Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KIHELYEZETT GS 500 FÓRUM PÁTKÁN !
Május 21-22 .-re jön össze nekem.
Én meg az "ótvaros" ósanos benzinnel - ami sokak szerint nem is járműbe való - hagytam telente, 'oszt mégse volt gondom vele. Ja, és van aki szerint ebből a löttyből egy literrel többet eszik. Ha ez igaz lenne, az én gépem termelné a benyát. Mostanság néha kap kis spurit.
7 évig szinte mindig prémium 100-ast kapott, soha nem volt tárolási, vagy lerakódásból eredő gondom. Sokak szerint placebo, de még talán nyomatékosabbnak is lehetett érezni.
nekem az auchan 98as bevált meg a kéj jg2 spuri is..
Üdv!
Tankolással kapcsolatban kérdeznék.
Szoktatok 95-től magasabb oktánszámú benzint tankolni időnként?
Esetleg valamilyen adalékot használni (pl. spuri , stb.)
Természetesen ! Mindenkit várunk szeretettel !
Újak is jelentkezhetnek?
Te a szomszédban alszol, az a tuti.
Szerintem én el leszek kerítve...
Sátrak...................lehet remegni,jön a nagy kaszás.
Én tavaly vettem sátrat de még nem használtam. Itt az alkalom a felavatásra, csak legyen jó idő!
KIHELYEZETT GS 500 FÓRUM PÁTKÁN !
Most péntekre kaptam időt a piócás-embertől. Kb 2 hét és járóképes leszek. - ha Isti is úgy akarja.- Egy szombaton összehozhatjuk.
Kaját főzök (még kitalálom mit) azt összedobjuk. Italt az előző alkalomból tanulva nem spájzolok,de ha igény van rá igen. A házba 8-10-en elférünk. Van 4 matracom, Szivacsot , takarót ,(hálózsákot ) hozni kéne. Ha több a létszám: sátrazás . Egy 2 személyes TESCO-s sátram van.
...és vannak okosok akik hülyéskednek, és vannak hülyék, akik okoskodnak .
Az biztos, napi szinten! Persze Ugye nem mindegy, hogy hülyének látszani, vagy hülyének lenni!
Haha...de van az a szint amikor már ér hülyének lenni
Egyébként ez sem rossz:
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Előbb-utóbb úgyis kiderül.
Nagyon jó kínai mondás csak hát ezzel az a baj, hogy ha kérdezek és válaszolnak akkor én nem tudom eldönteni, hogy aki válaszol az melyik kategória? Így jobb ha szó nélkül menekülök.
Erről a tudja-nem tudjáról mindig ez jut eszembe:

Aki tudja, hogy tudja, azt hallgasd meg. Aki tudja, hogy nem tudja, azt tanítsd. Aki nem tudja, hogy tudja, azt ébreszd fel. Aki nem tudja, hogy nem tudja, attól menekülj. (Kínai közmondás)
De ha nem tudom, hogy rosszul tudom?
Tényleg soha, sehol nem hallottam ill. nem olvastam erről.
Köszi
szevasztok
bontót keresek. van egy sérült elejű Gs 500E mocim amit nagyon szerettem a balesetemig. végre lezárult a büntető ügy és meg szeretném csinálni. Nem tud valaki ilyen első futóművet?
Ha lesz egy kis időm hétvégén teszek föl képet.
Még sok a feladat (biztosítás, átírás stb.)
+jön a rutinvizsga is
A rozsdásodásról annyit én is hozzáfűznék, hogy az enyémen (1994) egy pötty rozsda nem volt 2013-ig, mikor eladtam. DE a 2008-as gyártású motoron 2010-ben már full rozsda volt a leömlő és az összes ínbusz csavar, pedig egy éves volt csak. (Egy évet állt a boltban, mire megvette az ismerősöm.)