Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én ex szaromra gondoltál?
Vagy teljesen leszeded róla a festéket és ezüst színű lesz...
Nem olcsó dolog a makulátlan állapot fenntartása. Abban viszont biztos lehetsz, hogy az ilyen jellegű, tök fölösleges (tulajdonképpen baja nincs az eredetinek sem) egyenként pár ezer, vagy tízezer forintos kiadásokat aztán senki sem fogja megfizetni, ha el akarod majd adni a motort.
Fasza akkor kettő is kell :(
Igen ez az :)
Darabja :-(
Persze, fölfelé toltad, lefelé meg gurultál.
Az exszar meg megnézte a Transzalpinát meg a Fogarast 3,3-mal, úgyhogy ne viríts itt a 4,3-mal.
Az enyém 99-es és nem eszik 5. Kb. 4.3-at.
Ott valami nem OK. Addig nem nagyon kéne ilyen nyugodtan motorozgatni, míg nem tudod mi a baj!...
Bár ekkora távon nem lehet pontos fogyit mérni, ahhoz ki kéne motorozni egy tankkal. A GS fogyasztása általában 4 körül van, a régieké kicsit magasabb. 5 fölött csak Blue-nak meg Lovinak fogyasztott, de ők súlyban egy bölényhez közelítenek.
jön valaki üveg macska?...fapuma
Gyertyakép?
Vedd ki a légszűrőt és kukkants/szagolj bele az airbox-ba.
Valahol elfolyik a benzined, mert ez túl sok. Kb. fele ennyit kéne fogyasztania!
Udv
Megjartuk Nagymaros-Visegrad-Dobogoko utvonalat ketten. Remekul szolgalt, igaz visszafele valahogy lemaradtam az M0-rol es vegig kellett jonni a Nagykoruton jo nagy forgalomban. Legalabb gyakoroltam egy kicsit.
50km-en 3.2 litert kellett rá tankolnom a motorra 2 személlyel elég rossz úton mentem, most meg 83km-en 7.3 litert tankoltam 1 személlyel kb. ugyan olyan úton. Ezt nem értem miért változó a fogyasztása ennyire a motornak??
Darabja vagy párban?
Ragasztva van(öntapadós 3M fólia). Hollósnál rendeltem a tavasszal,4600 pénzért.
Ezt a műanyag karikát a dekni oldalán le lehet cserélni? Ragasztva van vagy pattintva esetleg?
A blokkra rá égett pár bogár a túra közben és az istennek se akart le jönni, vettem direkt ilyen bogár leszedő sprayt kocsikhoz és ahogy a denki elejét be fújtam ment a műanyagra is és leszedte a festéket :(
Koppány
A munkahelyemen munkavédelmi füldugót csináltatott nekünk a cég és lehetett kérni venni még egy párat és rendeltem direkt motorozáshoz
Ha kell megadhatom az elérhetőséget.
De amúgy "csend" egyéni mérete szabott hallásvédő a neve.
pff nehéz sisak.....erősítsd a nyakadat
Jön valaki holnap üvegtájger véradósdi?
Ki vagy te, csak nem Vazul???
hol csinalnak olyat???