Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A harmadik kép nem az enyém. bogyo 112 motorja.
Én lecseréltem mindet rozsdamentes csavarra, kemény 600 Huf-ért...
Jobb, mint a kupakokkal szenvedni, amiket újra el fogsz veszíteni és a rozsda problémát sem oldják meg...
Szia!
Nem tudod hol lehetne venni a kormányt rögzítő csavart fedő műanyag kupakot ami a harmadik képen van?
Nekem kettő hiányzik, korrodál is a csavar belül.
Nem mindenki szeret olyan veszélyesen élni, mint Te!
Meg amikor 270-el hasítunk a csopperes mellett.
Én nem elmélkedek a dolgokon, hanem csinálom őket. Magamnak szereltem fel eddig minden láncomat és sosem volt vele baj. Így válik szét az elmélet meg a gyakorlat.
Mindig is szerettem a hihetetlen választékos szókincsed!
Idézem: "... A lánc végtelenített típusú (nincs patentláncszem) a maximális teherbírás érdekében. A lánccseréhez le kell szedni a lengőkart. Ezt bízza képzett szerelőre. Soha ne szereljen fel patentláncszemet tartalmazó láncot."
Benne van egy korábbi GS500E kézikönyvben és ugyanez a szöveg szerepel a 2013-mas GSXF-em könyvében is. Ugye nem 1-2 év különbség van a kiadásuk között, a lényeg mégsem változott, és nem hiszem, hogy a lánc minőségétől függ a szerkezet biztonsága (itt a patentszemes kialakítás vs végtelenített konstrukció közötti különbségre gondolok).
Persze ismét lehet hülyézni a japó mérnököket a gyakorlati tapasztalatokra hivatkozva, úgy ahogy 10 éves gumikat is lehet használni, csak épp minek...
Szia! Nekem van, GS 500 E-n volt.Gondolom jó az F-re is.
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e véletlenül valakinek eladó csutka kormánya GS 500 F-hez!
Előre is köszönöm!
nem volt még rá példa a 20év alatt...
Azért remélem motorral nem sokszor kerülsz dugóba!
jófogáson nézd meg!!
Sziasztok!

Ha valakinek lenne elfekvőben jó állapotú karbijai Gs 500-hoz feltétlenül írjon!
Előre is köszönöm!
kinek a pap kinek a paplan...
azért jobb nekem az android rendszer,m vannak pontos élö utvonaladatok...
trafi,dugo,baleset,stb.
gps navin ez nincs meg,hacsak nem társitasz egy tmc vevöt...
nemgond a waze adatforgalom külföldön sem,mert olyan voda eu tarifám van,amiben ez benne van, havi 5gb nettel.
ha eurounion kivül mennék,az volna pipa.
amugy erre énis gondoltam,h gallyravágja a telo aksiját ez a használat, majd kiderül mit bir idén...
jövö januárig garis az aksi,max kicseréltetem.
ennek a honor telonak faján láthato a képe napsütésben is...
tegnap kiprobáltam a google saját naviját offline modban,kivancsi voltam rá..
eddig az igo szülinapp a nyerö nálam.
ma elcserélem az egyik xridert egy tabletra v egy dualsim telora.
Az enyémen JT 520 X1R-es van (arany) és patentszemes. Nem halottam hogy gond lenne vele.
Volt valakinek ilyen típusú lánca?
Hát igen: a telefon az telefonálásra való, akármilyen modern csodáról legyen szó. A GPS az navigálásra való, akármilyen régi is legyen, az működik. Az én telefonomban is van (nem is akármilyen) GPS, de eszembe nem jutna azzal túrázni indulni. A 8 éves GPS-em viszont ma is ugyan olyan jól teszi a dolgát, mint annakidején. Ha fizetnének sem cserélném le.
Egyébként én is iGO-t használok, a Primo-t. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.
Én ezen is IGO-t használok. Waze az adatforgalommal megy, tehát külföldön kicsit drága.
1 nagyobb túrán mi simán megöltünk egy telefon akkut, nem bírta a max fényerőt és az állandó töltést sokáig. :)
igen, a gsen én sem találtam jo helyet a navinak...
semmi, elraktam a dobozába,pihen. majd eladom.
2 is van.
napokban frissitettem a térképet,arra amit e hét elején adták ki.

amugy áttértem androidos navira...
igo szülinapp meg waze...ezt használom egy honor6 teloval...
azért kellett a vizállo tok.
csüt.du le is teszteltem, elkapott az esö kalocsátol soroksárig.
Én is xRidert vettem az ősszel, de a GS-en nem volt jó helye a gyári tartóval (takarta a visszajelző lámpákat), így magam szerkesztettem egy sokkal stabilabb megoldást, ezzel tökéletes helyre került a készülék:
Mi lett a Wayteq-kel? Nekem idén került fel a gépre.
frankó...nekem is ilyesmi van az sv-n...tavaly a gsen egy wayteq xride szolgált...
idén ütöttem ebayen egy ilyen tokot kemény 3dollárért...
Frankó... Ilyen tartót hol lehet occsoért venni?
Ma felszereltem az autómban használt GPS.t a motorra. / Olcsó tartó szerkezetet vásároltam/ A próbaúton beállítottam, hogy mindent lássak a műszerfalon. Úgy tűnik, hogy minden jó.