Én múlt héten akartam a Zemplén környékén csapni egy kört egy kollégámmal (ez lett volna az első túrám) csak előtte egy nappal a gyerek az oviban elesett a betonon így a kórházban töltöttünk pár napot:-(
Én kb.2300-at, de ez nagyrészt csak a munkába járást jelenti.
Remélem még a rossz idő beállta előtt össze tudok hozni egy kisebb túrát a Zemplén-ben vagy a Mátrá-ban.
bö 7e km az svvel...
meg egy alpokalja túra egy vstrommal, az is 1200km volt...
7végén még 1alacsonytátra,poprad kassa,ha nem esik az esö...aztán vége is a szezonnak lassan...
Elég régen írtam ide, de annak idején nekem is nagy segítségemre voltatok motorvételkor egy-egy jó tanáccsal és persze ötletekkel az esetleges célpontot illetően. Úgy alakult, hogy két szép év után megválnék a motoromtól, beindítom a négyhengeres projektet. Láttam a korábbiakban, hogy valaki keresett eladó GS-t, ha továbbra is így van bátran ajánlom az enyémet. Valós kilométerrel, szervizelve, költség és csalódás mentesen, sok extrával.
Ha volt valaha túlfeszítve a lánc párszáz km-en keresztül akkor a szimeringgel lehet gond és akkor persze a csapággyal is, mondjuk ha lehet akkor ez inkább ne jöjjön össze mert nem olcsó a megoldás, igaz a gs nem annyira érzékeny erre, de azért előfordulhat.
Olaj csepegés a lánckerék ház környékéről? Rendszeresesen tisztítom a lánckerékházat, tehát nem a láncról származhat. Esetleg valakinek tapasztalat-szimmering stb? Előre is köszi.
Kis off: Nekem is. Alig 200 km alatt. 150 után már látom magam a szemekben. GS-nél nem volt ilyen szar a helyzet. Castrol, valvoline megbukott. Tegnap vettem motult ptfe adalékost.
Úgy néz ki, bontóból kapok egy kárpit sérült ülést, plusz szivaccsal újrahúzatom, tudom cserélni őket úthossztól függően. Kíváncsi leszek mennyivel bír többet az ember segge.
Megérkeztek a gumigyűrűk a kilóméter-óra és a fordulatszámmérő alá.
Csak azért írom mert leváltották a cikkszámot.
Ha valakinek rendelnie kell majd akkor az új cikkszám: 34288-01D20
És mennyit vársz fújás után? Mert kell neki negyed óra legalább, hogy elpárologjon a vivőanyag. Egyszer én is befújtam indulás előtt. Egyszer...
Azóta érkezés után fújom inkább, vagy órákkal motorozás előtt.
hol lax? multkor láttam h vmi hajdusági motorosbulit reklámoztál...