Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló

Nekem is kék van írva a forgalmiba, mivel a domináns alapszínt fogják beírni, amilyen színekben gyártották anno.
A K4-es F-es modell kék sárga és fekete színekben gyártották.
Ok, azt nem írtad, hogy a forgalmiban nem érvényesítettek. Ez esetben nem tehetsz mást....
Mindenkinek köszi a választ...

És igen le is tojnám mit mondott a pasi, de újabb 2 évig nem közlekedhetek a vizsga papírommal... a forgalmiban meg 2016-os dátum szerepel...
Mindegy, irány az okmány iroda, a röhögés majd 2 év múlva kap el, ha vissza kell írnom kékre...
Faszkalap volt az ember, szerintem se kell vele foglalkozni. Most megnéztem, nekem piros van beírva mindkét forgalmiba (GS, cbr), de a hátsó idomok feketék, kevés pirossal. A cibere dettó, ott is piros van beírva, de az oldalidomok és a hátsó idom is nagyrészt fekete + ezüst. Szóval bolondságot beszélt az embör.
Sziasztok
Ma valaki valamerre?
Nekem van eladó. Mail címre tudok küldeni képet, leírást, stb.
Érvényes a vizsga? Odaadták a papírokat? Igen! Innentől szard le, mit dumált az okostojás. Hivatalosan amiről nincs papír az nem létezik.
Ez mekkora szivatás!
Nagyon sokszor hallottam már hogy az okmányirodákban is szívatják az ügyfeleket.
Pl. Egy benzines francia autónál beírták a motorhoz hogy 1.6 HDI és a hölgy a pult mögött közölte emberünkkel hogy forgalmit kell cserélni 6000 FT- lesz! Ő elég karakán ember volt és kiverte a balhét hogy nehogy már ő fizessen más hibájáért így végül az okmányiroda alkalmazottja fizetett.
valakinek nincs eladó fölösleges nyitott dobja?
Sziasztok!

Ha lenne valakinek gs 500 hoz karbija elfekvőben, akkor engem érdekelne!
Előre is köszönöm!
Én úgy tudom (lehet rosszul), hogy csak 1 színt írhatnak a forgalmiba. Nincs kék-fehér, vagy kék vagy fehér. De mondom, lehet rosszul tudom.
Az én exem forgalmijában "fekete" volt, pedig fekete-szürke-piros színek voltak rajta (gyárilag)! Szerintem no para, nekem sem kifogásolták, kifogtál egy túlbuzgó okoskát. Mondd legközelebb ha baja van beszélje meg a Suzuki Zrt-vel!
Sajnos nem tudom hogy mi a helyes eljárás, de ha a forgalmiban átírják a színt, akkor szerintem a törzskönyvön is át kell vezetni (azon is szerepel). Azért érdekes, hogy az előző műszakin miért nem zavarta őket?
Kérdés a GS500 F -el rendelekező kollégák felé:
MILYEN SZÍN VAN BEÍRVA A FORGALMIBA?
Következő a sztorim: Tegnap sikeresen levizsgázott a motorom. Vizsgabiztos emberünk TANAKODIK ÁM MAGÁBAN, hogyakkormitiscsináljonvelem? Mondom mi a gond? Azt modja, két színű a motor, a forgalmiban meg csak az van beírva, hogy KÉK. A spoiler meg nagyrész fehér színű. Mondom ez a gyári szín, a forgalmim az eredetiből lett kimásolva, midíg is kék színű volt a motor a nyilvántartás szerint is. 24000 KM környékén vagyok, a gépsas ooolyan de ooolyan, mitha most gurult volna le a szalagról, én hozzá sem nyúltam - ilyennek született!!
Azt mondja az lehet, de ez így akkor sem jó, téves bejegyzés miatt KI KELL CSERÉLTETNEM a forgalmit. Odaadta a vizsgalapot - 2018-ig érvényes, de a szín helyesen kék - fehér.
Ha árt írják attől még a nyilvántartásban maradhat a kék (?) és akkor a következő vizsgánál lesz gondom, vagy mizu? Mit tehetek?
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat! :)
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
(Azért kérdeztem rá mert eddig csak autó hajtottam abból is dízelt, annak meg egészen másra van szüksége.)
Nem volt még időm adatlapot tölteni , a motor is csak a héten lett meg, a hétvégén igyekszem pótolni.

Az Auchan-os üzemanyaggal kapcsolatban egy ügyfelünktől hallottam problémákról de ez csak dízeles autókról szólt. A nagynyomású rendszereknél okozott meghibásodást.
Egyszer én is tankoltam a super98-ból az egyik szlovák kanyarunkon, de nem vettem észre különbséget a teljesítményben, viszont a motorfékhatás mintha csökkent volna. Én már csak észreveszem, mint a fékbetétek védőszentje.
95-ös tökéletes a GS-nek, még sok is...
Csak a teljesség igénye miatt érdemes ezeket is elolvasni: Benzinteszt I-II.
http://www.mami.hu/?page=kutatasok
Isti, újra átgondoltam. Mégis valami ezektől eltérő időpontot kell találnunk.
Nem lesz neked gyertyakulcsod...
A szervizkönyv szerint minimum 91-es benzint kell tankolni bele. tehát a 95-ös már eleve jobb, mint amire tervezték. Szerintem teljesen felesleges ennél jobbat tankolni bele. Én mindig a legolcsobbat veszem márkától függetlenül és a fogyasztást is írom. Nincs összefüggés a márka és a fogyasztás között.
Viszont koszos, vizes benzint bárhol lehet tankolni, azellen meg az utólag beépített benzinszűrő véd.

Csak kiegészítés képpen: az oktánszám a kompressziótűrő-képességet "szimbolizálja". Hiába teszel bele nagyobb kompressziót elviselő benzint, a motorodban nem lesz nagyobb a kompresszió. Főleg, hogy senki nem jár csutka gázzal az utcán. Részterhelésen (majdnem zárt pillangószelep mellett) meg még kevesebb a hengerben kialakuló túlnyomás. Kényelmes, túrázgatós, nem gyorsulgatós gurláshoz még a 86-os benzin is elég lenne, nem lenne észrevehető különbséget érzékelni.

u.i.: Az adatlapodat töltsd már ki légyszi!
Isti, akkor ebből a két hétvégéből válasszunk, és tuti lesz egy plusz szabad hely a házban!
Hát akkor megírom, h nekem melyik időpont foglalt, amit tudok biztosan, hátha össze tudjuk hozni...

május 19-22
június 4-16

Sajnos olyan időpont szokás szerint valszeg nem lesz, ami mindenkinek jó.
egyszer beszéltek rá valami csúcsbenyára. semmi extrát nem vettem észre. azóta is normál 95-öst kap. kútfüggetlen vagyok. ritkán kap spurit. fogyasztást nem szoktam méregetni. tárolásnál nem szokott gond lenni, mert ritkán állt a vas 1-2 hónapig !
a dátum még nincs kőbe vésve, várunk mi a vélemény még...
Bakk, (május 19-22) 4 napos bringatúrán leszek Balaton északi part + Balaton-felvidék.

Így jártam...