Teddy! ahogy írod cca 10% jutalékot kap aki hozza a hiteles kuncsaftot. A kereskedő is. És mivel a motor árábol nem adhat engedményt ( a vezérképviselet nem engedi) a hitel jutalékából enged vagy ad valamit pluszba amin neki egyébként nagy haszna lenne, (de nem biztos hogy oly nagyon fogy)pl buko, ruha, doboz, szerviz stb.
Tehát csak az akérdés, hogy ki enged többet a banki jutalékból, amit kamatustól ugy is a kedves vevő fizet meg.
A maradvány értékes megvásárlás pedig a lízing. Amikor sosem lesz tied autómatikusan a motor, csak ha a felkínált árért a végén megveszed. Általában a Raiffaissen bank szokta ezt a kondíciót kínálni a jármühiteleire. A többi nagyjából ugyan azt kínálja. (ErsteLeasing,Merkantil,BankPlusz stb....)
Teddy!
Nyilván körbe kell járni a dolgokat, azért is írtam, hogy kérjen ajánlatot és számolgasson.
Viszont az is igaz lehet, hogy kisebb haszon is haszon!
A hiteles motornál nem lehet nálad a törzykönyv, amíg van tartozásod rá. Én is 3 hónapja kaptam meg, mert lejárt a tartozás. A forgalmiból is ki kellett húzatni az opciót. 1800-ért!
Lefekvés előtt gyorsan egyet.
Ezek a cégek a banki jutalékra pályáznak. Én körbejárnám a dolgot, ugyanis nem biztos, hogy a végére jól jár aki náluk veszi meg a motort. Nem tudom, csak gondolom. Nekem ez így gyanús...
Ugye, jól értem, hogy arról szól a játék: bemegy a cég, megveszi a motorot kp-ra, majd eladja a szalonár alatt mondjuk Blue-nak. Ez csak akkor lehet, ha az álataluk "biztosított" hitel drágább, mint a szalon hitele...
Minden esetre én ránéznék, mert a kezdő mínusz (mondjuk) 100.000 a végén plusz 250-re jön ki.
A szalon is csak akkor enged "nagyot", ha hitelezel. Furcsa, de hitellel elmehetsz 10%-ot lefelé. Kp-s vásárlásnál pedig csak 5-öt enged a bót! Logikátlan, de így van. És ennek oka a fent említett banki jutalék...
Innentől játszik az apróbetűs rész. És, amit nem értek. Ha hiteles a gép, akkor hogyan is kerül a törzskönyv a gazdájához? Kié is marad a futamidő végén a motor? (Van olyan is, hogy 120 hónap múlva maradványértéken megvehetetd még a saját motorod. )
Jól nézz utána Főni! Parasztvakítást szimatol a jelenleg bedugult maciorr...
Ám, ha esSOnak igaza van, akkor jó bót köttethet egy "tavalyi" modellre!
Ezek konkrétan DL hirdetések, de mivel szalonok hirdetései és új mocira szól, gondolom a banditra is érvényes. Általában a 2 uccsó sor ami érdekes a számodra. Kérj árajánlatot, és számolgass. Időd van, motoroznod nem kell járni!
Cím: Szentendre,Extremmotor"s
Telefonszám: (+36) 26/500-605
Beszélt nyelvek:
Magyar
Telefonszám 2: (+36) 30/670-0325
Beszélt nyelvek:
Magyar
Megye: Budapest
Hird. kód: 1184075
Felszereltség: Bőrülés, fordulatszámmérő, garanciális, szervizkönyv, szélvédő, törzskönyv, 0%-tól elvihető.
Leírás: Új motor, szalonból. A vételár hitel esetén értendő. A kezdő 10%-ot befizetjük Ön helyett!
Cím: Szigetszentmiklós Csepeli úti benzinkút mellett
Telefonszám: (+36) 20/265-9433
Beszélt nyelvek:
Magyar
Telefonszám 2: (+36) 24/446-552
Beszélt nyelvek:
Magyar
E-mail: szigetbike@freemail.hu
Megye: Pest
Hird. kód: 927266
Felszereltség: Garanciális, szervizkönyv, 0%-tól elvihető.
Leírás: Óriási AKCIÓ!Hivjon és megegyezünk!
Így igaz, nem fekete.
De én használtan vettem, ahol viszont a szín az utolsó szempont. Legalábbis számomra előrébb való a műszaki tartalom. Ha valaha újat veszek, biztos fekete lesz.
A hírek igazak, Medve dögrováson van. Lassan Blue nem a medve bőrére iszik, hanem a Medve bőrén.
Főni! Elképedve látom, hogy megváltál a pacitól! Több oka is van, hogy "le vagyok döbbenve"!
1. Amit esSO írt...
2. Hogy szezon végén ilyen hamar elvitték!
Azért az emlékeid őrizd meg, mert én fogok még kérdezni, ha el ekll kezdenem "szerelgetni" itthon... hiszen egy év múlva lejár a gari. És vannak olyan dolgok a GS-en, amit csak a te szemed látott (meg a japó mérnöké, aki kitalálta)!
A fekete tényleg szép... de az enyém egy nap után már szürke, pedig a garázsban áll, és le van takarva. (Jó, porosputri utcánk van... ) Szóval a fekete egy csepp víztől már "retkes".
A választásod jól kivesézte a csapat. Én nem is teszek hozzá semmit... körbe lett járva. Teddy voksa a Los Lobos Calvados el Banditos mellé van téve. Ebben a formában:
Oszt az "új hívójeled" legyen: Bos(s) Banditos deVillám Gyros!
Vazze Főni! Ha 120 hó lesz belőle, akkor szerény számításom szerint közel 200.000 km lesz benne! Pláne, hogy a nagy túráid még a zsebben vannak! Én felkeresnék egy magazint, hogy erről írjon tartós tesztet!
Lehet,hogy az volt a gond,hogy nem érintkezett rendesen a biztositék és mivel meg lett mozgatva újra érintkezett rendesen .Meg kéne nézni,hogy nem e oxidos az érintkezője vagy még az lehet,hogy a biztositék kábleja ill. az azon lévő saru nincs rendesen összenyomva és ebben laza a drót . Meg kéne ezeket nézni rendesen .
A GS-nél is azt mondtad, hogy minimum addig lesz mig ahitel, le nem jár- és hol lett volna az még A kisbanditot sokkal hamarabb kinövöd mint a GS-t- ez tutti!
Azért a külömbözeti vizsgát ( szerintem ) csináld meg az a biztos ha meg van onnantól nincs gondod semmire.Egyébként pletyka szinten jövőre megint modositani akarnak rajta. Valami teljesitmény föggő lesz a dolog lényege,lehet nem jól emlékszem de valami ilyesmi.
Vegyé egy mocit, és gyere gurulni! Egyszerű a képlet!