Tényleg szép Z. Gyári állapota ellenére egyedi is.
"Új szerzeményt"? Mármint a Bandikát?
Remélem, mihamarabb! Valami jó kis napos, őszi túrácska jó lenne! Vagy amikor erre jársz/jártok.
Vagy nem arra gondoltál? (Ha jobban belegondolok még nem is motoroztunk együtt, egy társaságban. Akkor eccer is utas voltál! )
Ma először jöttem vele melózni. Nézegetik is a népek!
Szegény . Az nagyon fájdalmas és eléggé komoly kórság. De a motorozástól lehet?
Gondolom, hogy Z gyári, de vannak Gs-ek gyárilag csutkával. Valamikor olyanon tanultam. 15 perc után leszakadtak a csuklóim. Azt hittem olyan. Olyan alaposan nem néztem meg Z-t Nyírjesen.
Ínhüvelygyulladásom van a gs-en, azért fájlalom. Múlt vasárnap kezdődött, aztán Pécs betett neki. Pedig az uccsó 25 km-en kezdtett el fájni tegnap este... Ma már alig tom mozgatni, nagyon fáj. A baj, hogy mindkét csukló, de a bal a gázosabb. Holnap de. megyek sebészetre, meglátjuk, hogy kivon-e a forgalomból vmennyi időre a doki. uff Már mondtam a Főninek, h ne számítson rám nagyon... Aszongyák az okosak, h ezzel nem érdmes viccelni...
Túrásabb jellegűt keresek, és valószínűleg kicsi is lenne. Azt gondoltam ez is zsír új, mint a Kádár-könyv.
De azért mára volt egy érdeklődőd! Bocsi, hogy feleslegesen dolgoztattalak!
!
Az hát! De a kettő nem zárja ki egymást.
Majd az is közös ügyünk lesz, ha Te cseréled! Az enyém is az volt, nem?
Meg olyan jó egy kicsit részt venni mások ilyen jellegű izgalmában! Gondolom, azért így is lesz, aki félreérti!
"Új szerzeményt"? Mármint a Bandikát?
Remélem, mihamarabb! Valami jó kis napos, őszi túrácska jó lenne! Vagy amikor erre jársz/jártok.
Vagy nem arra gondoltál? (Ha jobban belegondolok még nem is motoroztunk együtt, egy társaságban. Akkor eccer is utas voltál! )
Ma először jöttem vele melózni. Nézegetik is a népek!