Ne vegyél rá mérget. Lehet pont az új matrica veri majd ki a biztosítékot. Nekem annó az F-en volt egy esztétikai upgrade: baromira zavart a kormányfelsőhídon, hogy az eredeti ezüst színen látszott a wd40 nyoma, amit időnként fújtam a gyújtáskapcsolóba és ugye kulccsal valamennyi kicsöpögött, foltot hagyva. Orvosolandó a "problémát" feketére (nem olcsón) leszintereztettem, ill. bematricáztattam karbon mintás 3M-el. Nagyon bejött az új design, minden lepergett róla. Erre eladáskor az "érdeklődők" többsége abba kötött bele, hogy miért újszerű, biztos durvát pereceltek a géppel. Hiába mondtam, hogy első tulaj vagyok, és "csak" csúszás volt mindkét oldalon, semmilyen maradandó sérüléssel, ami volt azokat gyárira visszaállíttattam, mégis belekötöttek.
Szóval abszolút megadom Dipshit kommentjét én is, egyrészt valóban nem fogják neked kifizetni amit így rálocsolsz, másrészt nem hogy pozitívan, de inkább lefelé fogja befolyásolni majd az eladási árat. Nem baj az, ha van a fényezésen néhány karc, ún. rendeltetésszerű mindennapi használatból eredő kopásnyom.
Akinek az ilyen szúrja a szemét, annak maga a GS500 úgy ahogy van szúrni fogja a szemét, és el se megy megnézni. Pár hibbanton kívül, szerintem a többség a helyén kezeli a GS-t.. és a helye az nem itt van
Nem eladó, mivel az engem követő tulajdonosa is eléggé megkedvelte. Szóval meg nem vettem. Csak használnom kellene, meg fenntartani addig amíg ő újra tudja majd használni. Tulajdonképpen azért van nálam, hogy sétáltassam, meg használjam egy keveset.
A kíváncsiság hajt... első motorom volt, kvázi nulla viszonyítási alappal. Most majd kiderül, tudnám-e újra ugyanúgy élvezni mint anno.
Eladó a képen látható motorkerékpár szerelő állvány. Keveset használt, Újszerű állapotú. Max teherbírás: 300kg, 75cm magasra emel.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590
Szóval abszolút megadom Dipshit kommentjét én is, egyrészt valóban nem fogják neked kifizetni amit így rálocsolsz, másrészt nem hogy pozitívan, de inkább lefelé fogja befolyásolni majd az eladási árat. Nem baj az, ha van a fényezésen néhány karc, ún. rendeltetésszerű mindennapi használatból eredő kopásnyom.
A kíváncsiság hajt... első motorom volt, kvázi nulla viszonyítási alappal. Most majd kiderül, tudnám-e újra ugyanúgy élvezni mint anno.
Nem sokáig bírtam az egymotoros állapotot, szóval újra nálam van a régi GS 450-em
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590