Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább tavasszal,tél utáni használat elött...
végülis jogos...
de azért én minden tavasszal kitakaritottam az ülepitöt,h a szezonban meg téli állásban odakerült koszt kitakaritsam...
igazán nagy dzsuva soha nem volt benne...
Ha szépen jár, húz is, minek szétszedni? Legfeljebb öntögess bele Spurit.
Karbi tisztítás előtt kell beszerezni valamilyen tömítés készletet vagy egyéb alkatrészt, amit mindenképpen cserélni kell?
Ezt ajánlott akkor is, ha nem tűnik, hogy baja lenne. Gondolom ezzel kellene kezdeni szezononként vagy ősszel, hogy tavaszkor egyből lehessen vele menni?
nem nagy kunszt...nyugodtan nekifoghattok...
A karburátort biztosan nem merem egyedül szétszedni!
Pedig már egy csomó videót megnéztem róla a neten, a fékszerelésről is, a lánccseréről is, stb.
Majd szép lassan belelendülünk!
hogyne...azok még gyári betétek benne...
ha most cseréltetek mindent,ahogy beszéltük a ház elött,akkor megint elmegy vagy 30e kmt...gond nélkül...
karbikat szétkaptátok takaritani??
Mivel még csak ismerkedünk, kb. 1 mm-es a réteg a betéteken. Lehet ezzel még sokat elmegy! De így tanuljuk meg!
jah,az más tészta...
szerintem jo...amugy a betétek elbirták volna még ezt a nyarat...
dumáltuk a fiaddal,h jun.elején mátrázunk egyet...
hm...fura,h ugy begyogyult 1,5év alatt..
Egy új fesszab. kb. ennyi:
http://motoralkatresz.eu/termekek/Vicma/Feszultseg_szabalyzo_14543/nagykep/
Mecseki készít hozzá 15000Ft-ért + 2000Ft posta (és ezen nincs csatlakozó!)
Brembo 07KS0507 utcai fékbetét, mehet bele?
Igen, így csináltam, de a túlsó végük eléggé begyógyult a nyeregbe, ezért nem fordulnak körbe!
hm,vmit nemjol csinálsz...2014nov volt szétkapva a hátsofék,én csináltam,simán szétjött...
a kis csapszegeket kivetted elötte???
5-8e ft körül ér...
Aztán csőrős fogóval középen megfogod, kicsit forgatva magad felé kitolod, aztán ha kijött már a vége, akkor ott megfogod és szintén kissé forgatva kihúzod. Ki kell annak jönni.
Pedig ki szokott az jönni simán. Persze előtte a biztosító szegeket ki kell húzni
Nagyon jó a masina! Már több száz kilométert mentem vele! A gyerek is!
Most csak annyi a bajom, hogy a hátsó fékbetét két csapját nem tudom kihúzni. Nemsokára cserélnénk!
Van ötlet?
(Jó gazdái leszünk!)
Eladó a képeken látható új feszültségszabályzó GS500-hoz (2003')
15000FT
Bocsi, lemaradt az ára!
15000Ft
Ára? (Csak kíváncsiságból kérdezem, nekem is volt egy hónapja fesszabályzó "hibám", aztán kiderült, hogy egyszerű kontakthiba a generátor csatijánál).
Eladó a képeken látható új feszültségszabályzó GS500-hoz (2003')
üdv!!! jé,emmeg az én motorom volt...
örülök,h jo kezekbe került...
én az elmult években használtam rajta nyeregtáskát...aminek ilyen filcszerü anyaga volt a felfekvö területen...ugyanakkor tapadt is vmennyire.
nem is igazán látszik,h megkoptatta volna. max hajszálkarcok a lakkon...