Ne csak bukóban és kabátban gondolkodj. Nagyon fontos a kesztyű is és valamivel a térdet is kell védeni, valamint legalább ennyire fontos a motoros cipő/csizma is, ami tartja a bokát.
Azt tanácsolom, az MT-t felejtsd el. Még gyalog sem szívesen esnék el benne . A havernak volt, leejtette kb 1 méter magasról és összetört. Igaz az robogós sisak volt, de MT.
Nekem Lazer Vertigo Dragon van.
én nem hoznám el blue/black motorját ellenben a sajátomat! na s mivel közeledik ez a dátum, lassan éegtő probléma a felszerelés. Immár konkrét kérdéssel fordulok hozzátok: két bukót néztünk, ránézésre semmi különség, csak az ára na jó, tudom anyagában van, de: az egyik MT valami, állítólag német, meg nem is olyan rossz, s 15e a másik a Lazer Vertigo Dragon 33e vagy most néztem a pinkmotorsnál, hoyg a Vertigo Samurai 23e. Állítólag a Lazer egybeöntött külső héjú, az MT ragasztott, egyébként meg a Lazer jobban néz ki, de ennyi. Vajon mit válasszunk? (Két ugyanolyat szeretnénk)
Kabátot találtunk pont jót, nem is olcsó nem is drága, az pipálva. Vennék még zárat, szerintetek van értelme? Ami elvághatatlan, az kb 6 kiló, hol viszem azt magammal? A tárcsazár kicsi és olcsó, de ér-e valamit? Meg van olyan elvághatatlan jellegű, de könnyebb, mert ilyen sodrott valami, olcsóbb is
Elbandit
NTibi
Nyuszi
és Te:-)
És még akad szerintem aki nem írta be magát:-)
A papirra direkt rákérdeztem és ezt az oktató mondta.......
Akinek nem volt semmilye - nem vezethet a papirral
Akinek SM-je volt és most csinált A1, A-korl, vagy A-t - Nem vezethet a papirral
Akinek B-je volt - Nem vezethet a papirral
Akinek A1, A-korl volt legalább 2 évig - az vezethet
Kreszből idén még biztos nem kell vizsgázni, hiszen holnap rutinvizsga, jövő héten forgalom......
Hát ha erre jász és még szalonát is hozzol - hát lesz:-)
De a fő bejáratás az október 27 vagy 28.-ai ÉVADZÁRÓ túra lesz..........főleg ha szerencsénk van és jó idő lesz......
VAGYIS október 27 vagy 28...... illetve 27-28-ra ne csináljatok programot......
Útvonalat, helyszínt még nem tudok hiszen manapság már igencsak időjárásfüggő.....
Az tuti hogy ha megvan a paci akkor felmegyek az M6-ra és addig megyek mig legalább a gumi be nem koppik, hisz nekem a Heidenau-hoz is kelett vagy 300km-er mikor már nem éreztem hogy jár a segge
Nekem a most hétvége nemvanjósajna, mivel gályázom. De lehet jönni látogatni, mert a Symában lesz Hangtechnikai kiállítás, és ott leszek majd... Ingyenes a belépés, és lesznek koncertek is. Hangfoglalás nézzétek meg a linket, hátha találtok vmi érdekes progit!
Emellett még a csuklóm sem 100-as, de hátha a huszadikai hétvégére megjavul.
Voltunk kint az Ecserin szombaton, egész érdekes kütyük voltak, de az árak... Nevetséges összegeket mondtak, sajnos negatív értelemben. De azé sikerült közel 40% alkudni. Azért ha esetleg van valakinek gramofon-lehetősége, szóljon plíz.
Az tényleg szar lehetne, ha otthon kéne nézegetned az új csodát.
A papír "elégségességével" nekem kétségeim vannak, de Te tudod(vagy az oktató)!
Szólj, és én szívesen elhozom neked a gépet . Ha nem lesz addig jogsid, be is járatom Neked!
Tényleg! Hogy van ez most? KRESZ-ből nem is kellett vizsgázni?
Azt tanácsolom, az MT-t felejtsd el. Még gyalog sem szívesen esnék el benne . A havernak volt, leejtette kb 1 méter magasról és összetört. Igaz az robogós sisak volt, de MT.
