akksi meg gumi nem gáz...ugyis cserélni kell pár évente...
de egy megtekeredett vázas rommá tört majd kikalapált xart megvenni fél milláért..az azért már nagy idegölő faktort tartalmaz magában...
Valakit át vágott vele az biztos... de ő is rá jött ha most eladja.. :D
Mondjuk én is megszivtam az akksival meg a gumikkal.. De a motorral legalább semmi gond.. Ezek csak kopó alkatrészek..
most 540ért van fent....ha meg 2nyomon futott,akkot azt már soha nem lehet rendbevágni...
azok a fék meg kuplung karok olcsonak tünnek...homasitában láttam v luisban 1800ért ilyeneket...gondolkodtam,h veszek...de féltem,h egy erősebb fékezésnél elpattan...
Egyébként ezt a motort akartam megvenni.. 575 ért volt meghirdetve szegeden. Azt mondta a faszi nagyon sokat költött rá ezért fura is volt hogy ennyiért adja. Még is kérdeztem tőle hogy nem volt e törve a motor mert az egész le lett festve, úgyhogy gyanús volt. Aztán kiderült hogy törve volt, 2 nyomon ment a gép, meg volt tekeredve. Másnap 475 ért rakta fel ez alig egy hónapja volt. Gyorsan megszabadult tőle az új tulaja is..
Lehet hogy ezt csak én találom viccesnek, mivel esztergályos vagyok.. De ebben a hirdetésben megakadt a szemem a cnc esztergált fékkarom.. Kíváncsi lennék hogy esztergálták meg azt a fékkart
Marni lehet ilyent de Esztergálni nem
nekem a kis gs-en elöl ez a k68 heidenau van...megvok vele elégedve!
de egy megtekeredett vázas rommá tört majd kikalapált xart megvenni fél milláért..az azért már nagy idegölő faktort tartalmaz magában...
Mondjuk én is megszivtam az akksival meg a gumikkal.. De a motorral legalább semmi gond.. Ezek csak kopó alkatrészek..
azok a fék meg kuplung karok olcsonak tünnek...homasitában láttam v luisban 1800ért ilyeneket...gondolkodtam,h veszek...de féltem,h egy erősebb fékezésnél elpattan...
Lehet hogy ezt csak én találom viccesnek, mivel esztergályos vagyok.. De ebben a hirdetésben megakadt a szemem a cnc esztergált fékkarom.. Kíváncsi lennék hogy esztergálták meg azt a fékkart
Marni lehet ilyent de Esztergálni nem
Suzuki GS500 Zoli32 ma 11:29 149827
Suzuki GSX-R1000 Zoli32 ma 11:28 19899"
Az én vérem szívásának.