Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekel is engem még ha ingyen adja a lakatot?
Értem én a vérszívást,néha partner is vagyok benne,csinálom én is.
De határa azért van.
Ha motort nem is, de Abus lakatot érdemes tőle venni, mert olcsón adja, és tök jó!
Jó a fenét.
És nem sajnálod.
Micsoda logikai csavar

Huh de sajnálom Pedig jó lett volna, ha egy komoly háttérrel rendelkező emberszabásúnak adhattam volna el végre egy motort
Már az elején tudtam hogy a büdös életben nem veszek TŐLED motort.
Tényleg ennyi ideig tartott hogy felfogd?
Komolyan csak a vicc miatt csesztettelek emiatt.
És ez most halál komoly.Szeretek viccelni.
Venni fogok cbr-t.Hogy BB-től vagy mástól,de tőled egy percig sem gondoltam hogy vennék.
Már az elején megmondtam, hogy nem tudom az igényeidet teljesíteni. Tényleg ennyi idő kellett, hogy ezt értelmezni tudd
Igen,csak te.
Hidd el ha lett volna csak félig olyan link hohohorgász ajánlatod amilyen van addigra mire méltóztatsz megmozdulni lenne.

De mivel olyan vagy amilyen inkább BB ajánlata a megfelelő.
Veled kb úgy számolok mint a kiírt túrára jelentkezéssel.
Semmi nagy körítéssel és dumával.
Az egyik oldal : olcsó jános, nulla háttér/rólunk írtad/

A másik oldal : patika cbr gombokért, 3kiló a motor de még nincs meg rá a pénzem/magadról írtad/

Csak Én érzem a képzavart?
Ehh, annyit nem érnek, hogy felhúzd magad ..
Más. A használtautón hirdetnek egy F3 pályamotort 780-ért.. Na, az a haveromé volt, 250-ért adta el annak idején. Azóta annyi változás történt, hogy rommáütötték és most kapott új fényt és két új slicket.. Drága lehetett a slick..
Az ilyen olcsójános méricskél?
Net mögül?
Végigolvastam a baszakodásukat, de már nem szóltam bele, mert megint lett volna szájtépés, meg " belinkeljem a munkádat?"
Az a két homokagyú összeillik a nagyduma van de nulla háttér és a ez,meg ez,meg ez szar ki kell cserélni de én tekertem,ragasztottamszilót tépkedtem ami cesrés az sokbakerül vedd majd meg, kamera előtt jó lesz ez neked paraszt nyááááááááá padlógáz a videón emberrel.
Szólj az SSI-nek, hogy adjon pénzt a kufárnak, hogy szállítsa le neked a motort, oszt majd fizeted
Hámittomén friss bejegyzés hogy ami kell szóljatok.Mostani.

Ha a fekete meglesz még mire végigmegy a német kék villám és esetleg nem lesz jó elmegyek megnézni.
Ha nem kutatok tovább.
Nem sietek,januárra meg kéne lennie a járgánynak.
Mégha azt is mondják nem lesz meg mert csóró vagyok.
No a veszprémi eltünt de van egy zalamesszire nagyon.
Az ami szétszedve van az se nagyon hiányos de elég olyan kupecesen marha emberke mert alapból 3 kilóért hirdette majd hipphopp télire felvitte 350-re majd le 320-ra fixen.
Ja, hogy Atix úgy bont, hogy még kint a motor?
Most néztem a 290-est. Ez új, tegnap előtt még nem láttam. Szép az a fekete.
Én arra gondolok amit atix linkelt bontásra te nem?
Az F4-et kérdezem, az F3 linket láttam. A veszprémi az idomhiányos?
Pedig ezermilliotutira ígérte.
Hát,a mobile ára ezer euro.
Plussz szállítás.
Talán alkuképes.
De láttam itt egy F3-at hasonló áron veszprémben.az 290.
Abból a kölcsönből még egy kiflit se tudnál venni
Mé? Mennyi?
Banditosok közt van egy normális emberke az ránéz elvileg egy német F3-ra.Utána meglátom mi a helyzet.Nem olyan hum,bug emberke mint a nagyarcú szerelő és haverja.
Pláne bosszant hogy nem hozta a tegnapelőtt tutira begért haveri kölcsönt.
Már láttam bontva az F4-i-t de egyenlőre a keret nem átléphető ennyire.