Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombatunk megyünk oda (is) egy páran, és AKAROK belépőt fizetni!
Az viszont megoldható-e jelenleg, hogy a motort le tudjam fotózni a szélmalom előtt?
Mondjuk az néha elgondolkodtat hogy mennyivel kevesebb lenne az elvonás mértéke hogyha azt a kevesebbet mindenki valóban hajlandó lenne befizetni?
Lehet élhetőbb lenne minden?
Mert sajnos azt tapasztalom hogy a népek szemében valamiféle szabadságharcos az aki nem fizeti meg valami csűrcsavarral az adót,ezekután természetes hogy annak emelik aki kifizeti,és a hülye még a másiknak örül.
Azt hiszem az nem engem minősít, hogy én hajlandó vagyok múzeumi belépőt venni, ha a tárlatnak akár csak egyetlen egy darabjára is kíváncsi vagyok.
Köszi szépen, az árak is kellemesnek tűnnek: 2 fő/3 éj 38 ezer forintért.
Mi itt voltunk egy hónapja.
http://booking.com/1d5badce15c2029
Másik végéről tavaly még szabad volt a bejárás, kifelé meg levettük a láncot, majd átgurultunk és visszatettük. :)
Még jó, hogy nem nézted meg ingyen, mert Dipshit itt sírt volna, hogy nem támogatod az államot.
Hát bakker, tegnap mi is gurultunk egyet, megnéztem az új aszfaltos Parádsasvrá - Galyatető leágazásig, fasza, de vigyázni kell, mert a kanyarokban fel van hordva azútszéli új murva + 1-2 helyen még olajfolt volt. A Mátrán átvezető út meg még mindig egy nagy kalap lófasz, tragédia milyen állapotban van. De azért szép az út.
Nagy kár hogy Hortobágyon a termál kifolyót már hasznosították, az volt az igazi vadkeleti romantika, ahogy a hűtőmedencében korlátozás menetesen lehetett "szabadwellnessezni". A nyugatiak kajálni szokták az ilyen, náluk nem annyira megszokott megoldásokat.
hogyne...nagyon...jól elfáradtunk...
szombaton elmegyünk kékesre, galyatetö, sirok,eger, majd haza szüleimhez hortobágyra...
A legfontosabb dolog nem derült ki. Tetszett neki?
na,végülis megléptük a mai napot...
reggel gondok voltak a motorbérléssel,igy hagytuk a francba...kértem kölcsön egy öreg kawa gpz-t...azzal jött az egyik vendégem, a másik meggondolta magát és nem akart motorozni, elmentek kirándulni egerbe unokatesómékkal...
szoval ketten toltunk ma egy bakonyszéle túrát...
dunaharasztibol indulva bicske felé 811es uton csókakő vár, tési szélmalmok,jásd szentkút,római fürdő vizesés...enyhén offroad terep... full retkesek lettek a gépek a nagy poros fűben...
majd fehérvárcsurgó viztározó, szfvár metronál pihenö, utána agárdon kaja és érden át haza az M0on... 288km...
sok idöbe telt,mert lassan mentünk, alig 100zal...föleg 90...
viszont a 288kmre csak 10,66litert tankoltam vissza...

tési szélmalmokat mi már nemtudtuk megközeliteni hátulról,mert keritést épitettek meg őrkutyák is voltak...
fő útról udvaron át mentünk be,gyalog...eléggé távol volt azért...
Horvátországban (konkrétan a Plitvicei-tavaknál) nem tudtok valami olcsó, bevált, és azért nagyjából kulturált szállást 2 főre / 3 éjszakára? Nem motorral, hanem kocsival mennénk.
Ez annyiban módosul hogy olaszban drágább minden,és kevesebb,Ausztriában olcsóbb de főszezonban azért rendesen tele van,bár ígyis találni fedett helyet 25-30-euróért,a trükk hogy kemping ha tényleg 12-15 euróból meguszhazo az nem lenne rossz.
Bookingon a Last Minute dolgok tudnak elég jók lenni. Áprilisban Prágában lekéstük a vonatot hazafelé és ezerszer jobb szállást kaptunk olcsóbban, mint amit már előre lefoglaltunk X idővel.
Amúgy motorozás közben sosem szoktam előre szállást foglalni, mindig az adott helyen futok egy kört, hogy mi mennyi. Este 8 körül már rendszerint alkudni is lehet az árból, ugyanis ha te nem veszed ki azt a szobát, jó eséllyel senki sem...
Én a Bookingot mexívtam 2 éve itthon rendesen: nejemmel 2 éjszakára foglaltunk szállást Mátrafüreden, aztán ott a helyszínen derült ki, hogy helyben (foglalás nélkül) ugyanannyi pénzért 3 éjszakát is simán eltölthettünk volna - szóval nem kicsi lehet a közvetítői díjuk. Mondjuk kényelmes és biztonságot ad, az kétségtelen.
Csillagturanal.
Csillagokban kényelmes a foglalás vandorlasnal nyugosebb.
Booking-ot használd és kényelmesen alszol rendes szálláson 18-24€ között! Ilyen panzióárak mellett fölösleges sátrat cipelni. Ráadásul a motorok is mindig fedett helyet kapnak.
Amúgy jobb fék mint amit a suzuki bármikor is kinyögött.
Hirtelen itt találtam egy árlistát.De ez zavaros,mivel német.Ha jól sejtem 6-7 euro/fő+12euro+2 motorral.
De a 12 euro kis sátor+autó.
Lehet csak 6-7,5+2-t kell fizetni ha motorral jössz és kis sátorral.
Az úgy nem rossz mert 10-ből megvan az egész de én nem értem.

http://www.alpinfitness-waldca...
Szerintem is.
Megmérem...azért majd este írjatok rám. :-)
Nem néztem meg mert ledumaltak viktorek.Trafoi-nal elég tré,valami 25euro,annyiból meg volt szállás reggelivel.
Zoli, kemping árak milyenek voltak a Stelvio környékén? És az osztrákoknál?
600f4.Szerintem...........ataaa-val méresd le a lyuktávolságot.

http://www.ebay.com/itm/01-06-...