Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kék négyzet majd kék háromszög.
Erdészeti utak vannak, de azok le vannak zárva.
PIlisszentlászló-Szentendre-Pomáz a kisebb kerülő.
Udv
Visegradrol hogy a legegyszerubb eljutni a dobogokoi kilatohoz? A terkep eleg nagy kerulot mutat estleg valami masodrendu ut letezik arra? koszi
A szerelő is elkezdi, hogy nem tud elfolyni sehol se a benzin.
Mondom akkor mitől fogy el 3szor annyi benzin mint előtte? Elkezdi tankoljam tele menjek vele 50km-t és tankoljak rá nézzem meg mennyi megy bele vicc..
Nekem is annyit eszik kb.
Ebben volt kb 1/3 város (néha araszolgatással) meg kb. 2/3 főút 110-120-al.
Nagyon nem kínoztam, meg elég sűrűn mérnek is. Talán 150 volt eddig a maximum.
Mondjuk összesen tudtam vagy 1000 km-t menni vele amióta nálam van.
Szerintem az rendben van. Én hosszabb távokon használtam kanyargós utakon, ott 4 alatt is elment.
Üdv mindenkinek!
Vegyes használatban 4,3-4,4 liter körül alakult a fogyasztás a GS-el (400 km-re számolva)
Ez szerintetek is ok?
(Eddig jóformán csak a napi munkába járásra használtam, kb. 45 km oda-vissza).
Akkor a nagy pucolás végett tuti valami szennyeződés fennakasztotta a tűszelepet.
Nem tudom, hogy mikor volt karbi szinkron most volt 1,5 hete a tank ki maratva mert rozsdás volt meg a karbi is ki lett pucolva, de előtte 200km-t elmentem vele lazán 2 személlyel 12 liter benzinnel kb
Lehet fennakadt a tűszelep és folyamatosan folyik el még álló helyzetben is. Nyisd ki az olajbeöntő nyílást és szagolj bele, meg nézd meg az olajszintet!
GS500-al? Lyukas a tankod, vagy folyik az olajba.
Amit írtál, az még 100-on is sok lenne autópályás nyélgázas haladásnál.
Mikor volt szelephézag, karbiszinkron ellenőrzésen?
A karbinál a tömítés az szar azt tudom ki lesz a jövőhéten cserélve, de attól elfolyhat ennyi benzin? :O
xar a karbi vagy lukas a tankod vagy vhol elfolyik a nafta...
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy 6-7 liter benzin hogy fogy el 50-60km-en? És nem csutka gázzal járok a motorral...
Előbb lesz lecserelve.
az én motorom 2009es...
de nincs eu betegbiztim...
szoval valami kéne...
kalkuláltam már netrisken...kb1000ft per nap,csak nemtom melyik a legjobb a sokbol...
Akkor még van 3 jó éved.
Nekem 7 éves.
De ritka.
A fijjatal motor előny.
Négyünkre az éves 12 rugó körül van, ezért kötöttük meg két éve. Ez ugyan egy alapbizti, de azért vészhelyzetre elég.
Ez olyan hogy minden motoros túra után összegyűröm a biztosítási kötvényemet, és úgy gondolom hogy kidobott pénz volt. Ha meg nem kötnék, tuti történne valami. Viszont az utolsó kötésem tök felesleges volt szerintem, mert 10 évesnél öregebb motorra nincs service (2002-es a gép), EU egészségügyi kártyám meg van, úgyhogy egészségügyi ellátást amúgy is kaptam volna ha valami történik.
nekem csak 2nap kéne...holnap meg kedd...
Nekünk otp-s családi van ami európára érvényes és az éves díja igen csekély.