Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van mindenem, nem is szoktam fázni benne.. :D csak munkába 3 km re felesleges felvenni mert hosszabb idő amíg fel meg le veszem mint mire be érek a simsonnal :D sajnos most csak azt tudom hajtani...
most is jo idő van...csak fel kell venni egy thermo aláöltözetet...
Köszönöm de még szerintem februárig várat magára a dolog majd akkor lesz rá pénzem.. De akkor le se szállok a motorról ha jó idők lesznek :D
nem kell csúcs olaj...eneos citymax vagy mol motostreet...mind kiválo gsbe... de ott a repsol is..akár 15w50ből is...
Nincs állandó forrás, amikor kell körbenézek, legutóbb a 3db hátsót és 1 elsőt összesen 25-ért a kékholdnál vettem, de szoktam egy gumisnál nálunk is, ők 6-10 között adják és persze máshol is megnézem és ott veszek ahol a legjobbnak találom.
Ha még csak 25 lenne A 400-as jövőre lesz 40 éve, hogy először megjelent!
Hígfolyósat!
Viccen kívül: nekem az olcsó MOL MotoStreet 10W40 eddig bevált a kis 125-ösben, és a GS-ben is. Olcsó és jó. SZerintem egy 25 éves konstrukciójú motorba tök fölösleges csúcsszuper olajat önteni...
"Szted melyik éri meg jobban?"
Ezzel nem a használt vs új gumira utaltam, hanem ha újat vesz akkor úgymond többek által kipróbált és pozitív tapasztalat alapján válasszon.
Új esetében:
-Tegyük fel vesz egy kevésbé ismert márkát előre-hátra 35k-ért.Nem tetszik neki, csúszkál, stb. Megpróbálja eladni és vagy elviszik vagy nem. Majd vesz egy szettet 50k-ért. Ez összesen 85k+2xszerelés és 2xpostaköltség. Ha sikerül eladni az először választott szettet akkor jön vissza belőle valamennyi, de ígyis-úgyis bukik rajta.
-Vesz egy olyan párost amit többen ajánlanak és go.

(persze benne van, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó gumi ami másnak is vagy netán defektet kap,stb)

Használt gumi is lehet jó ez tény és való, de ugyebár nem mindig akad olyan ami tetszik és állapotra is megfelel.

Ezzel nem vitát akartam indítani és nem más üzletét rontani , csak saját tapasztalatokat osztottam meg (bár nekem is kevés van, de támpont lehet)

Levi500-nak sok sikert a gumiválasztásban

Egy örökzöld kérdést is bedobok még tavasz előtt,
"milyen olajat vegyek?"
azt lazán megfutja...többet is...
Én 2 éve rakattam fel,7.000 km-t mentem vele,még olyan bő 3 mm van belőle.Úgy terveztem,hogy 10.000-et elmegy.
tavaly nov.rakattam fel hátulra..azota mentem vele kb 3-4e kmt...még a szőrök is fentvannak az oldalán, nem kopottak szinte egyáltLÁN...
Rosszul álltok a használt gumikhoz. Azt csak alkalom adtán lehet megvenni, ha találsz olyat, ami megéri. Nem úgy van, hogy most pedig veszek egyet..... Nézegetni kell, és vadászni! Néha találkozom olyan hirdetéssel, hogy 2,6 mm-es minta - az ára nem is fontos -, jé, mit akarnak ezzel, hiszen 1,6 a minimum? Ki veszi ezt meg? Felrakod 2 ezerért, mész vele ezer km-t és veheted le. Én több használtat is vettem már, de csak jó mintával.
Heidenaut pedig anno a GS-en használtam elől-hátul - akkor csak ha jól emlékszem valami tízezer körül volt az ára - semmi gondom nem volt vele, tök jó gumi. Blue több garnitúrát elkoptatott. Sajna az ára nagyon elszállt. Sőt, a DL-en is lenyomtam egy garnitúrát, használtat, de
szőröset, féláron.

Nos, ennyit tudtam a tapasztalataimból megosztani veletek.
Ühüm.Ugyan ez nekem is.Sajna ilyet vettem annó hátra.De én száraz úton is tapasztalatam,ha nagyon ledöntöttem,hogy megúszik.Neked mennyit ment el?
Nekem sose sikerült felét sem futni egy használtal,a 60-70% lyan scifi nekem,bár lehet bennem vana hiba.
3 milis pr2 ha 4000-eret ment sokat mondok.
Bár ha vászonig mentem volna meglett volna a 6000.
De ez sincs fele sem a 13000-es futású újnak.
Annál több jó használt marad nekünk...
Azért a te forrásod a legolcsóbb az biztos!
vizes uton picit ovatosan kellett kanyarban ráengedni azt a 48pacit...de amugy szárazon megfelelt nekem...most meg a hidegebbekben várni kell mire megmelegszik...utána szépen tapad...
És a Contiról mi a véleményed,tapasztalatod?
heidenau ujban...de sajna gs gyári méretben nem találsz....k68at....csak 130/60r17ben van...
nem bizony...sőt kifejezetten jo...sima utcai használatra kiválo....de tény,h van nála olcsobb jo minőség és márka is...
én ezt a korábban emlitett dot4114 szettet 25ért vettem...fel akartam tenni a gsre...de végül nem lerült rá sor...hisz a most rajtalévő elsőgumi is k68...a hátso meg contitwist...mindkettő tultárolt vadi uj gumi volt...tavaly novemberben rakattam rá...
"Szted melyik éri meg jobban?"
A használt, egy sikeresen vett használttal az új futásának a 60-70%-át elfutom a negyedének áráért és semmi baj sincs egy 2-3 éves használttal, de még az öregebbel sem. számold ki, szted melyik éri meg jobban?
Na ebben a témában megint nincs egyetértés. mind 2 nek vannak támogatói.. Itt megint eldönteni hogy mi legyen :D bár én is inkább az újra szavazok.. Az a biztos bár kicsit drágább
Igazából nem szar ám az a Heidenau se átlag usernek. Anno jó árban volt de mára a Michelin meg talán a Bridgestone is megelőzte, olcsóbbak sokszor mint a Heidenau.
Gumin ne spórolj , csak az köt össze az úttal
Számolj egy kicsit kb. 50k-ból veszel új első-hátsó gumit amit már előtted mások teszteltek és van vele tapasztalatuk. Veszel valami olcsóbbat, ami ( ha nincs szerencséd) majd csúszkálni fog és ne adj isten nagyobb baj is lesz. Ezek után mérgelődsz magadban és ledobod a csúszós gumikat és veszel olyat zsír újban amiket mások ajánlanak.
Szted melyik éri meg jobban?
nekem a gs-en k68 van fent elől...megnézem,h rá van e irva,h radial..
meg azt is megkukkerolom,h az eladó heidenau hátso gumi milyen méret...de az tuti,h párban van, ugyanolyan...k68.
Hát ezt nem tudom, még a weboldalukon sme írják ki. De ahogy nézem 130- ban csak /60 van szal nem az előírt méretet tudja hátul a Gs- re.