Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fekete jól néz ki!
Van gyakorlati haszna egy GS500-nál 150-es hátsó guminak azon kívül hogy jobban néz ki?
Nekem az van (persze szélesebb felnivel) de még a 160/60 is elfér.
Féktámasztót ki kell cserélni, vagy meg kell hajlítani, emellett érdemes egy egy alátétet tenni a hátsó lánckerék alá csavaronként. Ez még nem okoz ferde láncfutást, de nem is ér neki nagyon a lánc a guminak. (anélkül előfordult, de az sem volt vészes)
Láncvédőt is lehet alátétezni, vagy kireszelni belőle egy darabot a guminál.
Nagyon király
Sziasztok!
Gs500-ra mi a maximális gumiméret ami felmegy hátra ?
150/70/17 esetleg ?
Kiélezve önvédelemre is jó.
Az új kézifék és kuplungkar
szilikon hosszútávon (bármilyen furcsa) szárít....a glicerin ellenben felpuhít....és valóban konzervál..
szilikonzsírral nem kenünk semmit.....glicerinbe beáztatjuk...lepucoljuk aztán fékolajjal bekenve visszatesszük....ami kint maradt letöröljük..
ma kelt el a második xrider is...mostmár csak android telo maradt navira...meg a 6éves autos navim...
a honor6ot sajnálom elbaxni ilyen célra...vettem helyette egy cubot x11 gagyitelot..kinai 15ezres dolog...érdekes,h ugyérzem nagyobb fényeröt tud mint a honor..
már csak a kis sony a20 eksönkemet kéne felaplikálni vhova...
a párszázas gps tokom igy néz ki felszerelve...
Aaaah neeeem! Szerintem hasznos, ha az ember a saját járgányát karban tudja tartani (és itt nem a nagygenerálra gondolok). Most már túlvagy az olajcserén és a fékbetétcserén. Ezt már megismerted. Csak szépen apránként. Jön a tapasztalat, jön a rutin. Jön a légszűrőcsere, karbi pucolás és szinkron, stb... Megy ez! Sőt egyre jobban. Csak így tovább!

Szerintem ezt a fogadalmadat nyugodtan megszegheted. Jól elvégzett munka jutalma a jó motor és az általad is említett sör. Egészségedre!
köszi. :) szerintem csak a fény miatt látod úgy . Itt Sopronba csináltattam :)
szép...hol csináltattad?
az ülés karbonmintásnak tünik,vagy csak a napfény játszik rajta?
Üdv! Érdeklődnék nincs e valakinek egy eladó GS500a. Nem baj ha motorhibás, sérült vagy forgalomból kivont... alkatrésznek kellene.
Régi fejvadász szleng.
"Bekühhedhetett. " a google-fordító se segített.
Kösz a gyors reagálásokat ! (tiszta élő közvetítés ) na most már a jobboldali is könnyen jár. gyakorlatilag ki is jött. pár cl fékfolyadék ki is jött, de mikor visszatettem megszűnt a folyás. még vagy 3-4mm kiáll, de már leszarom, befejeztem mára. van egy söröm, avval legalább hamar elbánok. ui: az olajcserénél megfogadtam hogy a tankoláson kívül nem nyúlok a vashoz.tartanom kellett volna a fogadalmam !
Jól gondolod "játszál még vele türelmesen", és jól mondja Zoli32 is, mit kell tenni. Mindkét dugattyúnak egyformán könnyen kell járnia. Valószínűleg ezért kopott asszimetrikusan a fékbetéted. Ha nem javítod meg az újjal is így fogsz járni. Ezt a fékpasztás/szilikonzsíros technikát nem ismertem, de biztos jó az is. Én maradok a fékolajos kenegetésnél. Fékolaj az mindig van ( ) és nem "idegen" anyag a rendszerben.
Próbáld meg a kopott fékbetétet visszatenni (azért már nem kár és jól illeszkedik) a nem működő dugattyúhoz és valami szorítókkal visszanyomni. Lényeg, hogy ne ferde legyen a nyomás, mert befeszülhet a nagyon kinyomott dugattyú. Talán ez segíthet.
Minden gyári kivetel a plexi , azt en foliaztattam :)
Bekühhedhetett.Probáld meg kinyomni a dugót és letakarítani a ráégett fékport,de vigyázz nehogy kilökd a cuccot.
Lehet full szétszedés a vége,mindkét dugó ki letakarít,porvédő,karmantyú kiszedés,horony kitakarítása,dugók vissza,spec fék paszta kéne,vagy ha nincs legalább vékonyan a karmantyúkat szilikonzsírral kezelni.És uj folyadékkal légtelenítve mindent vissza.
Üdv ! Elakadtam, Ill. gondolkodom mielőtt elb...ok valamit. A (menetirányti) bal fémhenger kis játék után már szépen jár. A jobb oldali nem akarja az igazságot. Pár mm-t jár, de nem megy vissza síkba mint a másik. Gondolom annak is vissza kéne menni. (A fékbetétek nem egyformán koptak. .) Játszak még vele türelmesen ?
szép az ülés mintája...meg a fejidom,te foliáztad??
Eladova valt sajnos nincs időm használni igy boldogítson mást .
vetted v eladnád???