Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövö7en vmelyik nap még egy szezonzáró balaton megkerülés lesz, aztán erre az évre game over.
megjártuk 1nap alatt...faja volt...
760km...
Azt. (Őszintén szólva Tőled loptam az ötletet). Ja, mondta a szerelő is, hogy óvatosan. Amúgy is óvatosan jöttem volna, mert ahogy írtam, nagyon fura már nekem, hogy ilyen könnyen "lebillen".

Tavasszal akartam amúgy venni, de átgondoltam, hogy ha kimegyek egy sima gumival télen motorozni akkor abból bukó lesz előbb-utóbb.
Pilot Street Radialokat vettél? Az enyémen is az van, nagyon szeretem. Még esőben is meglepően jól tapad.
Azért a friss gumival az első 100 km-en nagyon óvatosan, mert a gyártáskor használt szilikonos formaleválasztótól durván meg tud csúszni.
Na ez eszembe se jutott... Kíváncsi leszek hány km-t bír.

Amúgy a régi után olyan volt mintha nem is a saját motoromon ülnék, annyira fura, hogy szinte magától bedől (A réginek ki volt járva a közepe szinte simára).
Csak találgatok: az elsőn a fékezés, a hátsón meg a gyorsítás adja a nagyobb, tehát "mértékadó" igénybevételt. Ilyesmire gondolnék...
Hát én még ilyet nem is láttam. Mondom először ideges lettem, hogy vihetem vissza. Egyből kerestem is a forgásirányt jelző ábrát az oldalán. Aztán jött a meglepi.

Nem tudjátok, hogy miért van így? Tök fura, hogy ugyan az a mintázat és nem egy irányba forog. Lehet, hogy az első gyorsabban kopjon?! Mert így nyilván gyorsabban kopik.
a contim is ilyen...
Felrakattam az új tappancsokat. Csak lestem, hogy egy azon mintázat hátul egyik irányba forog, elől a másikba. Már majdnem visszavittem a gumit, hogy hülye a szerelő. Rosszul tettem volna, valóban így áll a jelzés.
nemtom,még meglátjuk...hogy telik az idö ill mire jut idö.
rozsnyón van szálláslehetöség...ha ugy alakulna.
puritán,de van...
A dobsinai jégbarlang ill. a betléri kastély is egész szép látnivalókat kínál ezen az útvonalon.
Már ha van idő több helyen megállni.
Én is inkább városon kívül fáztam jobban, 100 fölé nem is nagyon gyorsítottam.
Jól hangzik, Poprad környékét bejártuk régebben, nagyon szép volt télen. Igaz akkor kocsival-az teljesen más.
Ezt egy nap alatt nyomjátok le ezt a távot?
nálunk is 10fok volt csak,mikor indultam 5.40kor meloba...
de még nemvolt vészes, 15km városban,türhetö még...
zemplénbe,kassa felé majd poprad, rozsnyo,aggtelek...
Ma reggel 11 fokban motoroztam be dolgozni.
Mit mondjak nem izzadtam le, sőt majdnem az arcomra fagyott a mosoly:-)
Lassan be lehet rakni a bélést a dzsekibe...
Egész napos túrára nem valószínű hogy el tudok menni a hétvégén, de azért kösz. Merre indultok?
terjednek a motorok...
szombaton nagyivánrol, 33as ut kaparo csárdátol indulunk, gyere velünk,ha akarsz...
Ja, már csak egy kis heg van a homlokán. Egyébként meglepő milyen gyorsan regenerálódik.
Hajdúböszörményben lakom és nem akartam reklámozni, csak gondoltam hátha erre jár valaki a fórumozók közül.
Jut eszembe, Hajdúhadházon is lesz szombaton egy kisebb motoros banzáj, koncert ,meg felvonulás, meg stb.
(Egyébként ezen a nyáron 4-5 motoros rendezvényt is tartottak a környéken ami ahhoz képest jó arány hogy régebben semmi hasonló nem volt.)
reméljük az időjárás is így akarja!!
Jövő hét végén, okt. 1-jén AKMT-s évadzáró! Részletek az AKMT fórumon - akit érdekel.