Én feleslegesnek tartottam plusz 3-4 ezer forinttal többet kiadni érte csak mert arany színű.. Biztos hogy másban nem térnek el.
Teljes jó ez a lánc rá
Azért annyival nem drágább viszont épp az erő és forszírozott használat miatt az kellett volna Neked. Nekem már a gyengébb is sokat elmegy az SV-n mert sokkal lassabb vagyok mint pár éve, akkoriban az erősebb sem bírt ennyit mint most a gyengébb.
Nem biztos, hogy a lánc nyúlt bár az a valószínű, jártam úgy 1-2X, hogy feltettem a szettet és szakaszos volt az új holmi.......sok agyalás és tekergetés után elkezdtem mérni a kerekek átmérőjét és kiderült, hogy a hátsó kerekek voltak oválok és persze volt, hogy az új DID lánc volt szakaszos.
Sima, gyári áttételes. Meglátom mennyit megy el, aztán ha nagyon keveset, legközelebb az erősítettet veszem.
Az másfélszer annyiba kerül. Annyival tartósabb is?
Nem vészes a dolog, csak gondoltam a horvát túra előtt jól beállítom a feszességet hogy közben ne kelljen piszkálni. Amikor körbepörgettem a kereket sztenderen, mindenhol jó volt, egy ponton viszont elég feszes lett. Bízom benne hogy azért nem adja meg magát egy-könnyen.
Nekem az előző 43-44 ezret ment el a GS-en. Most is az van rajta, csak nem arany. Állítólag csak színben van különbség. (természetesen mindkettő 75 lóerőig)
Lófaszt!
Simon mehet patentszemesen, én csak azt használtam. Ez már nem MZ korszak. Ezek a DID patentszemek olyan minőségűek, hogy az életben nem esnek szét. Alig lehet összerakni, olyan passzentos.
Teljes jó ez a lánc rá