Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van lajosos defektjavítóm, de a transalp első kereke spec. belsős volt, szóval baszhattad volna a defektjavítót, a patronok meg max. egy felfújásra lettek volna elegek. A patron ára kb. 1.000,- Ft. Szerintem megér egy ilyen 7 patront. Szóval olyan, mint egy qrva jó nő, 7 patronos.
Beszéljünk meg egy találkozót a Bosch boltnál tudod a Vénnél, nekem inkább vasárnap délelőtt illetve kora délután lenne jó!
Ja es jobban benne vagy cbr ben,felmerult mar lengokarcsere f3-f4 relacioban?
Van egy lajosos defektkeszletem,abban van co patron,siman felpuffantom a holdon is vele es hazabiciklizek.
Ha tenyleg lakatlanbhelyre megyek szerzek meg ket patront a 3 melle,es ha nem eleg megoldom tudobol.
Mondjuk idén Erdélyben a hegyekben pont nem volt. Szóval egy hegyiember viskójából kértünk egy ócska bringapumpát és mákunk volt, h egyáltalán ott lakott + volt neki vmilye, azzal kínlódtunk kb. 2 kmenként, mert lassú defekt volt az első gumin egy transalpnak.

Szóval nem olyan rossz ez. Persze ha az ember csak civilizált helyen kerekezik, akkor igazságod van.
Írtam volna, de nem vagy public... (Én sem)
Bogyó- adj már egy elérhetőséget, össze beszélnénk és eljönnél erre vagy én mennék, csak megnézném beférne e a Zé seggébe ez a cucc. Köszi!
Nem szeretek kúton pumpálni, mert ahány kompresszor, annyiféle értéket mérnek sajnos...
20 km-enként van kút és levegő.
Amúgy minnyá mikulás.
Hátha valakit érdekel, most bagóért adják: Airman Tour kompresszor
Tényleg nagyon jó, én tavasszal vettem, azóta is csak ezzel pumpálom a motort, 10A-es szivargyújtó csatiról.
Tavasszal vettem még a másik motorhoz, a GS ülése alatt is elfér, mindig nálam van (túrán jól jöhet, mást is segítettem már ki levegővel). Kisebb helyet foglal, mint egy defektspray, vagy akár egy biciklipumpa, és tényleg hatékony: 2,0bar-ról 2,5-re fújni kb. 15 másodperc.
szakszerviz...pl motorrad nagykőrösi uton...1800ft/db.
vagy ebay 1300ft/db.
Olvass vissza! Épp nem rég volt téma! Kereső: tűzkarika
Sziasztok.
Valaki rendelt már tűzkarikát? Ha igen egy linket tudnátok dobni, hogy honnan érdemes?
Előre köszönöm
Na ő egy köcsög mikulás. Sok kamatot kérne.
Kérj kölcsön valami cimborádtól, mondjuk a Kupectől!
Max f3-ra telik.
Vagy az F3-on még 160-as és olyat veszel?
A 600-as CBR-en 180-as van már.
Hondas.

Miféle 160-as slick?
160 as slicc vicces. leszz beszerezni.
Én egy 100%-ost vettem a hasznát gumistól. Még rajta van a matrica. Úgy emlékszem öregebb 4 évnél, de nincs elöregedve.
Sosem mentem, de okosak mondták, hogy nehezebben melegszik be közúton, ezért bajba lehet vele kerülni.
Akkor te jó helyről szerzed be! Nem publikus hogy ki a neppered?
Azert mikor felteszel egy uj garniturat mintha 20 kilot ledobna magarol a motor,vegig a sajat stilusodban koptatva nyero erzes. Anyagilag a hasznalt 90%osakkal jartam eddig a legjobban,de azt nagyon vadaszni kell.
Utcara azert nem tennek mert baromi gyorsan kopik.a sporttura meg talan egal
egy slicc haszaltan tuti nem birja ki anyira.