Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gs500 F 2006.10 havi 17.000km nagyszervìz után szervizkönyv számlák teljesen költsègmentes !!! 680.000 HUF
Egy elhasznált fogkefe, meg egy darab madzag kiválóan alkalmas a dugók körbepucolásához. Nyugodtan leszerelheted, csak 2 csavar tartja, de ha könnyedén járnak a dugók, elég csak a betéteket felülről cserélni.
Arra figyelj, hogy a 2 csapot 2 sasszeg tartja. Azokat vagy tűvel, vagy valami vékony horgas szerszámmal tudod kiszedni a csapokon lévő furatból.
Elég a fedelet levenni. Aztán (ha van) sűrített levegővel az összes mocskot ki kell fújni szétszerelés előtt. Utána a kis rugókat ki kell akasztani. A stiftek beszorulhatnak, ha sok esővizet kaptak (értelem szerűen: meg kell tisztítani visszaszerelés előtt). A rugós rögzítőkre vigyázz, nehogy elugorjanak kiszereléskor. A fékdugattyúkat többször mozgasd meg (fékbetétek nélkül) jó hosszan ki- és visszanyomva, kívülről egy kis fékolajjal megkenegetve. Na, ha ezek megvannak, akkor lehet beszerelni az új fékbetéteket. Így a következő cseréig jól fog működni.

Én kb. 2 hete játszottan végig ugyanezt.

Jó munkát!
Üdv Urak ! A GS500-as hátsó fékbetétet szeretném cserélni. Elég a műanyagfedelet levenni, vagy jobban szét kell kapni ? E lőre is köszönöm ! Tippet fortélyt is szívesen veszek.
Tank sincs rajt teljesen újak a csövek azt is lecseréltem a benzin is új nemrég hoztam.
Az állott benzint lecserélted? Lehet át kéne nézni a csöveket és azokat is megtisztítani. Lehet hogy a karbipucolás után is tovább szennyez az üzemanyag ellátó rendszer.
kitisztítottam minden rést benn és amikor szét volt szedve működött rendesen. cseréltem benn "O" gyűrűket is. Fennakadhatott? Ma délután úgy is megnézem újra. De azért várom a további lehetséges hibákat.
Szerintem ez nem beállítási probléma, hanem fennakadt tűszelep.
Szevasztok.
Nekiugrottam a balesetet szenvedett motorom pofozásának! 3 évet állt szegény és gondoltam a vezetékek szétszedése után megpróbálom a kicsikét beröffenteni. Addig jutottam hogy elindul de karbitisztítás után szivárog a karbiból a benzin levettem az úszóházat és nekem elég soknak tűnt benne a benzin. Tudja esetleg valaki hol kell a benzinszintet beállítani és meddig kéne lennie a benzinnek az úszóházban?
ÍKell nekem vagy másfél hét még minimum.
A videóban már júliusi versenyről beszélnek. Kora ősszel mindenképp el kell látogatni a Mátrába. A tavalyi év volt az amikor már egyszer sem voltam, pedig lehet kiütötte volna a sérülést a felniből.
Nah 1-je után.
minden érdekel
E, burkolat nélküli, ha csak ennyi a különbség
Nálam van egy öregecske...
G-dur
E vagy F érdekel?
GS 500-at keresek . tudtok ajánlani jó gépet?mire kell figyelnem
Itt kapható, és nem is drága:http: //www.rider13.hu/termek/dekor-ku...
Én a shoxban vettem givi dugó készletet platnihoz.
Márkakereskedésben van, fekete és króm kivitelben egyaránt, de talán némelyik motorosboltban is kapni.
Ha az én képemre gondolsz, akkor a Givi hátsó konzolhoz adtak 2 db feketét pluszba. Sajnos több nincs, és nem is tudom hol lehetne szerezni. A helyi csavarboltos még csak hírből sem ismeri...