Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont nem idegen....de negyedévenként előjön....
Szerinted egy idő után nem unalmas?

...de az!
Sőt....egy idő után a lepkék nemi élete talán érdekesebb!
Ha pedig megtaláltad a fórumot....miért nem olvasod?
Jahh....mert kényelmesebb rákérdezni.....mint kutatni...
Keress egy olyan embert aki látott már motort...és vidd el magaddal vásárolni...
Megjegyzem ,hogy nincs egy hónapja amikor a "milyen motor milyen olaj téma" felvetődött..
Mi a kérdés? Bármennyi kilométerrel bármilyen állapotban lehet motort venni úgy, hogy az a végén jó vételnek számítson. Itt csak az a kérdés, hogy mennyi pénzből szeretnél motort venni, mire és mennyi ideig akarod használni, és ha kompromisszumot kell kötnöd, akkor azt hol vagy hajlandó meghozni.

Amíg ezekről egy árva szót sem írsz, addig nagyon választ se fogsz kapni.
Amúgy a Suzuki GS 500 fórum oldalon, a hogyan vegyek motort annyira idegen téma?
Miről kéne beszélgetni, a lepkék nemi életéről?????
:-))))
Persze, de csak emelkedőn felfelé.
Köszi a hasznos válaszokat, meg a többit is!
Azt hogy "borzasztóan rémisztő" a 77 000 km, olyat nem írtam, csak iszonyat vicces Zoli32 kolléga tette hozzá :-)
Én annyit kérdeztem hogy sok e?
Ha valaki Broker, de nem motorokat ad vesz, sőt, ha életébe nem vett még motort, akkor lehet jogosan kérdez olyanokat akik ezt már életükbe legalább egyszer már megtették.
Google jó barát, annyira hogy ezt a fórumot is azon találtam, meg az is lehet hogy 1-2 hónap Google után az ember hús vér emberek tapasztalatára kíváncsi!
"álló" motorba való. A gs hengerei picit döntöttek, így is jó bele?
" ...és a következő generáció már a saját seggét sem lesz képes kitörölni... "

Majd lesz erre is alkalmazás az okostelefonon.
De itt lesznek majd az öregek és megmutatják hogy kell.
wazz..már megint a "milyen olajat,hogyan vegyek motort" a téma?
Ezek szerint egyre kevesebb embernek barátja a google....egyre kevesebben veszik a fáradtságot ,hogy önállóan utánanézzenek az őket érintő dolgoknak...
Látom a jövőt...még néhány év...és a következő generáció már a saját seggét sem lesz képes kitörölni..
Detto, én még 2003-ban a legelső olajcserénél raktam bele Castrolt, azóta soha, nekem se tetszett.

Én ezt használok már évek óta:
http://www.olajwebshop.hu/reps...
Szia! Ezt már nem gyártják.Én autóba csak Castrolt használok,viszont mikor a motorba raktam,nem voltam tőle hanyatt esve.Ha felmelegedett,nehezen tudtam csak váltani,néha találtam egy ürest a 2-es és 3-as közt.Mióta Repsolt használok,ezeket a problémákat nem tapasztalom.10-40-est használok belőle,Mann filter szűrővel.
És miért nem 10W40-est raksz bele, amit előírnak??
Sziasztok
Eddig ezt a fajta olajat használtam a GS500-ba, de nem tudom lehet e még kapni.(Castrol Act-evo 4T 20w-50 )Esetleg valamit helyette tudtok ajánlani?
Brókernek magyarázni az árakról?
A 77 ezer km az nem sok, az kb a realitás egy 10+ éves motornál.
Pedig borzasztóan rémisztő,én spec ezt a hsz-t félig eltakart szemmel mertem csak megnézni.
Nem sok a 77000. Enyémben is akörül van és jól érzi magát. Aki megad ennyi km-t az jó eséllyel nem is tekergette az órát...
Sziasztok!

A suzuki GS 500-at néztem ki első motoromnak, az idom nélküli változatot. Nézegetem a használtautó.hu oldalon az eladó mocikat, de nincsen tapasztalatom, max mennyi kilóméterrel szabad ezt a mocit megvenni? A 77 000 km az sok? Vagy meg kell nézni, meghallgatni a hangját, megnézni hogy gyorsul, csörög zörög e, és ha nem akkor mehet? Hogyan lehet arról megbizonyosodni egy ilyen "motor megnézés" alkalmával, hogy jó állapotban van a motor? Nincs e széthajtva?
Nincsen mihez viszonyítanom, hogyan kéne mennie:-)
Látok 470 ezer Ft tól, gyakorlatilag 900 ezer forintig mindenféle gépet. Nyilván évjárattól, futott kilómétertől állapottól függ hogy ki mennyit kér érte, de mégis mi lehet az az ár amit normális esetben ki lehet érte fizetni?
Lehet egy csomó baromságot kérdezek, de jól jönne egy két infó :-)
Válaszokat előre is köszi!!!
Üdv
Áááá, lófaszt, haverom sárkányozott, sztán ernyőzött, ernyővel le is esett, eltört a gerince, mákja volt, meggyógyult. Jártam velük 1-2 évig szigorúan mindig csak nézelődni. Ezalatt a röpke idő alatt 3 balesetet láttam + az övé, aminél nem is voltam ott. Az egyik 2 sárkányos csattant össze, 1 gerinctöréssel a másik asszem bokatöréssel úszta meg. Aztán egy ernyős esett szinte mellém úgy 5-6 méter magasról, és a slusszpoén, h egy motoros sárkány srác csinált egy kényszerleszállást, mert kifogyott a benzin és mivel nem volt túl magasan ezért landolás sem volt túl sikeres, ő megúszta, de a gép eléggé összetört.

Szóval inkább maradok a talajon.
Kezdj el motoros sarkanyrepulozni,azzal te lennel az elvonal.
Kezd egy jó DL-el, az legalább megfizethető!
Pl.: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dl_1000_v-strom-10199799
Az a baj, h nekem is kéne egy új Africa Twin.
Haverom szombaton ért haza Angliából egy gs1200 Adventure-val. Erdélyben mindig én vagyok a szűk keresztmetszet a ciberével, van egy Transalpos most már 2 gs1200 Adventure, egy gs1150 Adventure, meg egy tdm.

Tavaly is volt egy-két szakasz, ahol pattogtam, mint a nikkelbolha, és persze voltak szakaszok, amiket ki is hagytunk miattam.
kicsit papás az sv után ...szerintem...
én meg mult7 végén...
Mindegy!...Olyanos...csak kicsit más
Es milyen volt?