Van egy masik program,es arra a kornyekre bizonyos lakok miatt egyenlore nem,sittre nem kerulnek.
Amugy biztos tuti jo lesz szotyi jo utvonalakat talal ki csak vigyazzatok a siratofalakkal.
Kaposfureden a Deseda tonal van uj kilato,azt is felfedezhetnenk meg en sem lattam,kis kanyargas a Zselicben,Mecsekben burgerrel. Turavezetest innen vallalom,szep idot igernek.
Éppenséggel tolhatunk egy jó mecsekburgert is. Mit szóltok?
Lovi, nekem is gatya az első gumim, de ez a kanyar még belefér. majd nyuggerkedünk, az elmúlt hónapban úgyis olyan keveset motoroztam hogy újra meg kell tanulnom.
mi szerdán voltunk mátrában... 10hónap alatt sokat romlottak az utak...áh...
pest felöl 3as ut hatvanig, majd 21esen pásztó...
utána galyatetö fele, bagolyirtás, kékestetö, gyöngyösre 24esen,majd haza 3ason...
xar utak, kátyúk...sok málé autós... gáz...
holnapra gondoltam egy kis gurulást én is...
bp,17kerböl 31esen jászberény(van ott kb20perces intéznivalóm) majd 32esen hatvan fele gyöngyös, 24esen egerig, 33ason le tiszató,tfüred, kisköre fele hevesig majd vissza pestre 31es uton...
Remélem holnap jobb idő lesz és szárazak az utak.....pedig a nagy erdélyi túra miatt láncot és olajat is cseréltem.....lehet, hogy a mátra közelsége okán arra kéne menni.....vagy bármerre.
Hát ja, már Monte-Carlo-nál kopásjelzőn volt, a sógoroknál fostam is, mert a Lavamündön voltak kint szervek, Eriknek meg ugye annó még a rendszámot is levették emiatt. A SK-oknál meg ugye együtt izgultunk perik papucsai miatt mikor kiugrott a chopperhez a fakabát a kisbuszból a kúton, szóval ezekkel itthon még muszájból kihúzom, de kintre csak újakkal megyek. Remélem jövő héten megvan...
Kint miben másak a KRESZ szabályok? Pl járdán lehet parkolni mint itthon ha marad másfél méter hely?
Volt kollégámnak megígértem hogy gurulunk valamerre, lehet nyomunk egy Dobogókőt.
Amugy biztos tuti jo lesz szotyi jo utvonalakat talal ki csak vigyazzatok a siratofalakkal.
sorry
Lovi, nekem is gatya az első gumim, de ez a kanyar még belefér. majd nyuggerkedünk, az elmúlt hónapban úgyis olyan keveset motoroztam hogy újra meg kell tanulnom.
pest felöl 3as ut hatvanig, majd 21esen pásztó...
utána galyatetö fele, bagolyirtás, kékestetö, gyöngyösre 24esen,majd haza 3ason...
xar utak, kátyúk...sok málé autós... gáz...
holnapra gondoltam egy kis gurulást én is...
bp,17kerböl 31esen jászberény(van ott kb20perces intéznivalóm) majd 32esen hatvan fele gyöngyös, 24esen egerig, 33ason le tiszató,tfüred, kisköre fele hevesig majd vissza pestre 31es uton...