Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy kedvezménnyel is 30e?
az hogy?
nekem pici kedvezménnyel did márka kijött nyáron 23bol...
biztató...
nekünk 2001es gsünk van...még gyári lánc van rajta..nemtudom,h regina márka e..nem láttam rajta semmi ilyesmi felirtatot....
ma ment bele a 27.000.km...most huztam utána picit...
Bárdi igen,Did nem volt én is azzal kezdtem nekik :)

30 000 volt kompletten a lánckerekekkel együtt.
Ebből a lánc 18 körül volt ha jól emlékszem.

Van ott kedvezményem,elég sok, azért amit tudok ott vásárolok.
Mindketten deszállítanak. Ez is olyan, mint az olaj... Ki mire esküszik. Akárhogy is, a reginánál jobbak. Nálam 50 van az rk-ban, és most fogok ráállítani elôször. Láncolajozóval.
nem a d.i.d. a gyári beszállito? én ugy tudom!
bár végülis tök mind1....
ujpesti suzuki hollosnál nekem azt mondták,h a did jobb minőség,mint az rk meg a jt...de a fene tudja még milyen márkákat ajánlottak...
Leszerelés eccerű, csak flex. Kis szerelői vênával/rutinnal mehcsinálható, nem kell doploma hozzá. Asszem az akmt-s oldalon van leírás. Az rk jó cucc, az van nekem is fenn, a suzi gyári beszállítója.
Ilyen ez a popszakma.
Túl sokat dolgozol...
Majd a jövő héten lesz egy 4 nap szünetem egyben akkor nekiesek.
Vagy nem és csak bejglizabálás lesz.
Ezt még nem döntöttem el véglegesen.

Amúgy picit nyűgös ha csak este 8-9-ig tudok nekiesni,vagy reggel 7-8-ig.
Szombat munkanap és szállítás-szerelés örülök ha 5-6-ra hazaérek,vasárnap meg henyélés van mondjuk 2-től.
De nem ritka hogy 12:30-as zárásidő után 2-kor csodálkozva kérdezik hogy hát mikor zárunk.
Jó munkához idő kell.

Van az a közmondás, h a rest 2x fárad, a nem rest meg 12x!
Azt is csak lustán.
Már kibányásztam a tágulási tartályt,de vissza már macerás igy letettem az asztalra.
Lusta disznó vagy.

Bezzeg a pályagépet meg faragod...
Tele van zsírral és kosszal,nameg hajolgatni is kell.
És lusta dög is vagyok,inkább kifizetem.
És szerint a kolléga nem patentszemest vett.

A takarítást is halogatom a motoron az meg nem ilyen gány dolog.
Bakker Zoli, miért lenne a lánccsere koszos meló? Ráadásul a GS-hez még nem is kell légkulcs, mivel az első lánckerék zégergyűrűs.

Szerintem egy félórás meló patentszemes megoldással, ha meg van hozzá szerszám akkor a nittelős megoldás sem sokkal több...
nem csucsminőség...de elmegy....attol függ mennyiért kaptad meg?
bárdi autos cucc?
d.i.d nem lett volna?
Köszi akkor marad a szerelő :)
Szerintem ne eroltesd,azzal az 5000 forintal nem leszel szegenyebb amit elker egy szerelo es nem fogod elszurni.
Harom fajta lanc rogzites terjedt el.
Egyik a patentszemes ehhez nem kell szerszam.
Masik a vegtelenitett itt a lengokart szoktak kiszedni es ugy felrakni.
A harmadik a nittelos.Ezt erosebb motorokon alkalmazzak es ehhez kell egy celszerszam.
Viszont el lehet cseszni es 15-25e forint egy szerszam,ami ha azt nezzuk hogy 3-4 evente kell es 3-5 lanccsere alatt jon be az ara igen felesleges megvenni.
Azonkivul a lanccsere egy koszos nemszeretem melo,igy kihagynam,de ez csak az en velemenyem,nem kell ram hallgatni.
Ja vágom a patentszemhez,azt értem. Végtelenített lánc van ezért nem ugrott be :)
Úgy nehéz lesz, ha nem is hallottál még a célszerszámról. Végtelenített lánchoz nem kell. Lánccserekor illik zsírozni a lengővilla csapágyait is. Atáéknál ez nem fontos.
Ilyen láncot vettem hozzá ez jó minőség?

A célszerszám mihez kell? Megnéztem közben egy videót a lánccseréről nem túnik nagyon bonyolultnak :)
GS-re mindig magamnak cseréltem a patentszemes DID 75 lóerőig láncot, sosem volt vele semmi gond.
Szerintem ha nincs célszerszámod, vidd olyan szerelőhöz, akinek van.
Még ha egy órát rá is számol, akkor is legalább 6 lánccsere kellene, hogy megérje megvenned a szerszámot. Anélkül meg nem érdemes nekifogni.
Sziasztok :)

Megérett a gépem lánccserére természetesen lánckerekekkel együtt.
Már meg is van minden,csak cserélni kell. Kérdésem,hogy érdemes hozzáfogni,vagy vigyem szerelőhöz?

Aki csinált már ilyet attól némi hasznos tanácsot szívesen vennék köszi :)
meg vagyok elégedve maximálisan...
tegnap ugyanilyet raktunk unokaöcsém sv650s-be...kiváloan világit....majdnem mint egy autó!
jaaaaaaaa, nekem be van állitva rendesen a fényszóróm...sőt még inkább picit lefelé világit...direkt városi használatra van belőve..:)