Persze hogy a csapot kinyitottam a tank alatt.. Most is priben van az oldalsó csap, holnapig follyon bele aztán megpróbálom újra.. A karbi leeresztő csavart meglazitom akkor jön benzin.. A karbiba van.. Onnan nem jut el a hengerbe..
Kár volt mindent leengedni-elzárni, inkább 2-3 hetente indítottad volna el, esetleg 1-2 kört menni a garázskörül. Én 2-3 hetente beindítom a teremgarázsba, hagyom felmelegedni és szlalomozok 1 kicsit a garázsban. Mindig pöcre indul
Tank alatti csapot kinyitottad, mert azt nem írtad. Ha közvetlen beindult, akkor szerintem nem kap üzemanyagot, végig kell követni a benya útját, hol lehet a hiba.
Egyébként indításnál szívató ráhúz tökig, semmi gáz és úgy indítózni. Ha adsz rá gázt is, akkor nekem soha nem indult el.
Megpróbáltam tegnap is ma is beindítani a GST és nem akart elindulni.. Mindent megpróbáltam.. télre leeresztettem a karburátorokat lezártam a tank alatt a benzincsapot most pri állásba folyattam a karbiba benzint de nem indul be a motor.. Kipróbáltam hogy közvetlenül a hengerbe nyomtam benzit fecskendővel, akkor beindult egyből amíg azt el nem dolgozta és annyi.. Leállt..
Valakinek ötlete mi lehet a baj?
Majd ha jobb idő lesz, ellenőrzöm azt a nyomásszabályzó kütyüt, hogy tényleg átereszti e a benyát. remélem igen, és akkor egy gyors csere megoldja a gondot! Más okot nem látok a jelenségre, mert jó erőben van a gépes.
Ez is jó kérdés, az se rossz:D
Apropó gumi.. Megrendeltem, pirelli sport demon Előre hátra, jövő héten remélem már megjön, fel is rakatom és megyek vele :D
Tank alatti csapot kinyitottad, mert azt nem írtad. Ha közvetlen beindult, akkor szerintem nem kap üzemanyagot, végig kell követni a benya útját, hol lehet a hiba.
Egyébként indításnál szívató ráhúz tökig, semmi gáz és úgy indítózni. Ha adsz rá gázt is, akkor nekem soha nem indult el.
Valakinek ötlete mi lehet a baj?
Van már időpont?
Ezt még márciusig meg fogom csinálni.
Horvátokkal hogyállsz?
Apropó gumi.. Megrendeltem, pirelli sport demon Előre hátra, jövő héten remélem már megjön, fel is rakatom és megyek vele :D
Nemmindegy?