Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagd le flexel,nem kell draga csavarlazito.
Köszi, bízom benne, hogy le fog jönni sérülések nélkül. Azért a biztonság kedvéért a festékkel együtt rendeltem csavarlazítót is, tegnap mindkettő meg is érkezett.
Nálam úgy jött le a kipufogó, hogy járattam egy keveset, amig fel nem forrósodott a kipufogó. Aztán leállítottam a motort, vártam egy keveset hogy már csak erősen meleg legyen a kipufogó, de semmiképp sem tűzforró, és a csavarokra fújtam egy jó adag WD40-et. Miközben hűlt le, beszivta a csavarfej alá az anyagot. Ezután könnyedén kijöttek a csavarok, pedig még a 22 év alatt sohasem voltak leszedve. Mikor megvettem a motort még az eladó is figyelmeztetett, hogy ne próbáljam meg leszedni, mert beletörik a hengerfejbe.... ennek ellenére azonnal kijött mind a négy, mindenféle erőlködés nélkül.
Szia .van muszerfalam.esetleg alkatrszem is.ha erdekel 703179083.udv P.
picit kopogtasd meg kalapáccsal az imbuszcsavarokat...vagy fujd be csvarlazitoval...utána gyerekjáték lesz...én minden évben lekapom tavasszal, smirglivel meg drotkefével szép szürkére megcsinálom,őszre visszarozsdásodik...

ma az elsőféket kaptam szét darabokra...folyadékot cseréltem,majd összeraktam...sokkal haraposabb lett...picit ki van repedve a kis porvédő gumi,ami a munkahengert védi a fékfoly.tartálynál...cserélnem kell majd valszeg...
Köszönöm szépen!
Akkor megpróbálom óvatosan kivenni, ha elcseszem, akkor még mindig nem egy vagyon az új. Szerintem az enyém még soha nem volt megbontva, ránézésre eszement módon össze vannak rohadva a kipufogó csavarjai a hengerfejben...
ujpest suzuki hollosnál 1800ft/db a gyári tűzkarika... ügyesen kell kivenni,akkor nem kell ujat venni...
Jön a tél, idő lesz rá, hogy elszórakozzam vele. Sztem először megcsinálom valami vékony lemezből, aztán majd okoskodom, hogy lézervágás vagy flex.
eltűntél ibalazs92 ! most már b...ssza a csőröm, indul az. a q...va GS ?
Hát,így ránézésre a különbség hogy nagyobb a távoság a felfogatás meg a fékpofa közt,nem tudom hogy lehet a távolságot belőni jóra hogy épp elérje a tárcsát és ne essen bele valami csavarhoz a pont.
A másik hogy én még mikronra pontosan semmit nem tudtam flexel és reszelővel egy satu segítségével legyártani.
A cnc igen.
Nekem a 2. van. Nagyon egyformának tűnnek a felfogatáson kívül. A TL-én nagyobb a luktáv, nagyobb konzol kell majd. A linkelt oldalon a majd 300 Ft-os dollárral postával sacc 25 ezer a konzol. Ha 2 napig flexelek-reszelek, akkor is jól keresek. Én sima alkalmazott vagyok, a bér is olyan.
Nekem kibírta, nem kellett új.
Igen. Az egész flakont nyomd rá, majd utána indítsd be, hogy ráégjen. Én legalábbis úgy csináltam. Az AKMT-s oldalon van leírás.
A fokozat kijelző jeladót vagy megveszed (GS 450) vagy legyártatod vagy az eredetibe beépítesz további szegmenseket.....nekem szerencsém volt mert kaptam egy utángyártottat ami nálam kiválóan működik
Én nemsokára megyek be, mert nekem sem tudták pontos árat mondani.. nem nagy összeg azt mondta. Ha tudok többet akkor be le írom az árát.
De én is az utolsó ezresekből gazdálkodok úgyhogy lehet én sem veszem meg..
Semmiképpen sem, egyelőre csak az árára lennék kíváncsi. Nem mostani projekt, majd a télen valamikor, most épp egy vasam sincs. A festéket azt már megrendeltem, remélem eláll valameddig.
Az én közelemben van, pillanat, telefonálok egyet. Ha tudak rendelni, rendeljek neked is és elpostázzam?
Igen, arra. A környékemen nincs Suzuki márkaszerviz, máshonnan meg nem tudom honnan lehetne rendelni - nem tudom a méreteit sajnos.
Na ez egy jó kérdés.. én teljesen kezdő vagyok minden téren ebben, úgyhogy fingom sincsen amúgy gondolom a tömítésre gondolsz a cső meg a blokk találkozásánál, igaz?
Egy gyors kérdés: ha leveszem a kipufogót rozsdátlanítás-festés céljából, akkor honnan vegyek másik tűzkarikákat? Vagy ki fogja bírni a műveletsort, mehetnek vissza?
Helyes te is pofozd ki picit
Tudod mit? Hirtelen felindulásból én is rendeltem egyet....
Okés, köszönöm még is nézem a boltban
Már indulok is a Homasitába! :) Köszönöm!
vannak ilyen filléres visszajelző lámpák
http://www.homasita.hu/product...
ezekből van ezer féle nagyság-forma-szín
akár egyben akár elvágva be lehet tenni ha nem 100% passzos akor egy kis fbs rögzíti vízmentesen