Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a segítséget...
Legalább nem kell izzadni....
Úgy fest nem ezen a hétvégén fogunk együtt motorozni.
Szombat 14 mm, vasárnap 6 mm eső...
Üdv mindenkinek!
Szerintetek van rá mód hogy valamilyen módon fokozatkijelzőt lehessen applikálni a GS-re (K5) ?
Persze tudom most azt mondjátok hogy aki rutinos az tudja melyik fokozatban van a motor de néha hasznos lenne.
Amikor találkoztam vele úgy beszélt a moped rallyról, hogy nem biztos hogy még sokáig fogja csinálni.
Az csak az apropója, hogy elmenjünk a Mátrába. Szerintem nem nézzük végig mind a 24 órát. Majd úgyis beírom ide, aztán aki akar csatlakozzon.
Miért, Ztaki nem szervez többet vagy valakinek szúrja a szemét és nem akarják engedni?
Addig menj el moped rallyzni amíg lehet. Máskülönben majd még szervezheted magadnak.
egy tél is ki tudja csinálni...:(
Van egy lomom csak ditekkből lett kiherélve,karbis főtengely valami kínai karbi és pár gyujtás alaktrész kombinációja,kipörög állványon de ráülök és lábbal tolom előre annyirarőtlen.
Időt kéne ráfeccölni mert szabadban töltötte a telet egy fészerben.
Na igen..... A Slidert felkészítettem vagy 2 éve....de nem vitt rá a lélek
Terepre nem megyek egyik motorral sem.
Ahhoz kéne olyan ami még nagyobb lom.
Totál nyilt...megy oda minden aminek robbanómotorja van..
Az nyíltabb nem?
Kéne egy MC4 karbis gyujtás alaplap,lendkerék combo.
Írtam ,hogy jövőre....
..amúgy a Bp-Szeged Mopedes túlélő túra is nagyon birizgálja a fantáziámat..
a nevezés a kulcs,kicsi az időhatár.
a visonta engem is érdekelne...de nem bámulni...versenyezni.
Jövőre kellene csinálni egy csapatot...
Mész robogózni????
Az új aszfalt fasza, de nem túl hosszú (kb. 7km) csak az a baj, h a kanyarokban még rajta van az útszéli új murva. Ill. 1-2 helyen meg olaj a gépekből.Ettől eltekintve frankó lett.
Nekem jó.
És az nem jó, hogy péntek délután Vadása, itt 2 éjszakára sátor felverve, aztán szombaton lehet menni egy nagyobbat, vasárnap meg egy kisebb kört (aztán haza) az osztrákoknál?
A Le Visontán FR és GSS az egyik csapatot viszi szóval megnézrm őket,a vadása meg egy napra nem ad ki faházat szóval vagy sátor vagy keresni kell másik helyet a határ mentén,de van egy mariazelli kemping nem túl drágán egy tó mellett.
Lehet megcélzom azt.
Ilyet akarok enni!!!
Dehogy nem, mehetünk! Aztán 2 hét múlva lesz a 24 órás robogóverseny, azt összeköthetnénk egy Mátrázással. Kíváncsi vagyok az új aszfaltra.
Idén akarok még az Osztrákokhoz is menni, Vadásás szállással, egy hétvégés, meg egy szintén egy hétvégés sátrazós szlovákiait is.