Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcára azért nem tennék fel többet, de nem azért mert nem jó hanem mert nem szabad és ugye a nyugalom többet ér.
Nam majd mostjovore megszakerem a temat.
Mentél vágott slickkel? Én igen, télen is pont egy szilveszteri szlovák gurigán. Semmivel sem volt rosszabb mint a túragumik. Vettél már használt gumát Te is és most ugyan újat veszel, de ha kiszámolod a pénzt akkor kiderül, hogy egy közepes használt árban jobban jön ki mint egy új. Az eddigi motorra vett vagy 40 használt guma közül kettő volt szar, szálszakadt (asmúgy azokat is elkoptattam), de én nem vettem egyiket sem párezernél többért.
Itt vagyok,csak el is felétkeztem a fórumról :D
Indult a dögje de nem 10 perc keltet neki pri-állásban,hanem 1 nap!
Pedig 2 hónapig nem használtam max!
Köszönöm a választ és a segítséget!
meg pár vese meg tüdő, máj stb...
Dehogy nem! A kemény arcok megvesznek egy motort, és úgy gondolják hogy a szar sporttúra gumik csak visszafogják őket, ezért azonnal vágott slickre cserélik. Így rögtön felszabadul egy pár jó gumi.
Aztán így néha elég hamar bontott alkatrészek is felszabadulhatnak...
NEEE!
Illetve csak akkor,ha kotonból is szoktál utcán talált használtat felhúzni magadra! 1
Az r17.hu -n van kiterjesztett garancia defektre is úgy tudom. Tehát plusz párezres tétel az extra garancia de defekt esetén cserélik.
Ezert mondtam hogy a beszerzes esetleges,nem akkor es olyan van kfogva annyiertami idealis.
Akkor a pumi drága, most vettem amit mondtam is 4 db.ot amiből 3 volt hátsó és a legdrágább volt 8 rugó.
Eddig egy pumigumis pr2 volt az harommilisen valami tizenezerbe kerult mondjuk legyen 15e.es birt 4000et.Az uj 13eret es most talan 37e be kerul.Tehat nem lett olcsobb.
Az jó.Igaz,én sokat jártam túlsúllyal,de a bogi sokszor eldurrant.Utána interszervízből vettünk használt Michelin gumikat-azok viszont jól bírták,és tapadtak is rendesen.
Én is ezért nem vettem eddig futózottat mert láttam, hogy a többiek miképp jártak, most a szerelvényen 8 futózott van, a legrégebbi páros 8 hónapja és még eddig nem volt bajuk.
Én kamionon használtam futózott(hidegen futózott) gumit...darabokban dobált le a húzóról a mintát,a póton volt,hogy széthasadt,eldurrant.De nyilván,ott drága egy jó Michelin gumi.MOtoron csak újat szoktam használni,autóiman volt új is használt is...
Még a kamionra is veszek használtat, pl. 1 éve vettem újat a pótra, 92000/db volt az ára, pont egy év alatt lekopott, a használtakat 15-25-ig veszem és elmennek félévet (most rátértem a futózottra, azok is kb 1 évet elmennek és 55-be kerülnek), motorral ugyanez, legkevesebb a felét még elfutja viszont az új árának legfeljebb a harmadába kerül. Nyilván van oka, hogy valaki eladja, pl. kidurran az egyik és neki megéri még újat venni párban így az egyik félig kopottat eladja.
Hasznaltam mindket fajta beszerzest.
A hasznalt jellemzoen annyiban jobb hogy nem egyszerre adsz ki nagy osszeget adott futasra hanem tobb kisebb reszletben.
A g
Hatranya hogy tobb gumizas,tobb esely a felni es fektarcsa serulesre es tobb koltseg,nameg bizonytalan az ellatas mennyisege es minosege.
Ujnal egyszeruen nagyon megterheli a 60-70 rugo a penztarcat es ha defekt kerul egy uj gumiba agyfaszt kap a tulaj.
Ez is igaz...
Én meg nem mernék sem autóra, sem motorra: ok nélkül nem dobnak le egy gumit szerintem.
Egyik ismerősöm is használt gumikat és semmi baja nem volt vele ebben a szezonban és még egyet elmegy simán. Ő ajánlotta a használt gumit.
Én még nem vettem nála, de többen igen és korrektnek írták le, Én csak használt gumit veszek évek óta és ez sokáig nem fog változni.
Szerintem gumiból csak újat vegyél.Annyira nem drága,és évekig szolgál.
Szerintem ne!
Használt gumi és valószínűleg több éves!
Ez az egyetlen dolog, ami összeköt az úttal! Ne kockáztass, vegyél újat!
http://e107.pumigumi.hu/e107_p...

Ez az oldal jó? Ismeritek? Mert sport demon fele áron van itt és elég jól néz ki.. Szerintetek megrendeljem innen?
Sajnos én csak ma jutottam el a boltbab én 2100 ért tudnék venni de lehet hanyaholom és veszek gumikat használtan hátha lesznek még jó idők hébe hóba és akkor tudok kicsit motorozni még