végülis jogos...
de azért én minden tavasszal kitakaritottam az ülepitöt,h a szezonban meg téli állásban odakerült koszt kitakaritsam...
igazán nagy dzsuva soha nem volt benne...
Ezt ajánlott akkor is, ha nem tűnik, hogy baja lenne. Gondolom ezzel kellene kezdeni szezononként vagy ősszel, hogy tavaszkor egyből lehessen vele menni?
A karburátort biztosan nem merem egyedül szétszedni!
Pedig már egy csomó videót megnéztem róla a neten, a fékszerelésről is, a lánccseréről is, stb.
Majd szép lassan belelendülünk!
hogyne...azok még gyári betétek benne...
ha most cseréltetek mindent,ahogy beszéltük a ház elött,akkor megint elmegy vagy 30e kmt...gond nélkül...
karbikat szétkaptátok takaritani??
Egy új fesszab. kb. ennyi:
http://motoralkatresz.eu/termekek/Vicma/Feszultseg_szabalyzo_14543/nagykep/
Mecseki készít hozzá 15000Ft-ért + 2000Ft posta (és ezen nincs csatlakozó!)
Aztán csőrős fogóval középen megfogod, kicsit forgatva magad felé kitolod, aztán ha kijött már a vége, akkor ott megfogod és szintén kissé forgatva kihúzod. Ki kell annak jönni.
Nagyon jó a masina! Már több száz kilométert mentem vele! A gyerek is!
Most csak annyi a bajom, hogy a hátsó fékbetét két csapját nem tudom kihúzni. Nemsokára cserélnénk!
Van ötlet?
(Jó gazdái leszünk!)
üdv!!! jé,emmeg az én motorom volt...
örülök,h jo kezekbe került...
én az elmult években használtam rajta nyeregtáskát...aminek ilyen filcszerü anyaga volt a felfekvö területen...ugyanakkor tapadt is vmennyire.
nem is igazán látszik,h megkoptatta volna. max hajszálkarcok a lakkon...
de azért én minden tavasszal kitakaritottam az ülepitöt,h a szezonban meg téli állásban odakerült koszt kitakaritsam...
igazán nagy dzsuva soha nem volt benne...
Pedig már egy csomó videót megnéztem róla a neten, a fékszerelésről is, a lánccseréről is, stb.
Majd szép lassan belelendülünk!
ha most cseréltetek mindent,ahogy beszéltük a ház elött,akkor megint elmegy vagy 30e kmt...gond nélkül...
karbikat szétkaptátok takaritani??
dumáltuk a fiaddal,h jun.elején mátrázunk egyet...
http://motoralkatresz.eu/termekek/Vicma/Feszultseg_szabalyzo_14543/nagykep/
Mecseki készít hozzá 15000Ft-ért + 2000Ft posta (és ezen nincs csatlakozó!)
a kis csapszegeket kivetted elötte???
Most csak annyi a bajom, hogy a hátsó fékbetét két csapját nem tudom kihúzni. Nemsokára cserélnénk!
Van ötlet?
(Jó gazdái leszünk!)
15000FT
15000Ft
örülök,h jo kezekbe került...
én az elmult években használtam rajta nyeregtáskát...aminek ilyen filcszerü anyaga volt a felfekvö területen...ugyanakkor tapadt is vmennyire.
nem is igazán látszik,h megkoptatta volna. max hajszálkarcok a lakkon...