Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Black Devil- bocs hogy szóvá tettem
Hümm, lehet, hogy nem vette észre a nyúl szeme! akkor köszi, neked is... Az a lényeg, hogy nem bántad meg. Misenem! Még mindig a bűvölteében vagyok! Annnyiraaaaaaaa király volt!
Hello!

Nekem a 6000-es szervíz, (olaj, szűrő, lánckenés+feszítés,csavarok átnézése, légszűrő tisztítás,karbiszinkron ellenőrzés, kb ennyi) 12500 ft volt Esztergomban.
És nem ejtettek rá semmit a gépre
Kedves Rutinosnak nevezhető BlekkDevil!

Gratula a sikeres vizsgához!
Nekem a szerviz a GS-re ez volt:(az Amargonál)
2004-- 1000km-es 13.750
2005---6000km-es 5500 Ft (de vittem a szürőt, olajat)
Skacok!

Egy olyan infó kellene nekem hogy SZERVÍZDÍJ!
HIVATALOSAN! PÖCSÉTTEL!

Szóval várnám LISTÁBA szedve az infót hogy ki-jol mennyiért tudta megcsináltatni a szervízeket.

PL:
Pocex - Vác - 16800ft (2004-ben)
Black Motor - BP - ~20000ft (Bexi)
Szekszárd Full GAS - ~15000 (Teddy)

stb..........
Fontos lenne, hiszen ha van olcsóbb mint pl a másik, akkor oda viszem.........
Kösz Teddy:-))))

Piet!
Amugy ne tudd meg hogy mennyire elmennék már egy olyan túrára ahol Én is csak beállok a sor végére és élvezem a motorozást:-)
De ugye a túraszervezőnek fgyelni kell sok mindenre.......
1., a lassabb gépek is bírják a tempót - hiszen mehetnék én 160-al is ha jön velünk egy kis moci ami 130-nál megáll..... Lásd Beard-öt!.....és ugye nem azért hívom/jön, hogy lemaradjon, elhagyjuk
2., Ha jön egy rutintalanabb ember akkor ugye rá is kell figyelni
3., Nem szeretem snaszos túrákat - épp ezért nekem a Pilis kanyar NAGYON nem tetszet - ami nem a csapat hibája - csupán kurva sokan voltunk és ugye 1 kávé kikérése 30 perc......és még nem is ettek a népek - szóval ott már nem az fárasztó hogy mennyit megyünk, hanem hogy mikor a csapat fele végzet - a másik még csak akkor kerül sorra a pénztárnál.....És persze mindenki engem"baszogat" hogy menjünk már......
Erre pl?
Pilis: 260km.....egy egész nap elment rá és kifáradtam
Elbandittal való nyomulás? 500km - és friss voltam.........pedig a dupláját nyomtuk le

Szóval ne hidd ám hogy a túravezetés - MÁR AKI SZERETNÉ JÓL, ELHIVATOTTAN csinálni az valami jó móka - aki meg azt hiszi igen? Annak tessék...az esély megvan! Szervezen egyet....és ha majd a 10.-re is elmegy mindenki akkor talán gondolhatja hogy olyan túrát sikerült összedobnia ami másnak is tetszet (hisz különben nem menne el)

Szóval VÉGRE nem Én diktálok:-))))))))
Gratulációm fogadd kedves Blue!
Megen mehetsz előre, de most nem arra amerre te akarsz
Hát még a botladozás milyen veszélyes!
A kérdés tárgytalan, már DON BEX intézkedik

A vizsga meg TERMÉSZETESEN CSONT NÉLKÜL ment:-)

DEHÁT UGYE A RUTIN ÉS AZ ÉVE SZÁMA:-))))

Szóval szombaton megyek motorozni egy kicsit - kedden meg vizsga............
Sikerült a vizsga Főni? Lehet gratulálni?

A kéréseddel kapcsolatban csak erkölcsileg tudlak támogatni...
SÜRGŐS KÉRDÉS!

1. kinek van 40.000ft kp-je? KB estig
2. ki tudna elugrani a PÓLUSBA? kb MA:-)

Akinek jó ez a 2 pont az jelezze! Fontos lenne
A többit telefonon
Mindig is mondtam, hogy az ÉLSPORT felettébb veszélyes dolog!

Jobbulást annak a Zsokélábnak!
Azt nem tudom megérte-e, de jó volt a hétvége és nem bántam meg.

Neked mán kívántam jobbulást, csak biztos lemaradtál róla.
megérte ottho" maradni?
csatlakozhatsz hozzám. Csukló miatt nem motorozok. Meg azé sem, mer az nem isis olyan szuper dolog...
Bejelentkezem aggódásra, tegnap fociztam, most meg sánta vagyok.

Na jó, nem oly" súlyos a helyzet, de motorozni nem fogok a hétvégén.
na, végre egy újabb hódoló! (dörzsi)

Általában aggódom a motorosok egészségéért! De majd jön a fejmosás, h fejezzem be az okoskodást!

köszi a virágot!
Aggódsz az egészségemért? Tyűha, most meg vagyok ám hatva....
Annyira megvagyok hatva, hogy küldök neked virágot
Ámen. Én csak az egészségért aggódom, és adom a jótanácsokat, meg osztom az észt! Az már a te szíved joga, h miben érzed jól magad moccon.

Úgyis egy dolog számít... nem sodorni veszélybe sem magunkat, sem mást.
Köszi, igazad van, de van vesevédőm jó rég óta (asszem modeka) Meg gatyám, csizmám is volt, csak szegények az évek, és a sok nyúzás alatt megkoptak, meg időközben rájöttem, hogy nekem nem cordura cucc való, hanem bőr, és nem túracsizma, hanem kemény sport... Igaz, alig tudok benn menni, meg kopog a koptató ha letérdelek a földre, de nekem így jó Hozzáteszem, én azon állatok közé tartozom, akiknek a csutkakormány a minden, és nem tudnál lebeszélni róla, ha nem is egészen kényelmes, de megszokható...
Nézegettem azt a buksit is, de a mocskok nem csinálnak nyúlfejméretűt, így sajna kénytelen voltam mást venni! (dörzsi) Nem bántam meg, bár szívesen vettem volna HJC-t. De mind nagy volt sajna...