Amugy külön csinálom, hiszen úgy átláthatóbb a website.....és ugye ha sikerül infókat szereznem, akkor a Banditánál is lesz majd komplett csomag szervíz, sufnituning...stb ügyben
Az AKMT fó - RUM-ba már fent van a topicrész....ahol már pólóminta is van:-) és ha ebből is összejön a 10db, akkor ha minden igaz a MESTER legyártja majd ezt is (ebből ha jól értettem Ő is kér majd)
Blue mester! Érdekelne..! (Majd megköveznek érte...)
Javaslatom: GS-GSF FanKlub. Mi lenne az akadálya? Maradna minden a régiben, kis kiterjesztéssel...
Örülök, hogy nem vagy haragtartó, sőt, rendeződni látszik a konfliktus is. Pár megjegyzést mégis tennék.
Én pl azért nem szóltam hozzá a gumis témához, mert kínai. Volt a mocin 1 gyári, utána anyagi megfontolásból nekem is Heidenau ment rá. Azt meg tényleg ne várd, hogy 30 ember visszaírja, hogy passzolja a témát. Én is jártam már úgy, hogy nem válaszolt senki. Pedig még új sem vagyok. Szóval szerintem erről volt szó a többieknél is. De van itt gumis topic is, ott próbáld meg.
Legyetek felnőttek, normálisan kommunikáljatok, kérlek benneteket!
Ja, nincs olyan, hogy ő kezdte!
de ha ilyenen töröd a fejed, akkor szólj és megcsinálom kicsit nívósabra......
Majd elmész a www.tankpad.hu-ra ott meg legyártják neked 2000-2500-3000-res áron (ha jól emlékszem)
Én a tankpadok közül a 3 -as és a 4-es közűl választanék .
Ezt a kápet próbáld meg kicserélni a 4-es képre csak kíváncsiságból , hogy miot mutat úgy.egyébként nekem tetszik.
Na én is ezt mondtam Bluenak a nagybanditról. De ő megteheti hogy icipici lépésekben váltogat a nagyobb motorok felé. Én kidobott pénznek tartom. Egy szól mellette ugy is elhasználja a vasat 3 év alatt ugy hogy ugy is másik kell neki.
A 650-es Bandittal és SV-vel a tesztnapon, én is igy voltam, nem éreztem nagy külömbséget a GS-hez képest.
Amugy külön csinálom, hiszen úgy átláthatóbb a website.....és ugye ha sikerül infókat szereznem, akkor a Banditánál is lesz majd komplett csomag szervíz, sufnituning...stb ügyben
Az AKMT fó - RUM-ba már fent van a topicrész....ahol már pólóminta is van:-) és ha ebből is összejön a 10db, akkor ha minden igaz a MESTER legyártja majd ezt is (ebből ha jól értettem Ő is kér majd)