Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már az ügyön vagyok:-))))))

Amugy külön csinálom, hiszen úgy átláthatóbb a website.....és ugye ha sikerül infókat szereznem, akkor a Banditánál is lesz majd komplett csomag szervíz, sufnituning...stb ügyben

Az AKMT fó - RUM-ba már fent van a topicrész....ahol már pólóminta is van:-) és ha ebből is összejön a 10db, akkor ha minden igaz a MESTER legyártja majd ezt is (ebből ha jól értettem Ő is kér majd)
Jó reggelt!

Blue mester! Érdekelne..! (Majd megköveznek érte...)
Javaslatom: GS-GSF FanKlub. Mi lenne az akadálya? Maradna minden a régiben, kis kiterjesztéssel...

Már megyek, megyek! Ez a kolis élet "átka"!

Jó éjt mindenkinek!

Millió
Na, megyek, megnézem a szemhéjamat hátulról. Jó éccakát!
Te mért nem alszol már!?
GS 500z!

Örülök, hogy nem vagy haragtartó, sőt, rendeződni látszik a konfliktus is. Pár megjegyzést mégis tennék.
Én pl azért nem szóltam hozzá a gumis témához, mert kínai. Volt a mocin 1 gyári, utána anyagi megfontolásból nekem is Heidenau ment rá. Azt meg tényleg ne várd, hogy 30 ember visszaírja, hogy passzolja a témát. Én is jártam már úgy, hogy nem válaszolt senki. Pedig még új sem vagyok. Szóval szerintem erről volt szó a többieknél is. De van itt gumis topic is, ott próbáld meg.
Legyetek felnőttek, normálisan kommunikáljatok, kérlek benneteket!
Ja, nincs olyan, hogy ő kezdte!

Egy"79-es jogosítványos ( mindenkinek)
ez már a félelmetes kategória ( egy éjszaka felébresztenéd vele a gyereket és járhatnál vele a pchiológushoz )

de mitagadás művészi
Ha nem vezitek zokon kiszállok az éterből holnap este benézek.

Jó éjszakát mindenkinek !
Ez Neked télleg teccik?
Emmá eeemegy!
Blue! Megvan a tankpad ötlet!
Mit szólnál egy szép sárga - jó kontrasztos a feketével - AKMT-shez? A Rám-szakadéknál lehet kapni!
tess......

de ha ilyenen töröd a fejed, akkor szólj és megcsinálom kicsit nívósabra......
Majd elmész a www.tankpad.hu-ra ott meg legyártják neked 2000-2500-3000-res áron (ha jól emlékszem)
JA! hogy a logot tegyem a tankpadba?
Ezt mond testvírem:-)))))
Ez sem rossz de én a 15711-es hozzászólásodra értettem a cserét

A képeket meg letöltöttem innen .(lsd.fenti hozzászólásaid )
De már megy is
Big!

Ha rámész a képre akkor egyszerűen jobb klikk és KÉP MENTÉSE MÁS NÉVEN......
Ugy eredetiben tudod leszedni.....

Ugyan ezt tudnám Én is elküldeni
már kész is:-)
Ha körülményes akkor hagyd csak ötlet volt.
De ha szerkesztehtő akkor próbáld meg.El tudod küldeni nekem is a képet eredetiben ?
Megoldom:-) de ez a kép az ebayről van:-)))))
Hy Blue !

Ez a "Ravasz az agy és a két füstölgő puskacső" ?

Én a tankpadok közül a 3 -as és a 4-es közűl választanék .
Ezt a kápet próbáld meg kicserélni a 4-es képre csak kíváncsiságból , hogy miot mutat úgy.egyébként nekem tetszik.
Ja én rőzsével fűtök . . . .
Na én is ezt mondtam Bluenak a nagybanditról. De ő megteheti hogy icipici lépésekben váltogat a nagyobb motorok felé. Én kidobott pénznek tartom. Egy szól mellette ugy is elhasználja a vasat 3 év alatt ugy hogy ugy is másik kell neki.
A 650-es Bandittal és SV-vel a tesztnapon, én is igy voltam, nem éreztem nagy külömbséget a GS-hez képest.
És a telefonszámodat majd az első romantikus éjjel után kérem el:-)

Még a nőkét se szoktam elkérni, mert Én biza nem hivom fel őket (a telefonszámla is megy a tankba:-)
Ha akarnak valamit akkor hivjanak ők:-)

Elképzelheted mennyire csöng a telóm:-)
És állandóan azt mondja:

"hivásod van drágaszágom"