Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mizo?
Kivel mentél végül?
Karikaztam,ilyesmik akadtak utba.
Valakinek valami ötlete miért tiszta benzin a légszűrőház?
A túlfolyón csöpögött és a benzin szag tűnt fel...
Nem burult el és nem azért folyt bele..,
Nekem meg felment 6-ra.
Bar mostanaban egyedul megyek.
Nekem meg nem tudom miért, de szépen lement a fogyasztásom 5,1 literre százon (CBR).
Eddig nagyon nehezen tudtam 6 alá bemenni, mondjuk nem is hajtottuk annyira a lovakat.
Hááát én is mentem egy rövidet, későn indultam így nem mentek utánatok.
Lovi, te is a Yamahában voltál MT-t tesztelni?
Baszott jó a parádsasvári szakasz. Kicsit kavicsos volt de nem volt vészes, viszont tükör sima az aszfalt és jó széles.
A PM-et az oldal durvan keslelteti.
Hát azért db killerrel is elég figyelmet von magára
Úgyhogy inkább vissza rakom a gyárit :D
Olvass PM-t!
Szolok.
Ha nem hangos, nem nézik, de ha üvölt inkább tedd vissza a gyárit! Nekem killerrel halkabb, mint a gyári, nélküle meg csak pár db-vel több, mégis gyorsan nyílik a kocsisor. Az osztrákok harapnak erre, de a SK-ok is, én a helyedben nem reckíroznék!
Nincs de E szám van benne... Az nem elég?
Vagy inkább tegyem vissza a gyárit?
Azzal semmi hangja nincs....
Azzal a kipufogóval el se indulj nyugat felé! Mert feltételezem, hogy nincs bejegyezve a forgalmidba...
Szólhattál volna, ha már Tatabányán jártál, mentem volna veled. :P
Én még el sem indultam, de ha mégis akkor valami közeli cél felé....dobogókő-tát az közel van, no még gondolkodom......estig.
Arra viszont ugranak, ha nincs szerencséd arra is van esélyed, hogy futón hozod haza a motort némi euró-tól történő megszabadulás után.
De máshol is megállok azért kérdem...
Meg a kipufogóra mennyire ugranak? Mert van db killerem de nem sokat fog le a hangból....
Én most végeztem T.bányán, szerintem felmegyek Dobogókőre Tát felé
Ataa-ék mátráznak, agyalok, hogy menni kéne, nincs annyira messze....vagy igen?
Graz-ban nem biztos, egyszer voltam igaz autóval, de az utcán parkoltunk viszont bár kisebb mint a Bécsi, de több a választék, nincs úgy kifosztva.
Szerintem a lajosnak van parkoloja,nem kell utcan bohockodni.