelés... ugyanannyijéééé! Én mindig nagyon jól alkuszom, ha nem az enyémről van szó! No, de majd megön, ami késik!
Engem emiatt szívattak jobbra-balra az átiratáskor, mert a tulaj nem adta oda a bank levelét, és emiatt be kellett mennem a központi fiókba és xezerért kikérni a papírt. (szal vagy 3x tuti voltam emiatt okmányirodában) Egy tapasztalattal több.
Nem olyan nagy pech, hisz törzskönyv nélkül ugysem adható el a moci.
Asszem a hivatalos feljegyzések című oldalon volt/van egy olyan, hogy: J.MKP.opciós*. Mikor letelt a hitel, a bank küldte a törzskönyvet, +1 igazolást, hogy kifizetve. Ezzel kellett bemenni az okmányirodába, ahol 1800-ért odaírták: opció törölve.
Nos, éppen ezért kérdeztem, amit kérdeztem. Hiszen esSO bemásolt hirdetései mind-mind törzskönyvről is szólnak a "bőrülés" mellett.
Tisztában vagyok a fogalmakkal, ezért hívtam fel a figyelmet, hogy két mondat a motoreladós oldalon általában legalább 30 sornyi apróbetűs résznek felel meg...
Jól körbe kell járni ezt! Többször is...
Hiszen, ahogy esSO is mondani szokta vala. Ne higyjünk a mesében! Ha valaminek megvan az "elfogadott" ára, akkor azt a vezérképviselet nem fogja lejjebb engedni. És jól az orrára koppint az ügyeskedőknek... persze, ameddig valaki profitálni (vevő) tud ebből, addig oké a buli. Szóval nézni-nézni-nézni! Mert amit adnak az egyik oldalon, azt vastagon beszedik a másikon...
Gratulálok! (Akkor meg majd rendesen, ha hazatoltad!)