Nekem Lazer Vertigo Dragon van.
Hogy döntöttél, elhozod Te a gépedet?
Kabátot találtunk pont jót, nem is olcsó nem is drága, az pipálva. Vennék még zárat, szerintetek van értelme? Ami elvághatatlan, az kb 6 kiló, hol viszem azt magammal? A tárcsazár kicsi és olcsó, de ér-e valamit? Meg van olyan elvághatatlan jellegű, de könnyebb, mert ilyen sodrott valami, olcsóbb is
http://akmtturak.extra.hu
Baromi jóvolt ez a hét................
Én is itt tanultam, ajánlom mindekinek !
A videón természetesen szerénységem látható.
Hasznosítható lenne.....talán nem lenne ennyi béna az útakon.....
Ez igen!
http://videa.hu/play.php?v=j99...
hogy ez mi?
http://www.budias.hu/videok/ag...
Akik eddig nagyon elhoznák a mocit:
Elbandit
NTibi
Nyuszi
és Te:-)
És még akad szerintem aki nem írta be magát:-)
A papirra direkt rákérdeztem és ezt az oktató mondta.......
Akinek nem volt semmilye - nem vezethet a papirral
Akinek SM-je volt és most csinált A1, A-korl, vagy A-t - Nem vezethet a papirral
Akinek B-je volt - Nem vezethet a papirral
Akinek A1, A-korl volt legalább 2 évig - az vezethet
Kreszből idén még biztos nem kell vizsgázni, hiszen holnap rutinvizsga, jövő héten forgalom......
De a fő bejáratás az október 27 vagy 28.-ai ÉVADZÁRÓ túra lesz..........főleg ha szerencsénk van és jó idő lesz......
VAGYIS október 27 vagy 28...... illetve 27-28-ra ne csináljatok programot......
Útvonalat, helyszínt még nem tudok hiszen manapság már igencsak időjárásfüggő.....
Az tuti hogy ha megvan a paci akkor felmegyek az M6-ra és addig megyek mig legalább a gumi be nem koppik, hisz nekem a Heidenau-hoz is kelett vagy 300km-er mikor már nem éreztem hogy jár a segge
Emellett még a csuklóm sem 100-as, de hátha a huszadikai hétvégére megjavul.
Voltunk kint az Ecserin szombaton, egész érdekes kütyük voltak, de az árak... Nevetséges összegeket mondtak, sajnos negatív értelemben. De azé sikerült közel 40% alkudni. Azért ha esetleg van valakinek gramofon-lehetősége, szóljon plíz.
Gramofonügyileg tudom javasolni szombatonként a Keleti mögötti Verseny utcai piacot. Itt mindenféle régiséget szoktam rendszeresen látni.
Az őrség akár nekem is jó lehet, de ne menjünk olyan messzire (még)!
E hét végére megint jó időt jósoltak. Szombaton v vasárnap vmi HKG (egy tankból)?
Nincs valakinek egy elfekvő gramofonja, ami biznisz tárgyát képezhetné esetleg? (dörzsi) Esetleg gramofonlemez?
!
okt 23-i hétévége Őrségi gurulás? ráértek, van kedvetek, ilyesmi? Egyébként ez mindenkinek szól... feldobott túőraötlet... Várom a visszajelzéseket...
Talán még a buszon ülsz?
Az úttörő segít, ahol tud!
(Én meg a második 10.000-re vállanám be a bejáratás leellenőrzését! )
Az tényleg szar lehetne, ha otthon kéne nézegetned az új csodát.
A papír "elégségességével" nekem kétségeim vannak, de Te tudod(vagy az oktató)!
Szólj, és én szívesen elhozom neked a gépet . Ha nem lesz addig jogsid, be is járatom Neked!
Tényleg! Hogy van ez most? KRESZ-ből nem is kellett vizsgázni?
Papír nélkül csak az utcában lehet elkezdeni a járatást... . Vazze Blue! Kezdek teljesen "besárgulni" az irigységtől!
Tegnap letakarítottam a GS pacit. No, akkor nem jutott eszembe, hogy irigykedjek! Szeretemló!
Aztán lesz-e motorszentelő szalonnasütés Adonyban?