Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Budapesten és környékén tudtok mondani egy boltot ahol lehet hozzá szerezni szimeringet meg szelephézagoló lapkát?
Hát nem sok.
Merhogy a szimmeringnek semmi köze a kompresszióhoz ugye...
Mérjetek kompressziót! Ha van (nem lesz), akkor szimeringes. Ha nincs, még mindig lehet a szelepek miatt, de akkor nem enné ilyen szinten az olajat.
Sziasztok! Nincs valakinek gs 500-ra eladó első lámpája (vagy lámpaburája), illetve kilométerórája? Ha a kilométeróra fordulatszámmérővel együtt van az is tökéletes! Ha valakinek van írjon! :)
Lehetséges hogy szelepszár szimering cserével megoldódik?
A GS alapból csak nagy fordulaton csippent az olajból, de a tiéd már extrém eset szerintem. Ebből motorfelújítás lesz.
Üdv! Van egy 92-es gs500e -m és ha kimegyek vele autópályára akkor fél óra alatt megeszi szinte az összes olajat. Legutóbb 20W50-et kapott lehet ez okozza a problémát? Előtte nem tudom hogy mivel töltötték fel.
Van egy eladó szettem minden tartozékával...ha esetleg kísérletezni akarsz
Nem melegszik túl, ki van az találva rendesen.
Tudtommal felszerelhető, de nem egyszerű. Nincs a nakednek olajkivezetése, ezért a blokkon cserélni kellene bizonyos elemeket.
nekem 5év alatt nem volt bajom,h melegedett volna nagyon...
Üdv mindenkinek!
GS 500-ast szeretnék megnézni (cb500 és er5 mellet) és mielőtt tényleg a GS-t válsztanám érdekelne hogy nyári nagy melegben, városban előfordulhat-e túlmelegedés? Azt tudom hogy az F változat kapott egy olajhűtőt is a burkolat miatt. Felszerelhető ez a hűtő a normál E változatra?
ki mocija volt ez???
Már az ősszel mocskosul felmentek a GS-ek árai, számomra érthetetlen módon. Ha most vennék, valószínűleg CB500 lenne a dologból, mert most abból van 2-3 értelmesebb darab 500-550k-ért.
Csak egy százassal drágább....
nekem csak a fekete gs meg az usa rendszám rémlik...
bár usa rendszám több is fut pesten...
napokban láttam egy csajt cbr-en, azon is ilyen rendszám volt...
Ki iismer rá?: http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e_elso_tulaj_extrakkal-10109473
sikerült is elázni tegnap 2x is...ma meg 1x...
Mindenki motorozik.
Ja csak feles után nem ülök a motorra nézegetni
Szevasz Jocó!
3-után meg már olyan egyenes lesz , hogy el is kell görbíteni!! Szia Isti!!
Amúgy nagyon kicsi az eltérés, megiszol 2ő felest azt fel sem tűnik.
Unalmas délutánomban megcsinálom
. Most nem igazán van időm rá..