Juhász Péter attól még hogy te hitelesnek tartod arra sem elég hogy egyedül elérjen 1%-ot nem hogy kormányzati erőt.
Értem hogy szenvedélyes,mondjuk én nem legalizálnék könnyű drogot soha de szerintem arra sem elég hogy egy önkorit nyerjen nem országos választást.
És országos választás megnyerése lényegesen könnyebb mint 4 év kormányzása.
Ezt fleto bebizonyította hogy nyerni lehet.Elvezetni valamit megint más.
Tehát az ilyen Vona és Juhász féle utáljuk a regnáló hatalmat takarodjatok mozgalmak igencsak bajban lesznek mikor aszongyák nekik nosza tietek a pálya.
Talán a kezdetekkor az LMP jó lett volna.Viszont már ők is belesullyedtek a mocsárba,szakadoznak és csak lebegnek az 5%-körül.
Én tényleg kurvára várom már a 18-at.Vikiék lelépnek..............................huhh és jön a kánaán,senki nem lop,tengernyi pénz jut szinte mindenre,kivirágzik az ország a mostani romokból,adót negyedét fizetjük,eltünnek a kórházi várólisták..................őőőőőőőő......................csak azt nem látom ki tenné meg ezt.
Mivel olyan formációt nem lehet találni a magyar politika széles spektrumán ahol ne lenne legalább egy, néhol több vagy jóval több ember valamennyire "szaros", így szerintem bármit mondhatok, abba bele tudsz majd kötni.
De hogy örülj, egyet mondok:
A Juhász Pétert én például egy hiteles fickónak tartom, és amit és ahogy tesz az általában eléggé rendben is van.
Tudod bizonyítani a szervezett lopást ezekben az említett ügyekben?
Mert ha igen lehet feljelentést tenni,végigvinni így tisztul az élet és simán bele lehet buktatni a kormányt akár most is.
Te lehetnél a local hero és lehetne politikai karriered is.Most kéne tenni valamit.
Mert nemigen látok a horizonton senkit aki hitelesen jobban tolná a szekeret.
Pedig jó lenne.
18-ra simán kinőne mögéd egy párt.És adnám is a szavazatomat.
Az nincs meg hogy az iszapkatasztrófánál azzal kezdett a rezsim, hogy a telefonos adománygyűjtésen beszedett lóvét lenyúlta? (NERtárs cégénél lehetett elkölteni az adományként kapott pénzt). Vagy hogy az ellenőrző hatóság helyi feje egy egyszerű tanárnő volt, aki azért került a posztjára mert az Illés (az akkori fideszes környezetvédelmi államtitkár) kinevezte?
Egyébként ha valaki lop, hűtlen kezel, akkor az miért menetesítené, hogy az elődje is azt tette (ha tette).
Hány elszámoltatós perben született elmarasztaló ítélet? Hunvald? Molnár Gyula? Fapál és az exminiszter? Hol van most a Budai Gyula aki évekig vette fel elszámoltatási kormánybiztosi jogcímen a milliós fizetését, és használta a neki méltatlan, karcos állami audi A6-ost?
Na a Zuschlagot elítélték szaros 50 000 000 forintért (amit részben meg is térített), és véletlenül nem a Fidesz háza táján tűnt fel a börtön után egyből?
Nagy különbség van aközött hogy egy rendszerben ha lopnak, az egyének követik el, vagy központosítva van az egész, és az egész rendszer nem szól másról mint a lopásról, és a haverok helyzetbehozásáról.
Hány olyan milliárdost tudsz mondani az előző érához kötődőt, akik az állami megrendeléseken hízták magukat nagyra? Szerinted az normális hogy 2010 óta minden évben megtöbbszörözi a nyereségét az addig (30 évig) mérsékelt sikerrel vállalkozó Mészáros Lőrinc? ..és ha így halad 2020 előtt meglesz a neki a 100 000 000 000 forintos vagyon, úgy hogy 2010 előtt még bőven nem volt milliárdos.
Kik voltak 2006-2010 között az önkormányzatok élén? A Fideszesek. Kiktől is kellett átvenni a kezelhetetlen méretű önkormányzati adósságot az államnak? Hát tőlük. Egyszerű volt a terv, ellenzéki kormány alatt a valós gazdasági teljesítménynél jóval többet költve Patyomkin városokat építettek, amit persze be is kajált a jó nép, és meglett utána a 2/3. Most pedig erre hivatkozva (szóval nettó hazugsággal indítanak) központosítanak mindent, és veszik el az összes önkormányzattól az önállóságának a jelentős részét.
Aki ezeknek a fényében is csak azzal tud jönni, hogy a Fletó... az vagy a jelen rendszer haszonélvezője (tolvaj) vagy teljesen kretén.
Az MNB-s pénzekről nem kéne beszélni? 300 000 000 000 forint, amit jórészt azon keresett össze a jegybank, hogy szándékosan gyengítették a forintot, bedöntötték a devizahiteleseket, majd ők az olcsón vett devizát piaci áron eladták a szerencsétlen a devizahitelben fuldokló családoknak, akik így egyszer és mindenkorra le is írhatták az árfolyam veszteséget.
