Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő hónap elején esedékes fizu után
Addig bőven ráér
A Givi-nek is van/volt a Shoxban felhajtható napszemüveges kupakja nemrég akcióban 50e-ért, érdemes megnézni. Nekem az idei AMTS-en sikerült ugyanennyiért Caberg-et venni, de az 5* ellenére nem nagy szám, ennyiért megérte. Van egy angol oldal, ha nem sürgős nyaralásból hazaérve majd belinkelem. Haver az itthon 100e fölötti AGV-t vette tőlük kicsivel 50e fölött. Nekem az Airoh is bejön, az RMC árulja. Ár/értékben ez is jó, bár az újak fazonja már nem passzol a búrámra, ha az AGV bejött ez is jó lehet rátok.
A súlytól nem kell félni, 1,5kg-nál már ezek sem nehezebbek, a 10 évvel ezelőtti Airohm majdnem 1,7 volt, az újak könnyebb ek. {yo2}
Mivel mindenkinek mások a preferenciái, így nem bátorkodnék egy-egy típust ajánlani.

Szerintem túrás felhasználásra, ha valaki meg tud barátkozni a formával, meg az árral, a nagy látóteres, kivehető állú sisakok a legjobbak, pinlockkal ellátva. Mondom ezt úgy, hogy nekem nem ilyen van most, és a köv sisakom se valószínű, hogy ilyen lesz.
Igen tudom hogy ott le fogja a szelet de azért még egy évig biztos a GS lesz itt még van szél ezerrel és ide meg mindenképpen kellett :)
Neked valami konkrét tipped típusra?
A DL 650-en az óriási szélvédő miatt, bármit vehetsz, a szél nem fog befújni, viszont rohadt hangos lesz füldugó nélkül, mivel a sisakok zömét lamináris áramlásra tervezik, nem turbulensre.
Szerintem könnyű sisakot érdemes venni, egyrészt mert sokkal komfortosabbak, meg rohadtul nem mindegy hogyha baj van csak egy 1-1,5 kilós sisak, vagy egy két kiló közeli felhajtható álló monstrum fogja cibálni a nyakcsigolyáid.
Túrázni szeretek sokat. :) átlagba 100-120 utazó mert ketten vagyunk az asszonnyal, de egyedül néha feljebb kúszik az óra egy-egy szakaszra..
Jövőre szeretnék egy dl 650 et venni mert a kis GS nem épp két személyes túra motor
Úgyhogy a kényelem és a biztonság lenne a fő szempont a szélvédelem annyira nem is mert a mostani 20.000 ftos sisakomban nulla a szélvédelem de csináltattam formára öntött fül védőt és szinte semmit nem hallok a szélből..
Esetleg konkrét típusokat is tudnál mondani?
Attól függ milyen tempót gurulsz általában. Ha gyakran megy 120 fölé az óra, mindegy mit veszel, 100e alatt nem találsz valóban halkat, az e betűt meg mind tudja. A fejformád döntse el, amelyik a legkényelmesebb azt vedd! Mondjuk 50-60e körül már normális felhajthatós is van, praktikusabb, ha nagyobb túrákat is szoktál menni inkább ilyet vegyél!
Akarok valamit beépített napszemüveges bukót venni, gondolgoztam az agv k3 on bár az nem olcsó...
A givi sniper 40 körül van a shoxon már.
Esetleg ezekről valakinek tapasztalata?
Ne menj útdíjköteles szakaszon és akkor nem kell matrica.
birni fogja az nyugi...
Elsőnek azt nézd meg nem e részeg a komp vezetője,mert akkor hajlamos elteveszteni a partot és nekimegy.
Akkor cseszheted a kozeptamaszt.
Ülj rajta.
Egyébként ha sebességben hagyod, oldalsztenderen sem borul fel.
Na meg egy, D1 vagy D1M matricat kell valtani (10 napos)? koszi
Meg egy kerdes, kompon oldalsztender vagy a kozepsot kell, lehet hasznalni? koszi
Megtervezték a japánok, nyugi, nem kell ilyeneken aggódni. Olajszintet figyelgesd.
Hetvegere nagy meleget mond, birni fogja ket szemellyel a hutese
Ok, Esztergom fele megyek majd es ugy vissza, koszi
tudom,de tavasszal le volt zárva...állitolag be is van kamerázva...
https://goo.gl/maps/gkcEEzt214t
Ez itt ugyan olyan aszfaltút, mint a többi, csak az erdészeté. Amikor árvíz volt pár éve, megnyitották.
Hiánypótló út, az egyszer biztos. Én elgondolkoznék rajta, hogy átadjam a forgalomnak, mert enélkül tényleg hatalmas kerülő mindkét irányból...
nincs...csak hegyi utak...azt nem birja a gs...
idén 1x már járt a vasad dobogókőn...
Ebben lehet valami, ha van testvér akinek akad valami kis motorja akkor először én is ott néznék szét.
Koszi, gyanitottam, hogy kerulni kell, de legalabb gyakorlom a terepet, meg sohasem motoroztam dombvideken.
Elvileg nem kao sok anyagot, mert a kipufogó nem füstöl meg az olajba sincsen benzin
Nem lehet hogy valaki lopja a benzint?
Nekem mikor átengedett a karbi, akkor egyrészt melegen már csak 1 henger ment és beköpte csúnyán a gyertyát, ill. a 3 cső közül, ami jobb oldalt alul jön ki, a zsákos végűn csöpögött a benya.

Mondjuk neked 12-13 liter fogyaszt/100km, az azt jelenti, h alaphangon 7-8 liter suppan el vhova 100km-ként. Az geci sok, ennyit nem bír fogyasztani, mert akkor motorikusan is kéne érezni, h szar, szóval szerintem az vhol elcsöpög-elfolyik-elpárolog.