Sziasztok! Nincs valakinek gs 500-ra eladó első lámpája (vagy lámpaburája), illetve kilométerórája? Ha a kilométeróra fordulatszámmérővel együtt van az is tökéletes! Ha valakinek van írjon! :)
Üdv! Van egy 92-es gs500e -m és ha kimegyek vele autópályára akkor fél óra alatt megeszi szinte az összes olajat. Legutóbb 20W50-et kapott lehet ez okozza a problémát? Előtte nem tudom hogy mivel töltötték fel.
Nem melegszik túl, ki van az találva rendesen.
Tudtommal felszerelhető, de nem egyszerű. Nincs a nakednek olajkivezetése, ezért a blokkon cserélni kellene bizonyos elemeket.
Üdv mindenkinek!
GS 500-ast szeretnék megnézni (cb500 és er5 mellet) és mielőtt tényleg a GS-t válsztanám érdekelne hogy nyári nagy melegben, városban előfordulhat-e túlmelegedés? Azt tudom hogy az F változat kapott egy olajhűtőt is a burkolat miatt. Felszerelhető ez a hűtő a normál E változatra?
Már az ősszel mocskosul felmentek a GS-ek árai, számomra érthetetlen módon. Ha most vennék, valószínűleg CB500 lenne a dologból, mert most abból van 2-3 értelmesebb darab 500-550k-ért.
nekem csak a fekete gs meg az usa rendszám rémlik...
bár usa rendszám több is fut pesten...
napokban láttam egy csajt cbr-en, azon is ilyen rendszám volt...
Tudtommal felszerelhető, de nem egyszerű. Nincs a nakednek olajkivezetése, ezért a blokkon cserélni kellene bizonyos elemeket.
GS 500-ast szeretnék megnézni (cb500 és er5 mellet) és mielőtt tényleg a GS-t válsztanám érdekelne hogy nyári nagy melegben, városban előfordulhat-e túlmelegedés? Azt tudom hogy az F változat kapott egy olajhűtőt is a burkolat miatt. Felszerelhető ez a hűtő a normál E változatra?
bár usa rendszám több is fut pesten...
napokban láttam egy csajt cbr-en, azon is ilyen rendszám volt...
. Most nem igazán van időm rá..