Ez tényleg olyan brigád, akiknél jobbat nem is lehet elképzelni.
Na ja a nagy számokkal lehet villanatani.
A töküres M6 meg mondjuk az iszapkatasztrófa tuti többet vitt el.
Tehát fletoval mi lenne jobb?
Vagy vonáékkal?
Esetleg a füves sráccal?
Ez a stadionépítési és felújítási program !tervezett! összköltsége. Ha megnézed hogy alulról karcolja a vizes vb a 100 000 000 000 forintot, miközben úgy volt hogy belefér 20 000 000 000 Forintba akkor nyugodtan megszorozhatod 1-nél jóval nagyobb számmal is a betervezett összeget, és nem fogsz mellé lőni.
Kevesebb mint 2 millióan dolgoznak a versenyszférában. A többiek nem számítanak, mert nekik az újraelosztásból származik a jövedelmük (amit ők fizetnek adó az nem ugyanaz az adó)
Akkora monitorrendszer van már ezeken a holdudvarokon hogy ha valaki ezek mellett is tudja úgy tömni a zsebeit letartóztatás nélkül az akkora penge csávó hogy meg kéne tartani.
Tudod nem a gyilkosság bűn csak az ha rádbizonyítják.
"Nem az elvonás mértéke csökkenne, hanem, a politikai elit és holdudvara által lenyelt pénz mennyisége nőne meg."
"Kisember vagyok, nem tehetek semmit, így inkább csak a magam érdekeit nézem, még ha csak ilyen filléres tételek is"
Ilyen erővel mondhatnád bármilyen állami szolgáltatásra, hogy te márpedig azért nem fizetsz, mert ilyen-olyan jogcímeken már beszedték tőled a pénzt. Autópálya matricád van-e? Hiába fizetünk az úthasználatért ezernyi jogcímen adókat, attól az autópálya még nem lesz ingyenesen használható.. és érdekes módon ezen annyira nem rökönyödik meg senki. Na ha egy tetves szélmalomért ki kellene fizetni 300 forintot, az maga lenne a halál... A vizitdíj dettó ilyen piszlicsáré tétel volt (aztán milyen jól ránk is hozta a fidesz maffiát az azon felháborodók tömege. Mennyivel jobb is most nekünk). Látszólag értelmes ember vagy... és a sok ilyen látszólag értelmes ember miatt mégis egy élhetetlen szar ez az ország,
mondtam én a gecit?
Nem,csak sajnos a tény hogy aki fizet azzal fizettetik azt aki nem fizet.
Innentől kurvára érdeke lenne a fizetőnek is de neeeeeem,ujjongunk hogy kicseszik az állammal,holott a fizetővel cseszik ki.
És mivel könnyebb a fizetőket utolérni hózztiher hogy azoknak emelik a terheit.
Fel kéne eszmélni és nem éltetni az ilyen szemétládákat.
Ha nőne a fizetők tábora csökkenne az elvonás egyénenkénti mértéke.
Esetleg a kézlevágás ujra bevezetése tuti jó lenne.
Én erre azt tudom neked mondani, hogy mivel rendes cégnél melózom az utolsó forintig befizetik utánam az adókat. Ez az országban ügyködő vállalkozók nagy részéről nem mondható el, bejelenti magát minimálbérre. Ismerek ilyet többet, aztán játsza a kiskirályt, a NAV meg nincs a helyzet magaslatán, mert picsán rúghatná őket. Akinek nem inge.... Ezután, ha én nem fizetek ki egy kurva szélmalomra belépőt egyből én vagyok a geci.
Én kéktúrázás keretében, tehát gyalog voltam ott. Ha én lennék az üzemeltető, és látnám hogy ilyen nagy az igény a motorosok részéről a malommal való fotózkodásra, biztos bevezetném a fotós-motoros jegyet
Nekem nincs első kézből tapasztalatom a bekerítés mikéntjéről, de ha a dűlőút felöli résznél van kapu, ha normális az üzemeltető csak beenged (pláne ha akkor éppen más turistacsoportot meg se tudtok zavarni)
Értem hogy szenvedélyes,mondjuk én nem legalizálnék könnyű drogot soha de szerintem arra sem elég hogy egy önkorit nyerjen nem országos választást.
És országos választás megnyerése lényegesen könnyebb mint 4 év kormányzása.
Ezt fleto bebizonyította hogy nyerni lehet.Elvezetni valamit megint más.
Tehát az ilyen Vona és Juhász féle utáljuk a regnáló hatalmat takarodjatok mozgalmak igencsak bajban lesznek mikor aszongyák nekik nosza tietek a pálya.
Talán a kezdetekkor az LMP jó lett volna.Viszont már ők is belesullyedtek a mocsárba,szakadoznak és csak lebegnek az 5%-körül.
Én tényleg kurvára várom már a 18-at.Vikiék lelépnek..............................huhh és jön a kánaán,senki nem lop,tengernyi pénz jut szinte mindenre,kivirágzik az ország a mostani romokból,adót negyedét fizetjük,eltünnek a kórházi várólisták..................őőőőőőőő......................csak azt nem látom ki tenné meg ezt.