Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanaz m itthon
Jövő héten megyek Grazba a Louisba...
Kint miben másak a KRESZ szabályok? Pl járdán lehet parkolni mint itthon ha marad másfél méter hely?
Joisaz,dubrovnikot meg jobban meg kell neznem.
En azert felfedezo utra indulok.....
Egyedül nem akarok motorozni több 100 km-t. majd megyünk ha többen ráérnek...
Miattam ne modosits semmit.
Jó, akkor majd megyünk Mecsekezni ha nagyobb lesz rá az igény.
Volt kollégámnak megígértem hogy gurulunk valamerre, lehet nyomunk egy Dobogókőt.
Van egy masik program,es arra a kornyekre bizonyos lakok miatt egyenlore nem,sittre nem kerulnek.
Amugy biztos tuti jo lesz szotyi jo utvonalakat talal ki csak vigyazzatok a siratofalakkal.
Mé nem jössz?
Tehat nem megyek.De a funyirot megoldottam.
Tehát?
Tetszeni nekem is tetszik.
Funyiro megoldva.
Nekem sztornó, közbejött dolog, nektek jó utat.

sorry
Nekem tetszik! Sanyi, Perik, többiek?
Kaposfureden a Deseda tonal van uj kilato,azt is felfedezhetnenk meg en sem lattam,kis kanyargas a Zselicben,Mecsekben burgerrel. Turavezetest innen vallalom,szep idot igernek.
Éppenséggel tolhatunk egy jó mecsekburgert is. Mit szóltok?
Lovi, nekem is gatya az első gumim, de ez a kanyar még belefér. majd nyuggerkedünk, az elmúlt hónapban úgyis olyan keveset motoroztam hogy újra meg kell tanulnom.
A hosszu szervezes a tett halala,szoval hanykor,honnan,hova?
mi szerdán voltunk mátrában... 10hónap alatt sokat romlottak az utak...áh...
pest felöl 3as ut hatvanig, majd 21esen pásztó...
utána galyatetö fele, bagolyirtás, kékestetö, gyöngyösre 24esen,majd haza 3ason...
xar utak, kátyúk...sok málé autós... gáz...

holnapra gondoltam egy kis gurulást én is...
bp,17kerböl 31esen jászberény(van ott kb20perces intéznivalóm) majd 32esen hatvan fele gyöngyös, 24esen egerig, 33ason le tiszató,tfüred, kisköre fele hevesig majd vissza pestre 31es uton...
Vasárnapra programom van.
Hagyd a francba a funyirot,raersz azt ejszaka is javitani,napkozben gurulni kell!
Itt mar szaradnak az utak.....Mecsek holnap? Az meg lehet Lovinak is vallalhato....
Én a mára ígért ótvar időjárás miatt tegnap este mentem egy lájtosat: https://goo.gl/maps/rNThUrxwBXJ2
Remélem holnap jobb idő lesz és szárazak az utak.....pedig a nagy erdélyi túra miatt láncot és olajat is cseréltem.....lehet, hogy a mátra közelsége okán arra kéne menni.....vagy bármerre.
Hát ja, már Monte-Carlo-nál kopásjelzőn volt, a sógoroknál fostam is, mert a Lavamündön voltak kint szervek, Eriknek meg ugye annó még a rendszámot is levették emiatt. A SK-oknál meg ugye együtt izgultunk perik papucsai miatt mikor kiugrott a chopperhez a fakabát a kisbuszból a kúton, szóval ezekkel itthon még muszájból kihúzom, de kintre csak újakkal megyek. Remélem jövő héten megvan...