Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

65e.4eve.
Milyen árban vetted?
Én egyéni fül méretre öntött zaj szűrőt csináltattam. Ez nem fogja le a forgalom, közlekedés zaját csak a szelet(magas frekvenciát) nagyon frankó és kényelmes
hogyne...fejforma számit... általában a kerekfejüeknek gyártanak...
Nemrég vettem én is kupakot, nyithatót akartam napszemcsivel. Vagy 20 félét kipróbáltam 0-50000Ft-ig, de mind máshol nyomta a búrám, legjobban pont a Givi. 2 maradt fent a rostán, egy kifutó Nitro és a Lazer. Végül a Nitro-ból vittem el az utolsót huszonezerért, cserébe nincs benne szemüveg. A Lazer is nagyon kényelmes volt, az 45 pénz lett volna. Kíváncsiságból felvettem egy Schubertet, hát az sem volt kényelmes....
Egy egy hetes túrán rohadtul nem mindegy, hogy mennyire illik a sisak a kobakra....
na igen,az már karbon sisak... sharp teszten is jeleskedik... talán 1kg sincs...
RS2.
melyik van neked??
én is marushint kerestem eredetileg... 999rs meg 779, de a nemvolt rám méret... m kicsi,xl nagy...
igy lett givi...
francot nem...sok az...
Eddig mindenki lesett mint hal a szatyorban ha odaadtam a marushint.
Majd ha társaságban vagy fogdosd meg mások sisakjait is, aztán rájössz majd, hogy mi a nehéz, meg mi a könnyű.
Nem teszteltem előtte másikat így nincs összehasonlítási alapom.
Az biztos hogy kicsit zajos de szerintem nem nehéz (1650 gramm).
dunakeszin is árulnak optimust, voltam kint probálni...
kecsegtetö a 30ezres ár, de vhogy nekem tul nehéz volt meg hézagos illesztésü.... sharp testen is csak 3 csillagos...
szerintem a givi az egyik legjobb ár érték sisak manapság az alsóbb kategóriában...
csak a zártakrol tudok nyilatkozni...nekem a sniper 50.4 van most...
az az alpine dugó xart sem ér!!! gyógyszertárban v fegyverboltban lehet kapni habszivacs dugót pár100ft... sokkal jobb...
Plusz 10 deka már nem oszt-szoroz.A zaj meg a nagyobb kübli és a plusz illesztések miatt van.
Nem azzal volt baj, hogy nyitott, hanem hogy ez is már a legolcsóbb kategória, mint pl a Jet. Jól néz ki, funkcionális is, de ha jól rémlik (korrigálj majd a pontos súllyal), ez már 1,6kg fölötti?! Ár/értékben szerintem az 50-60e közöttiek a megérősek, a zaj ellen meg füldugó kell, ha nagyon parázol a környezeti hangok miatt, akkor az alpine-tól max egy 10-esért és lehet is gurulni.
Én MT Optimus-t vettem tavasszal (első sisakom).
http://www.salamonmotor.hu/ter...

Amikor kerestem mindenképpen felnyitható állrészest akartam mert napi ingázásban jól jön friss levegő amíg kijutok a városból.
Kissé zajos nagyobb tempónál, de elég jól szellőzik és megfelelő a belső napellenző is. Viszont túrázni lehet jobb lenne egy teljesen zárt héjas változat.
semmi extra...
a régi 10éves hjc myth sisakom jobban passzol a fejemre,mint a givi...
A sniperről vélemény? Tapasztalat?
én is sisakot kerestem tavasszal..
kb 10félét probáltam fel...
agv,givi,shark,hjc,mt,airoh,marushin,shairo...
végül egy givi snipert vettem...
Na jó.... Ezen kiégtem xDDDD

"egyetlen viszont csavar arc pajzs with oldal burkolatok"

Sisakoj után böngésztem és találtam egy érdekeset ami nem rossz.. De amikor olvasom a tulajdonságait először azt hittem én vagyok hülye hogy nem tudok olvasni aztán rá jöttem hogy inkább egy ekkora motoros áruház baszik pénzt kiadni tolmácsra inkább használja a Googlet

Itt a link, jó szórakozást
http://motopartsshop.hu/?oldal...
Csendes...
Én is Caberg Duke-ot vettem, de nem akciósan: 53.900,-ért. Mivel szemüveges vagyok, így a felnyitható állrész nekem nagy segítség, az alapáron hozzá járó pinlocknál meg kevés hasznosabb dolog van. A zajosságával nem vagyok kibékülve egyedül: 80-nál nagyobb benne a szélzaj, mint az előző - zárt - Kappa Jade KV4-emben 140-nél. Sajnos ez nem túlzás... (A Kappát viszont féláron vettem 3 éve, 20k alatt volt boltból akciósan. Csenes, kényelmes, 4*-os törésteszt, cserébe szemüveggel nagy szopás felvenni, és párásodik mint állat....)
Inkább felirom magamnak mert én is elfelejtem
Köszönöm
O.K. hétvégén átküldöm a linket. Dobj rám majd egy privátot, nehogy elfelejtsem.