ha bácsizol akkor nem !
lovi csak lóvá akar tenni. még nem volt. Te még jelezted a szabad hétvégeket meg ataaa jelzett, amúgy nagy tolongás , érdeklődés nem volt.
majd kiírok egy időpontot , hogy legyen idő tervezni oszt meglátjuk ki tud (akar) jöni...
(elkészült a tárcsa -nem a fék...)
Hülye Hondás!
Amúgy grat! De ahogy Perik is mondja, már lassan úgy beszélünk a gépedről, mint valami elméleti hipotézisről, annyira nem látta (legalábbis mostanság) senki!
Itt mindenki barátkozik vele....de ki az a Gugli???
Ti mit tankoltok?......és a motorba?
Sokat emlegetitek...de mi az a GS...és mire jó???
Akinek van motorja...milyen olajat használ? Gáz a gázolaj....vagy a ricinus jobb?
Az olajszűrő fedelének a csavarját direkt kell beletörni....attól jobban megy?
Melyik a jobb...Verhovina...Riga...netán Komár.....és a bal?
Bi bi biii Honda találkozón második lett a szarom a szépségversenyen
Nem tudjátok véletlenül, hogy egy GS 500 F (2004-es) tűszelep fészkéhez honnan tudnék tömítést szerezni? Szétszedtem a karbit és a fészek mellett engedi a benzint. (Plusz a benzincsap membrános részénél lévő kis csonkhoz (ami elzárja a benzin útját) is elkelne egy. (Tűszelepet már szereztem, az is cserélve lesz.)
Jó hangulatú volt a "gurulás" Hajdúszoboszlóra, nem semmi hangélmény volt amikor beindultak a gépek, remegett a talaj a lábam alatt.
(egyébként 380-ik regisztrált voltam) Szép számmal voltak lengyelek és németek is.
Csak ukrán, orosz és szovjet rendszámú járművek hajthatnak be, engedélyt a Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma ad ki. Szóval ilyen földi halandóknak marad a transzferes túra.
Itt Békés megyében sem túl izgalmas a motoros élet. Motoros találkozók vannak, de hát ugye a zenés-táncos napközi....
Tavasszal volt egy tájékozódási túra a DR Big fórum szervezésében, na arról pont lemaradtam!
Én szervezem. Kiírás nincs, nem szoktam híresztelni, mert mindig hamar összejön az ideális létszám. Most kivételesen ketten megyünk, mert Krisztiánék elmotorozták a pénzüket Norvégiában.
Itt a kijevi iroda, akikkel be lehet menni a zónába: http://tourkiev.com/
Fagyi rétessel.
...asszem.
lovi csak lóvá akar tenni. még nem volt. Te még jelezted a szabad hétvégeket meg ataaa jelzett, amúgy nagy tolongás , érdeklődés nem volt.
majd kiírok egy időpontot , hogy legyen idő tervezni oszt meglátjuk ki tud (akar) jöni...
(elkészült a tárcsa -nem a fék...)
Amúgy grat! De ahogy Perik is mondja, már lassan úgy beszélünk a gépedről, mint valami elméleti hipotézisről, annyira nem látta (legalábbis mostanság) senki!
Gratula a liba2-höz, most már lassan jó lenne élőben is látni vmikor.
Ataaa, nem akarsz egy rövid hazai-egynapos gurulást a régi csapattal??
Ti mit tankoltok?......és a motorba?
Sokat emlegetitek...de mi az a GS...és mire jó???
Akinek van motorja...milyen olajat használ? Gáz a gázolaj....vagy a ricinus jobb?
Az olajszűrő fedelének a csavarját direkt kell beletörni....attól jobban megy?
Melyik a jobb...Verhovina...Riga...netán Komár.....és a bal?
Bi bi biii Honda találkozón második lett a szarom a szépségversenyen
http://www.motorosboltroadride...
De ezt beírod, oszt kidob elég sokat:
KARBURÁTOR FELÚJÍTÓ SZETT TOURMAX 02/CAB-S17
Nem tudjátok véletlenül, hogy egy GS 500 F (2004-es) tűszelep fészkéhez honnan tudnék tömítést szerezni? Szétszedtem a karbit és a fészek mellett engedi a benzint. (Plusz a benzincsap membrános részénél lévő kis csonkhoz (ami elzárja a benzin útját) is elkelne egy. (Tűszelepet már szereztem, az is cserélve lesz.)
Köszi és üdv,
thomax
(egyébként 380-ik regisztrált voltam) Szép számmal voltak lengyelek és németek is.
Tavasszal volt egy tájékozódási túra a DR Big fórum szervezésében, na arról pont lemaradtam!
Itt a kijevi iroda, akikkel be lehet menni a zónába: http://tourkiev.com/