Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor legegyszerűbb megoldás, ha veszel egy sima denaturált szeszt a legközelebbi festék-barkács boltban. Leengeded a benzint, aztán tisztán addig járatod, míg ki nem pucolódik a karbi.
nem dugul az el olyan könnyen,ha normál kuton tankolsz..de amugy xerintem meg lehet csinálni a gyári cuccaival...
ja,modndta a fiad,h sikerült...
én tavaly tavasszal takaritottam ki,azelött meg kb 3-4éve volt kitakaritva...
Mi van ha több száz kilométerre dugul el? Valaki járt már így? Meg lehet csinálni helyben a gyári készlettel, vagy érdemes vinni más szerszámot az útra? köszi
Üdv,
hát, karburátort kellett pucolni és 20 km után úgy néz ki sikerült! Olajcsere is megvolt!
kedden ebéd után indulok megint burgenlandba...jön vki? ha kell szállás, bécsujhelyben v pecsenyéden tudok 20euroért magyar család kerti kis fa vendégházában...
https://goo.gl/maps/9xdMpBfUBuQ2
peströl indulva kb tatán, györ után csorna körül tartok egy 10perces pihenöt...80-90kmként, a távot harmadolva.
valakinek esetleg? 2ezret megér...
http://www.jofogas.hu/baranya/Levegoszuro_Uj__Hiflofiltro__51682960.htm
Köszi a választ de nem tudtam elolvasni amíg nem sikerült a mutatvány egy korábbi értesítésem van tőled ott megtaláltalak
Kilépsz. Vendégként lépsz be a fórumba. Bejössz a GS500 topikba. Rákattintasz a nickemre, és az adatlapomon a tiltást meg tudod szüntetni.
Megkaptam az üzenetet
De én nem tiltottam le senkit sem
Esetleg ha véletlenül igen akkor hol lehet vissza vonni?
oksa...
legközelebb szept végén,okt elején lesz...
5ért viheted, kapsz hozzá egy alco v hiflo szürőt is ajándékba.
majd ird meg,h milyen hiflo szürö kell a vasadba...
Én azt a MOL-t használom, és bevált. Most cseréltem olajat egy hónapja, kb. szezon vége felé lesz ismét esedékes. Ha akkor még meg lesz, beszélhetünk róla. (3 liter érdekelhet majd, több nem).
jaja,nem gyilkos összeg a 6600ft sem...
de nekünk cégesben nagytételben kb5e ft jön ki 3l eneos meg vmi alap alco vagy hiflo olajszürö...
én modndjuk mindiag mannt használok mindenbe, van mikor van mannfilter promo,akkor bevásárolok...

most van 10l (10x 1l) mol dynamic street 4t 10w40 olajam...
2016marciusi töltet a flakonfelirat szerint. érdekel e vkit?
mert béna vagy waze...
Mert egyes felhasználókat - most éppen engem - letiltottál. Így ezt a választ sem fogod látni!
Most lehet hülyeséget kérdezek de ezek mire válaszok?
Nem konkrétan most ez a Hozzászólás hanem sokszor látok ilyet ahol a választ nem mutatja... Az miért van?
Én is onnan veszem de benn a boltban úgy sem vészes.. 6600 volt az olaj+ szűrő csere...
nembaj,van pincém...19fok..
itt keleten most csak 29fok van...
Árnyékban ígérik a 35 fokot!
valszeg...
de biztos van ott vmi árnyék!!!??
Meg szerintem a holnapra ígért 35 fokban nem is lenne olyan kellemes dolog....
én?
jo volna,de majd máskor,mert most hortobágyon vagyok...
thanx
szerintem is jo olaj,meg az ára is pofás céges kedvezménnyel szakálmetáltol...
most nálunk is eneos van a család 3autojában,motorjában...
kivéve az sv-t, abba motul ment... meg a mazdám, abba meg méguin van most,mert az eneosnak nincs c1 minösitésű dpf dizel olaja...
Audiba is azt raktam teljesen jó olaj az eneos